Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delikanlı ayakları

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün şaşkınbakkalda polise elinde bira şişesiyle araba kullanan birinin plakasını veriyorum, arabada 4 erkeğiz ama arabamız biraz ufak, MİNİk bi araba, dolayısıyla içerisi gözükmüyor pek. 4leri yaktım tam polisin yanında, 25sn bile sürmeyecek birşey ve görülüyor polisle konuşuyorum. Aman Allahım arkadan bir korna bi laflar neyse dedik bulaşmayalım polise söyleyip devam ettik derken arkadan biri bizi takip edio, marks ın sokağındayız arkadan selektör korna şeklinde çıktım camdan dışarı ne var ya, polise birşey soruyorum dedim, o sırada bizim arklarda arabanın arkasından direkt olarak onlara dönünce adamdan pardon abi şeklinde bir refleks geldi.
Madem dayılanıyorsun o zaman devamını getir, 4 erkeği görünce 2ye karşılık tırsmicaksın. Dışarıdaki delikanlıların yüzde 80 i bu şekilde.
Bu arada biz arabadan fln inmedik, trafikte hayatta kimseyle kavga etmiyorum ve bu konuda çok azimliyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi
üye § 13 Eylül 2007, Perşembe - 11:33 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

wissy benim üşenip de sormadığım soruyu sormuş tebrik ederim.

Höt demekten kasıt, bişi soracaksın mesela, direk ters tavırlar. Adam bahsettiğim rahatlıkla seni rahatsız ediyo, "abi biraz kayar mısın" ya da benzer bişi desen adam dellenio. Al işte otobüste telefonla konuştu diye uyaran çocuğu öldürene kadar dövmüşler.

Ha bişeye de gerek yok, bi ara gözün dalsa "neye bakıyon bilader" diye dikleniolar hemen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spastik_Serce
üye § 13 Eylül 2007, Perşembe - 11:16 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

delikanlı kelimesine kıl ım

niye kılsın ki?
delikanlılık ayrı bi durum.biri Hot! dedimi durduk yere veya ne bakıyosun gibi mal bir soru sordugunda cevabını veremeyen tipler mevcut.Onlardan yüz buluyorlar bide.Valla karşısınıza cıkarsa sorgusuz sualsiz girisin hicbisey olmaz.Yok abi sana bakmıyodum falan denmez oyle tiplere
Sosyal ağlarda paylaş

etrafa bakıyorsun.şahinler,kartallar.göbeklere kadar acılmıs gomlekler.kirli sakal.ilhan mansız style saç.

hepsi birbirinin aynısı ve sanki özel olarak eğiten birileri var bunları.

işte kültürsüzlüğün kendi içinde yarattığı kültür.

bilgililer,toplumsal bilgisi gelişmişler gittikçe susuyor.

barzolara,mankafalara kalıyor ortam.

sosyal öküzlük prim yapıyor.

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 14:58 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tarz delikanlı arkadaşlarda penis - testis açısı çok önemlidir.Zira bu bölgedeki uzuvlarından biri yana çimkirdiyse,hemen boşta olan elle, sag / sol elin 4 parmagı alttan, baş parmak üstten kavramak suretiyle ufak daireler çizerek penis - testis açısı saglanır hepsi yerli yerine oturtulur.Bu ayrıca bir erkeklik belirtisidir.

Ayrıca bu arkadaşlar yolda hızlı,kaşları çatık yürürler.Nereye giderlerse gitsinler dünyayı kurtarmaya gıdıyormus gıbı bır ızlenım verirler.Burdaki amaç dünyayı kurtarır, bakkala gider 2 ekmek birde tamek salça alırım kimsede karışamaz demektir.

Barzonik Hareketler Ses 1
Sosyal ağlarda paylaş

evet, var böye düşünme yetisinden yoksun bi kitle. doğalarında mı var bilmiyorum ama gerçekten anlama kapasiteleri sınırlı. bu türden bi canlıyla konuşurken genelde cümlelerimi basite indirgiyorum. cevap olarak "evet, hayır ve tamam" kelimelerini kullanmaya gayret ediyorum. bazen kelimeler kıyafetsiz kalıyo ve mimiklerimi devreye sokmak zorunda kalıyorum.

evet bu canlıları çok inceledim. gerçekten bi şekilde düşünce yetileri eksik. aslında ne yapmak istediklerinden onlar da emin değiller. evrimdışı kalmışlar. belki bi yardım eli uzatmalı onlara (bir yumruk şeklinde)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...