Batilc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Vista'yı (Home Premium) yeni kullanacam da şu açılan pencereleri üçboyutlu olarak döndürebiliyoruz gibi bi geyik vardı, o nasıldır? Çok basit ve boş bi soru olduğu için buraya atayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 alt tab olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 alt'a basılı tut tab a bas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 abi ne alakası var, pencere seçmek demiyorum yav:D Ya vistanın çıkmadan evvel reklamlarında 129387120938 tane örneğini görmüştüm(kolpalıyolar mıydı yoksa?). Hani şey gibi, üstüste 5 pencere var diyelim, bunları x,y,z'den z ekseni etrafında döndürebiliyorsun. Yani pencereler sana açıyla bakıyor ve sen de takılıyorsun edik: Hem FarCRY vista'yla çalışır mı? 5 dakka içinde öğrenebilicim [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 15:56 tarihinde, Batilc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Windows+Tab kombosuyla açılıyo o. edit: tab yerine d yazmışım fsfds [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 16:03 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 o komboyu biraz açıp anlatabilir misin? edit: Nasıl yaa ben bulamadım??? Beceremiorum??? edit2: Haaa becerdim:D edit3: tab'a gerek yok, sağ sol tuşuyla da oluyor [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 16:05 tarihinde, Batilc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Hmm bende niye sağ sol yapınca olmuyo? :P Klavedeki başlat tuşu + tab işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 abi tab'le açılışı yapıosun ondan sonra sağa sola basarak menüleri ileri geri şeyedebiliyosun. Bu arada vista'da FarCRy gayet çalışıyor:) edit: ama su iğrenç gösüzüküyor!!!!!!!!!! [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 16:19 tarihinde, Batilc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Anaa harbiden sağ-sola basınca da dönüyomuş asfjafjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 YEaah ctrl+windows+tab yapınca da sabit kalıyo mouse tekerleğiyle felan da değişiyo..lalalala.. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Vista Home Basic'te oluyor mu?Oluyorsa Nasıl? [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 10:50 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 abi yukardaki hebeleri deneyiver oluyorsa oluyordur olmuyorsa olmuyordur Ayrıca FarCRY'da Doyle'u kesmeden önce girdiğimiz volkanik kısımı Realistic'de geçmek imkansız!!!! 5 Füzeci ayı, 4 asker dayı kafadan giriyor yahu! Hangi akla mantık. Gerçi realistik işte, insan dediğin geçemez:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ultimate var ben de ama burdaki hiç bi yol işe yaramadı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 garbage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Windows'un Aero denen özellikleri kapalıysa olmaz. Yani Windows 98 stili kullanıyosan çalışmaz. İlla Aero'nun açık olması lazım. Ha bi de home premium ve üstü destekliyo bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 o ctrl windows tab den çıkan 3 boyutlu pencere değiştirme şeysi ok de, senin dediğin başka, o da yok vistada. yalan oldu o 3d :) hani pencerenin arkasını çevirip not alma, birini 45 derece açıyla sağa yaslama dik sıralama falan olmuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bende mouse 3 e basinca aciliyo wheel up wheel down ile donuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Şu oluyor işte o tuş kombinasyonuyla. 3d pencere seçme aparatcağızı Ama yalan oldu bu alttaki resimdeki özellik, betası çıkınca vistanın en büyük yeniliği falan deniliyordu da işte yok şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 e bak millette oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 roket adam said: hani pencerenin arkasını çevirip not alma, birini 45 derece açıyla sağa yaslama dik sıralama falan olmuyo yani. bu ne ya? nerde var bu? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Millette olan üstteki. O sadece pencere seçmeye yarayan bi olay. Alttaki tam 3 boyutlu windows ekranı oluyor, pencereleri falan yerleştiriyorsun böyle. O yok işte. Vista daha ilk duyurulduğu zamanlarda böyle bir özellik olacağı söyleniyordu hatta verdiğim resimdeki gibi resimler dolaşıyordu ortalıkta. Ama Microsoft koymadı böyle bi özellik. Bazı Linux versiyonlarında var bu olay, bulursam koyacağım resmini. Buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ama bende 3d pencere seçme aparatı da olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 roket adam said: Millette olan üstteki. O sadece pencere seçmeye yarayan bi olay. Alttaki tam 3 boyutlu windows ekranı oluyor, pencereleri falan yerleştiriyorsun böyle. O yok işte. Vista daha ilk duyurulduğu zamanlarda böyle bir özellik olacağı söyleniyordu hatta verdiğim resimdeki gibi resimler dolaşıyordu ortalıkta. Ama Microsoft koymadı böyle bi özellik. Bazı Linux versiyonlarında var bu olay, bulursam koyacağım resmini. Buldum pardusta vardı böle bişey. fn tuşuyla sağ sol yön tuşlarına basınca ff'deki tab effects gibi değişiyodu ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Başlat çubuğundaki hızlı başlat tuşları arasında tuşu olması lazım bunun bi de. İngilizce Vista'da "Switch between windows" olarak geçiyo adı. Türkçesi ne bilmiyorum. Orda bulamazsan başlattaki arama kutusuna yazmayı da deneyebilirsin. Hİçbi şekidle yoksa, ya Aero kapalıdır ya da çok acaip bi sorun var. Ultimate'da tüm Vistalarda olan bütün özellikler var çünkü. Hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar