Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rome 2. sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2. sezonun dvd si bile çıktı diye biliyorum ama niye bu kadar gecikti bende bilmiyorum. cnbce nin sitesinde yakında diyor ama şahsen bi kaç aydan önce de olmaz gibi geldi bana
Mesaj tarihi:
said:
Zegna
Genel Yönetici § 13 Eylül 2007, Perşembe - 01:58 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

yangindan haberim yok ama maliyet yuzunden 10. bolumde bitirmislerdi sanirim.

--------------------------------------------------------------------------------
Schutzhund

ben de böyle biliyorum,hatta rome'un maliyetleri yüzünden carnivale'ı da bitirdiler ki çok kıl olmuştum
Mesaj tarihi:
oyuncularla 5 sezonluk sözleşme imzalamışlar ama dizi para kaybettirmeye başlayınca bitirmişler. Sezar öldükten sonra uzatmanında alemi yoktu zaten anca roma'nın düşüşünü yapsalar güzel olabilirdi.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
vallahi tv başına beni bağlayabilen ender yapımlardn olduğundan cnbc-e yi bekliyemedim,torrentliyorum,bitmek üzere.böyle güzel bir dizinin tutmaması beni gerçekten üzdü.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bitttiiii BİTTTİİ

bitmeseydi allahım 2.sezon 1.sinden dahada iyiyidi bence.

vay be...vaybe....ben bunu cok cok en baştan izleyeceğimi düşünüyorum

o kadar çok sahne aklıma kazındıki...vay bee

listen,about your father....

hahaha
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
torrentte mevcut ama güvenmiyorum denemedimde. rapidshare de elimde sağlam link var 2.sezonun. rapidshare olarak 2. sezonun tum bolümlerinin linki elimde mevcut. isteyen olursa hemen ömden yollarım linkleri.
  • Yeni Oluştur...