Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[DotA] Enigma

Marl0_on

Öne çıkan mesajlar

Bugün All random oyunda geldi kendileri, daha öncede oynamıştım ama ilk defa azda olsa bilinçli oynuyordum. Oynanışı pek hoşuma gitti.

Sormak istediklerim; skilleri nasıl vermeliyim, item neler yapmalıyım, nasıl oynanılır?

Bugün bir travel, bir guinsoo, bir de radiance yapabilmiştim oyun sonuna kadar eye of skadi çıkma çabasında 2 orb almıştım ama oyun bitmişti. İtemla ilgili maximum performans için hangi itemları seçmeliyim?

Oynanış içinde, destek herosu tadında. aslında guinsoo dan sonra da gayet güzel vurmaya başladı, ama aktif yüksek damageler vuran skilleri olmadığı için biraz etkisiz kalıyor gibi. Yanında bugün oynadığım oyundaki gibi bir butcher ile pek güzel işler yapabiliyor. Yalnız başına da etkili olmasını sağlayacak bir yol var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

bence her halukarda stun + midnight gidilmeli.

stunın öneminden bahsetmiyorum. stuna vermeyip summon gitmek çok çok özel durumlarda mantıklı olabilir. onun dışında stun şart.

yanında midnight çünkü level 10 midnight'a birinciyi vermek için geç. midnight'ın oyun başında işe yaramayacağı aşikar ama summonlar da yaramayacaktır. zaten ikisini de kaç kere atabileceğin tartışılır. ama 10a kadar midnightı fullediysen kombolar çok daha etkili olur. özellikle de takım kombosu durumlarında alnından öperler seni.
Sosyal ağlarda paylaş

midnight'a basta abanmanin hic bir mantigi yok, oyun sonunda cok daha etkili olacak bir skilli ilk lvllarda alarak kaybedecekleriniz,

- cok daha kolay para kasma avantaji
- olasi kill'ler
- tower paralari
- koridoru ilerletip serbest hareket imkani yaratma olasiligi

kisaca ilk stunla baslayip sonra summon'a verin, creep deny edeceginiz zaman stun basin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...