Waffen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Ya yazdığım eventleri bir turlu aktif hale getiremiyorum. Nerede yanlış yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 .xevents e_hedere[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Nasıl yani? Bunu nereye yazacam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bak simdi eventlerin hem npcler icin olanı var hemde itemler icin bak simdi bir item yaptım [ITEMDEF i_i_i] DEFNAME ......... .............. ............. ........... On=@Create ......... ......... ............ On=@Equip src.events +e_hede On=@Unequip src.events -e_hede [EVENTS e_hede] On=@Hit ......... ........... ......... falan gibi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: Waffen, 23 October 2003 12:49 tarihinde demiş ki: Nasıl yani? Bunu nereye yazacam ben. Oyunda komut olarak yazicaksin onu. Bu arada kullanacagin event i ne amaçla kullanicaksin ?[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Bende class sistemi var. Serverımın eski scpterı sadece basta secimilik bir tas koymus. Ama skill kısıtlaması basta sectiklerinle kalıyor.Daha sonra magery kullanamaması gerekiyorsa misalen teach edip gelistirebiliyor. Bende bir event yazdım classların kullanamayacakları skiller konusunda. Ama eventi nereye ekleyeceğimi bulamadığımdan sadece yazmış oldum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Spheretables'in en altına [EOF]'dan öncesine: ON=@LOGIN events +e_hedelö events +e_hödeley events +e_hedeloy ... şeklinde eventlerini ekleyebilirsin..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Bu şekilde sadece player login olduğunda bu eventi kullanmazmı ben yanlışmı anladım. Yani bu eveti skill kontrolu olarak kullanacağından, player bu skili kullandığında yine buraya gelip eventi aktif yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Oyuncu oyuna girdiginde events +e_hede satiriyla e_hede eventini karakterine eklemiş olursun. on=@logout events -e_hede yaparakda oyundan cikarken event i silebilirsin. Sanirim senin yapman gereken on=@login if (==classadi) events +e_hede else events +e_hebele endif gibi bir kontrol sistemi yapmak.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ok. sanırım şimdi anladım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar