Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Bugün All random oyunda geldi kendileri, daha öncede oynamıştım ama ilk defa azda olsa bilinçli oynuyordum. Oynanışı pek hoşuma gitti. Sormak istediklerim; skilleri nasıl vermeliyim, item neler yapmalıyım, nasıl oynanılır? Bugün bir travel, bir guinsoo, bir de radiance yapabilmiştim oyun sonuna kadar eye of skadi çıkma çabasında 2 orb almıştım ama oyun bitmişti. İtemla ilgili maximum performans için hangi itemları seçmeliyim? Oynanış içinde, destek herosu tadında. aslında guinsoo dan sonra da gayet güzel vurmaya başladı, ama aktif yüksek damageler vuran skilleri olmadığı için biraz etkisiz kalıyor gibi. Yanında bugün oynadığım oyundaki gibi bir butcher ile pek güzel işler yapabiliyor. Yalnız başına da etkili olmasını sağlayacak bir yol var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Support/pusher herosu. İtem neler olabilir, Guinsoo Refresher orb Necronomicon(hp, mana icin ayrıca guinsooyla beraber 3 tane disable ı oluyor) Radiance olabilir travel. Bol bol push yapıcaksın evlatlarınla takım savaslarında güzel bi ulti atarsan gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 dot stun ve summon u fulle önce early de baya bi kill potansiyeli oluyor pek late game deneme şansım olmadı ama life götüren aoe ve ulti baya gg bir combo olabilir takım savaşlarında. ama Master eqmeq ne diyosa o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 evet o combo çok iyi. zaten %li damage verdiği için late gamede de etkili baya. Enigma pit lord combosu çok tehlikeli bunu gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=180514 şöyle bişi vardı, yardımcı olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Enigmaya sırf vanguard fantazisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bence tier 4 ilk refresher cikilmali ultisi super group stun cunku yaninda dmg i yuksek bi late game herosu warsa mortred mesela super kill aldirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Direk refresher cıkarsan mana yetmez yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Skill olarak 2 baslangıcı var zaten, pusher olucaksan Summonla kule alıcan yada Stun + Summon ( ikiside level3 olunca summon cıkar stun la kendin ve summonlarla adama dal kombosuyla kill alman olası) Yok Support vs kasıosan midnight + stun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bence her halukarda stun + midnight gidilmeli. stunın öneminden bahsetmiyorum. stuna vermeyip summon gitmek çok çok özel durumlarda mantıklı olabilir. onun dışında stun şart. yanında midnight çünkü level 10 midnight'a birinciyi vermek için geç. midnight'ın oyun başında işe yaramayacağı aşikar ama summonlar da yaramayacaktır. zaten ikisini de kaç kere atabileceğin tartışılır. ama 10a kadar midnightı fullediysen kombolar çok daha etkili olur. özellikle de takım kombosu durumlarında alnından öperler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 midnight'a basta abanmanin hic bir mantigi yok, oyun sonunda cok daha etkili olacak bir skilli ilk lvllarda alarak kaybedecekleriniz, - cok daha kolay para kasma avantaji - olasi kill'ler - tower paralari - koridoru ilerletip serbest hareket imkani yaratma olasiligi kisaca ilk stunla baslayip sonra summon'a verin, creep deny edeceginiz zaman stun basin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 summonların başta işe yaramayacağını iddia etmek kötü olmuş. çok pis yargılar summonlar early game'de. hem push konusunda, hemde harass konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 hmm bide sole bisi war tabe aklinizda olsunda summon deme rakip eger ii bir oyuncuysa adami deli dolu feedlemek demek 1 mob yerine 3 mob oldurtmek demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 katılıyorum, summon karşıya fazla xp ve para demek. sana ise sadece fazla para getiriyo. ben ilk stunı sonra kavurmayı 4lüyorum, stat veriyorum item olarakta meka + 2-3 bracer + dagger daha uzarsa oyun duruma göre skadi, necronomicon, gui arasından biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 dagger + linken-bkb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 linkenle bkb karşıdaki herolara göre yapılası itemlar aslında. dagger da aralarına teleport olup ulti atmak için sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 summonu oyle bi anda cikarticaksin ki adami kesip hem xp kaybettircen hem de parasini alcan cebinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 enigma ve sand king show yaparlar her oyun birlikte olduklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 summon sux enigmada. iyi bi takının yoksa yada pub oynuyosan o hero çok zordur. bütün embesiller sana neden ultini kullanmıosun derler misal. ama seni korumak akıllarından geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ulti atip aralarindan kacsan olmaz mi daggerla [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 01:35 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ulti channeling oldugundan olmaz. Direk bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 f d b combosu ile alayına gider yapılabilen travel lothar guinsio 3lüsü ile adamı fıtık eden gayet güzel bir hero bence summona verilmesine gerek yoktur stun-dot geri kalan + ile health mana arttırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: summona verilmesine gerek yoktur /ignored Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: summon sux enigmada. -dota prosu eheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]sahura kadar sicak pide tadinda muzikler icin tikla[/spo] summonsiz enigma olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar