Luxor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 dizi oldukça başarılı, içinde geçtiği zamanı net bir şekilde yansıtmayı başarmış. kese kese kuş ederler diziyi burda o yüzden dvd sini alıp seyretmek daha mantıklı. seyrettiğim en başarılı yapıtlardan biriydi. hayata dair gözden kaçan yada unutulan birçok şeyi insanın gözüne sokuyor. sonuçta eski zamanlarda bile geçse görüyorsunuzki malesef bazı şeyler hiç değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bu okul senesinin başında başlamıştı o ya güzel mi ikinci sezon güzelse dvdsini alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 fena değil. 1. kadar iyi değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben 1'den fazla sevdim bu Misir muhabbetleri falan girdigi icin isin icine. Kesinlikle boyle kaliteli yapimlara ihtiyaci var televizyonlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 şimdi ilk sezonu bitirdim baya güzeldi.2.sezonu indiriyorum noldu bu dizi bitti mi sadece 2 sezon mu the tudors da güzeldi oda bitti galiba 2 sezonda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 tudors un devamı geliyor ama rome sadece 2 sezondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 biraz hızlı hızlı geçtiler bazı yerleri, bu kadar hızlı bitecek kadar az malzeme yoktu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 hizli gecmelerin nedeni dizi aslinda 4-5 sezon olacakmis ama produksyon cok cok pahali olunca 2 sezon icinde sinirlamalari gerekmis. Yoksa aslinda bizim toy oglanin buyumesi falan beklenecekti octavian olmasi icin flaan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 evet ben de o büyücek fln diye bekledim sonra baktım başkasını almışlar onun yerine=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 hala çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 azmo burada modmus ve postu varmis. dizi o kadar eski sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 cok hantal bir dizi idi bu ya, ilk sezonunu zor bitirdigimi hatirliyorum alti ustu 3 sayfa mesaj olmasi da hantalligini kanitlar halde aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 bence dünyanın en iyi dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 bizimkilerden iyi mi yani? peki ya super baba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 çok efsane produksiyon vardı bu dizide, hollywood filmlerine taş çıkartır setler, atmosfer. paraları kalmadı hbo-bbc işbirliği, kısa kestiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Band of Brothers ile beraber izlediğim diziler içinde her zaman 1 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 THIRTEEN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=8YDngmnixSc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar