Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[DotA] Enigma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün All random oyunda geldi kendileri, daha öncede oynamıştım ama ilk defa azda olsa bilinçli oynuyordum. Oynanışı pek hoşuma gitti.

Sormak istediklerim; skilleri nasıl vermeliyim, item neler yapmalıyım, nasıl oynanılır?

Bugün bir travel, bir guinsoo, bir de radiance yapabilmiştim oyun sonuna kadar eye of skadi çıkma çabasında 2 orb almıştım ama oyun bitmişti. İtemla ilgili maximum performans için hangi itemları seçmeliyim?

Oynanış içinde, destek herosu tadında. aslında guinsoo dan sonra da gayet güzel vurmaya başladı, ama aktif yüksek damageler vuran skilleri olmadığı için biraz etkisiz kalıyor gibi. Yanında bugün oynadığım oyundaki gibi bir butcher ile pek güzel işler yapabiliyor. Yalnız başına da etkili olmasını sağlayacak bir yol var mıdır?
Mesaj tarihi:
Support/pusher herosu.
İtem neler olabilir,
Guinsoo
Refresher orb
Necronomicon(hp, mana icin ayrıca guinsooyla beraber 3 tane disable ı oluyor)
Radiance olabilir
travel.
Bol bol push yapıcaksın evlatlarınla takım savaslarında güzel bi ulti atarsan gg.
Mesaj tarihi:
dot stun ve summon u fulle önce
early de baya bi kill potansiyeli oluyor
pek late game deneme şansım olmadı ama life götüren aoe ve ulti baya gg bir combo olabilir takım savaşlarında.
ama Master eqmeq ne diyosa o
Mesaj tarihi:
Skill olarak 2 baslangıcı var zaten,

pusher olucaksan

Summonla kule alıcan

yada

Stun + Summon ( ikiside level3 olunca summon cıkar stun la kendin ve summonlarla adama dal kombosuyla kill alman olası)

Yok Support vs kasıosan midnight + stun
Mesaj tarihi:
bence her halukarda stun + midnight gidilmeli.

stunın öneminden bahsetmiyorum. stuna vermeyip summon gitmek çok çok özel durumlarda mantıklı olabilir. onun dışında stun şart.

yanında midnight çünkü level 10 midnight'a birinciyi vermek için geç. midnight'ın oyun başında işe yaramayacağı aşikar ama summonlar da yaramayacaktır. zaten ikisini de kaç kere atabileceğin tartışılır. ama 10a kadar midnightı fullediysen kombolar çok daha etkili olur. özellikle de takım kombosu durumlarında alnından öperler seni.
Mesaj tarihi:
midnight'a basta abanmanin hic bir mantigi yok, oyun sonunda cok daha etkili olacak bir skilli ilk lvllarda alarak kaybedecekleriniz,

- cok daha kolay para kasma avantaji
- olasi kill'ler
- tower paralari
- koridoru ilerletip serbest hareket imkani yaratma olasiligi

kisaca ilk stunla baslayip sonra summon'a verin, creep deny edeceginiz zaman stun basin.
Mesaj tarihi:
katılıyorum, summon karşıya fazla xp ve para demek. sana ise sadece fazla para getiriyo.

ben ilk stunı sonra kavurmayı 4lüyorum, stat veriyorum

item olarakta meka + 2-3 bracer + dagger

daha uzarsa oyun duruma göre skadi, necronomicon, gui arasından biri
Mesaj tarihi:
summon sux enigmada.
iyi bi takının yoksa yada pub oynuyosan o hero çok zordur.
bütün embesiller sana neden ultini kullanmıosun derler misal.
ama seni korumak akıllarından geçmez.
Mesaj tarihi:
f d b combosu ile alayına gider yapılabilen
travel lothar guinsio 3lüsü ile adamı fıtık eden gayet güzel bir hero bence
summona verilmesine gerek yoktur stun-dot geri kalan + ile health mana arttırılır
  • Yeni Oluştur...