Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

topuklu ayakkabı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
sturmbrightblade
üye [şikayet et]
§ 12 Eylül 2007, Çarşamba - 20:09 [ özel msj ]
topuklu ayakkabılar çok seksi ohjjjşşşş her türlü ylarım

sakin ol dostum. şovalyesin sen.
Mesaj tarihi:

seni paladine a sikayet edicem
solamnic dedigin adam oel iradesini kaybetmez iki dakikada
ayrica laurana filan cok ayip esefle kiniyorum

bir knight of the rose (gul sovalyesi dedirtemessiniz bana!) olarak seni cezalandiricam tac sovalyesi

Mesaj tarihi:
topuklu ayakkabı bazen giyilmek zorunda kalıyor.. taban çökmesi denen bişiy var.. bazı bayanlar bunun yüzünden sürekli az topuklu içi dolgulu giymek zorunda..

o acaip topuklu ayakkabı giyen bayanlara ise anlam veremiyorum neden işkence yaparsınki hiç rahat değil.. babet giy :) ben onu da giyemiyorum mesela..

// converse iyidir..
Mesaj tarihi:
said:
Erkeklere parmak arası yasaklanmalı, Rte den bunu bekliyoruz.
evet ya o apayrı bi topic konusu..aslına direkt terlik yasak olsun..ayaklarınız cirkin ya..olmuor terlik..hos dişilerde de cirkin ayakla terlik kotu oluor
Mesaj tarihi:
benim ayaklarım hem çok cool hem 47 numara. parmak arası terlik de giyiyorum daha cool oluo oh.
ilke de giyiyo hem. biz size o çirkin bacaklarınızla etek giymeyin diyo muyuz, diyoruz. ok o zaman.
Mesaj tarihi:
Sly naaptın ya? Lolipoplar giyer parmak arası terlik =(

Topuk bence o kadar çekici bişey değil, yani yeri var zamanı var günlük elbisenin altına 10cm topuk giyiyor kızlar komik oluyorlar. Elzem bişey değil öyle. Giymeyin, aradaki boy farkı o kadar önemli değil heh.
Mesaj tarihi:
ALıntı from viktor: |
seni paladine a sikayet edicem |
solamnic dedigin adam oel iradesini kaybetmez iki dakikada |
ayrica laurana filan cok ayip esefle kiniyorum |
|
bir knight of the rose (gul sovalyesi dedirtemessiniz bana!) | olarak seni cezalandiricam tac sovalyesi |
------------------------------------------------------------------------------|

Takhisisi de yaptım ulan ben!!Kocası sayılırım lan takhisisin kim kimi cezalandırıyor lan??Hı?
Eheueh

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 21:51 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 21:52 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
evet ya o apayrı bi topic konusu..aslına direkt terlik yasak olsun..ayaklarınız cirkin ya..olmuor terlik..hos dişilerde de cirkin ayakla terlik kotu oluor

benim ayaklarım güzel lan, ama taraklı.
  • Yeni Oluştur...