Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frankfurt'ta Veyron güzelliği (Uyarı: Bol resimli)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam,

Belki çok fazla kişinin zevkine hitap etmeyebilir ama benim gibi alüminyum aşığı biri için seyirlik bir güzellik kendisi :)

ve işte Bugatti Veyron Pur Sang [spo] [/spo]

Malzemesi: AlMgSi 0.3 Vitral 42
1.888kg
1.000HP
1,88kg/HP oranı
400km/h hız

Audi'nin tarihteki parlak çocukları ;)
[spo] [/spo]

Saygılar.

Mesaj tarihi:
Selam,

Rosemeyer Audi'nin klasik "tank tasarım anlayışlı Alman" ekolünden gelen bir tasarım :P Gövde traşlanmış alüminyum olarak geçiyor.

Araç bence Quentin Tarantino'nun Dead Proff adlı filminde rol kapması gereken bir araç :P Stuntman Mike ve Rosemeyer :D

Saygılar.
Mesaj tarihi:
geçen discovery de (national geographic de olabilir emin değilim gerçi) bunun belgeseli vardı. daha doğrusu en iyi 10 araba vardı. 1. sırada bu :) alüminyumu değildi gerçi o.
Mesaj tarihi:

Frankfurt OtomobiL Fuarından fotoğraflarda ekleyelim bence bu konuya.

Lamborghini Reventon

13 Eylül 2007 Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açacak olan Frankfurt Otomobil fuarının basın gösteriminden ilk haberler ve fotoğraflar gelmeye ve merakla beklenen yeni konsept otomobiller yüzlerini göstermeye başladı.

Bu otomobillerden en ilgi çekici olanlarından birisi de şüphesiz ki Lamborghini Reventon. Sadece 20 adet üretilecek olan Reventon'da Murcielago LP640'ın 6.5 litrelik V12 motorunun 650 HP gücündeki geliştirilmiş bir versiyonu kullanılacak. 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip olacak Reventon 1.000.000 EU'luk etikete sahip ve üretilecek olan 20 otomobilin tümü araç henüz tanıtılmadan satılmış.

Kaynak: Otokritik.com :p

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 18:40 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
güneş ışığını filan çok yansıttığı için bide asfalt renginide aynen aldığı falan filan için belli bi renkten parlak arabalara izin verilmiyor diye biliyorum tşk
Mesaj tarihi:
Türkiye'ye de gelir illaki

çok güzel bi makine olmuş ama anca hayallerde görürüm yani

batman arabası gibi sanki

veyron ben beğenmiyorum.tamam cok pahalı çok da hızlı ama görünüşü etkilemio

içindeki saati bvlgariymiş rolex miş koltugu özel deriymiş falan ama yok dıştan kaybedio

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 04:22 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...