Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Merhabalar, Ya yurtdışına başvuruyorum da, elimde yatay geçiş yapmadan önceki okulumdan transkript var. Onu yeminli tercümanda çevirtmeyi düşünüyorum. Kaç paradır tahmini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 feci patlar. tercuman 50 gibi bi rakama cevirirde, onayi noter , 200 civari sorar bence. Bunlar tahminidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Noteri bilmiyorum da çeviri daha da pahalı olabilir. Yeminlilerin tekelinde bu iş diye biliyorum; sen, ben çevirince noter olmaz diyor resmi belgelerde - bu da onlardan sayılıyor sanırım, resmi belge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 okulun çeviriyo olması lazım. bizim ki italyancaya falan çeviriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 40-50 gibi bişe tutar noterde gircek tabi işin işine 100 kağıda kapatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Yeminli tercümanlar sayfasını 50 YTL gibi bir fiyata çeviriyor. Sonra Noter onayı gerekir mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 okulun cevirdiklerini kabul etmiyor diye biliyorum amerikadaki okullar Her sayfa 50 ytl tercume, 100 ytlde noter olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kabul ediyor. okulun damgası üzerinde nası etmesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 benimkini etmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 om sen ingilizce bölümde okumuyor musun? türkçe mi veriyorlar size transkript? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Bahçelievlerdeki notları nası okutacağım aga? Fizban okul falan çevirmiyor hiçbirşeyi, hatta kaydını sildik buraya bir daha uğrama dedilerdi kaydımı alırken. Ha imkanı olsaydı da çevirmezdi, hiç ama hiç zannetmiyorum. Evet, Marmara'da okuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bir yerden fiyat aldım, 200 küsür diyorlar 7 tane transkript için Gerçi transkriptimi görmediler daha, tahmini rakam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar