fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 parmak arası yanlış olmuş hacı. bende 0 hatta -lere veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yav parmak arasına benim gözüm alıştı heralde yazın göre göre. yine de sevmeyiz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 haa yazlık mekan diyosan başka tabi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: sturmbrightblade üye [şikayet et] § 12 Eylül 2007, Çarşamba - 20:09 [ özel msj ] topuklu ayakkabılar çok seksi ohjjjşşşş her türlü ylarım sakin ol dostum. şovalyesin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Erkeklere parmak arası yasaklanmalı, Rte den bunu bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Fallen knight olmaya razıyım yeter ki o lauranathalansa bir gelsin buraya görürüm ben onu nıahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 seni paladine a sikayet edicem solamnic dedigin adam oel iradesini kaybetmez iki dakikada ayrica laurana filan cok ayip esefle kiniyorum bir knight of the rose (gul sovalyesi dedirtemessiniz bana!) olarak seni cezalandiricam tac sovalyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 oha o ne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Ayakkablılı topuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 topuklu ayakkabı bazen giyilmek zorunda kalıyor.. taban çökmesi denen bişiy var.. bazı bayanlar bunun yüzünden sürekli az topuklu içi dolgulu giymek zorunda.. o acaip topuklu ayakkabı giyen bayanlara ise anlam veremiyorum neden işkence yaparsınki hiç rahat değil.. babet giy :) ben onu da giyemiyorum mesela.. // converse iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: Erkeklere parmak arası yasaklanmalı, Rte den bunu bekliyoruz. evet ya o apayrı bi topic konusu..aslına direkt terlik yasak olsun..ayaklarınız cirkin ya..olmuor terlik..hos dişilerde de cirkin ayakla terlik kotu oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 benim ayaklarım hem çok cool hem 47 numara. parmak arası terlik de giyiyorum daha cool oluo oh. ilke de giyiyo hem. biz size o çirkin bacaklarınızla etek giymeyin diyo muyuz, diyoruz. ok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sly-one takdire sahaneee bi insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sorma gitsin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Sly naaptın ya? Lolipoplar giyer parmak arası terlik =( Topuk bence o kadar çekici bişey değil, yani yeri var zamanı var günlük elbisenin altına 10cm topuk giyiyor kızlar komik oluyorlar. Elzem bişey değil öyle. Giymeyin, aradaki boy farkı o kadar önemli değil heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Lolipop nedir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 benim ayaklarım çirkin lan ama flipflop giyiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ALıntı from viktor: | seni paladine a sikayet edicem | solamnic dedigin adam oel iradesini kaybetmez iki dakikada | ayrica laurana filan cok ayip esefle kiniyorum | | bir knight of the rose (gul sovalyesi dedirtemessiniz bana!) | olarak seni cezalandiricam tac sovalyesi | ------------------------------------------------------------------------------| Takhisisi de yaptım ulan ben!!Kocası sayılırım lan takhisisin kim kimi cezalandırıyor lan??Hı? Eheueh [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 21:51 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 21:52 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Topuklu ayakkabıyla yürümek özen ister. O özeni gösterebilecek kadar zarif insanlar zaten erkeklerin de gözdesidir. Topuklu rulaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 1- jartiyer 2- topuklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 amerikada bütün erkekler giyiyo ama =( lolipoplar ırakta diye film yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 geçen kafam kadar topukla yürüyen bir kadın gördüm , zerafet akmıyordu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: evet ya o apayrı bi topic konusu..aslına direkt terlik yasak olsun..ayaklarınız cirkin ya..olmuor terlik..hos dişilerde de cirkin ayakla terlik kotu oluor benim ayaklarım güzel lan, ama taraklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 benim ayaklarım şahane. parmakarası terlik çok yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ii giyin cnm ozmn demekki hep bana denk gelio cirkin kıllı ayaklarıyla terlik giyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar