Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

böyledir rakı


Laraken

Öne çıkan mesajlar

kurtarırsın devleti. yahu aslında devletten önce kendi fikirlerini kurtarırsın. "bak benim düşüncem bu, ben buna inanıyorum" dır rakı masasında anlatmaya çalıştıkların. ne sen onun tabularını kıramayacaksındır, ne de o senin el değmez düşüncelerine değebilecektir. böyledir rakı.

doldururken rakıyı bardağa bir kızdır o belki dolan veya üzüntüsüdür birinin gidişinin, oo belki hiçliktir, belki de sadece sensindir. içecek olan belli değil mi zaten? neye içiyorsan iç. ikinci dubleden sonra yüzün gülecek, altıdan sonra neye içtiğini hatırlamayacaksın. böyledir rakı.

ama suyu koyduktan sonra beyazdır rakı. bembeyaz. tüm derletini iteler, beyazını gösterir sana. buz da beyazı yarmaya çalışır her seferinde. ama nerde.. böyledir rakı.

bazen de mutluluktur saydamı beyaza çeviren. arkadaşlarınla bi ev boşluğunda içmendir en güzeli. dansedersiniz "yok abi ben dinlemem" dediğin şarkılarda. her bi yeni dublede tokuşturmanızdır zevki onun. kesin birisininki biraz dökülür ama masaya. neyse ki gazetelerden yaptığın yarın atılacak örtü vardır masada. takmazsın. aslında sabah olunca takacaksındır da. böyledir rakı.

dost gelir bazen eve, elde bi siyah torba: içelim der, ki torbadaki rakıdır anlarsın. kız arkadaşından ayrılmıştır büyük ihtimalle. üçüncü dublede ağlayacaktır çalan müziğin de etkisiyle. bilirsin ama üzülmeyi göze alırsın. rakı içmese ağlamayacağını anlarsın ama yine de içersin. ilk iki duble konuşursunuz havadan sudan, gülersiniz. üçüncü-malum- duble başları da fena değildir ortasına kadar aslında. sonra o ağlar senin gözlerin dolar. insanın kalkanlarını indirir, ketumu konuşturur. böyledir rakı.

en kötüsü hiç bi neden yokken içersen rakıyı, seviyorsundur. böyledir şerefsiz.

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 03:04 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 03:20 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...