la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 CNBC-e nin sitesi tarih olarak biraz geri kalmış sanırım. Rome'un 2. sezonu başladı mı? Ya da ne zaman başlayacak bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Bende merak ettim açıkçası, baya baya baya bi ara verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 2. sezonun dvd si bile çıktı diye biliyorum ama niye bu kadar gecikti bende bilmiyorum. cnbce nin sitesinde yakında diyor ama şahsen bi kaç aydan önce de olmaz gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ohoo bitti bile. gidin torrentden indirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 biteli BAYAA oluo 8 ay falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Roma'nın çekildiği dünyanın en büyük stüdyoları yanmış. Geçen ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yangindan haberim yok ama maliyet yuzunden 10. bolumde bitirmislerdi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 2.ci sezon baya abartiyordu her turlu cinsellik ve tabu acisindan, her bolumun yarisi sansurlenir herhalde yayina baslarsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 cnbc yayınlamaz 2. sezonu bence kese kese kalmaz çünkü hiç birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yakında yayınlanacak 2. sezon cnbc-e'de sanırım ocak gibi fln başlarlar rome'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 okadar kesilcek sahne yok abartmayın yaw. İlk sezonda kesmişlerdi ama abartmamışlardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yok ya aksine bence ilk sezonda daha fazla açık sahne vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 rahat bir yarım saat sadece yiyişme sahnesi çıkar yaw. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 17:02 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: Zegna Genel Yönetici § 13 Eylül 2007, Perşembe - 01:58 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- yangindan haberim yok ama maliyet yuzunden 10. bolumde bitirmislerdi sanirim. -------------------------------------------------------------------------------- Schutzhund ben de böyle biliyorum,hatta rome'un maliyetleri yüzünden carnivale'ı da bitirdiler ki çok kıl olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 oyuncularla 5 sezonluk sözleşme imzalamışlar ama dizi para kaybettirmeye başlayınca bitirmişler. Sezar öldükten sonra uzatmanında alemi yoktu zaten anca roma'nın düşüşünü yapsalar güzel olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Dizinin konusu nedir tam olarak. Çıkması iple çekilen diziler arasında mı ?indirince pişman olur muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Dizi bitti malesef. Ama izlediğin her dakikasına değecek kadar kaliteli bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 vallahi tv başına beni bağlayabilen ender yapımlardn olduğundan cnbc-e yi bekliyemedim,torrentliyorum,bitmek üzere.böyle güzel bir dizinin tutmaması beni gerçekten üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 torrentle zaten. cnbc-e dizinin yarısını kesmek zorunda ueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Titus Pullo gibi gelmis gecmis en muntazam karekterlerden birini barindiran bu diziyi kacirmamak gerek kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bitttiiii BİTTTİİ bitmeseydi allahım 2.sezon 1.sinden dahada iyiyidi bence. vay be...vaybe....ben bunu cok cok en baştan izleyeceğimi düşünüyorum o kadar çok sahne aklıma kazındıki...vay bee listen,about your father.... hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 2. sezonu indirip izledim geçen hafta valla cnbc-e yayınlaması zor kesmeden. tudorsta sopranosta bile saçma sapan sahneleri kesiyolar artık rtük yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 aralıkta e2'de başlıyor rome 2. sezon hadi hayırlı olsun,gerçi baya kesicekler de izlemeyenler izlesin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 torrentte mevcut ama güvenmiyorum denemedimde. rapidshare de elimde sağlam link var 2.sezonun. rapidshare olarak 2. sezonun tum bolümlerinin linki elimde mevcut. isteyen olursa hemen ömden yollarım linkleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ben indiricem 2.sezonu rapidden, isteyen olursa ankaradan, versin boş cdleri yazar veririm. Dvd writer'im yok haberiniz ola :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar