axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bence hiç bi kızla çıkmamak daha iyi. Çünkü terkedilmek çok kötü bişey =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 =(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 çıkıp da terkedilmemek en kötüsü olur sdfs kız dediğin taktın mı koluna, çaktın mı duvara yakışır (evet ikisine de yakışır) sonraa türkiye kıtalar arası bir ülke olmasından dolayı yüksek jeopolitik öneme sahiptir sorraaa bugün bayram, en güzel kıyafetlerimizi giyip büyüklerimizin ellerinden öpüp şeker ve para istemeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 adam kısadevre yapmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Rewendor said: Bunu ışıkları kapatana kadar farketmemek daha da kötüsüdür ahahhahahhasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 terkedildikçe daha çok kızla cıkarsın ve daha az terkedilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Experience Curve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kıza göre değişir bence barbie gibi kızla çıksam terk etse cok pis koyar öte yandan ugly betty ile çıksam terkedildiğim gün bayram ederim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 http://jussoliforums.com/style_emoticons/default/facepalm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 burak ve icimden gecenleri benim yerime dile getirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bi an konuyu Burak upladı zannettim, gerçi öyle bi mesajdan sonra ne fark eder :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hiç bi kızla çıkmamak loserlık abi direk. ammavelakin tecrübe herşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Çıkıp da terk edimek iyidir ya. Terk edildiğin her kız bi dahaki kız tarafondan terk edilmemen için tecrübe olur :D Ayrıca bi kere çıkıp terk edilsen de "bu olduysa başkası da olabilir" dersin hiç çıkmasan "hiç bi kızla çıkamadım kimse beni beğenmiyoo" gibi salakça triplere girebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 öte yandan çok fazla kızla çıkarsan toplumdaki kızlar daha erişilmez olur, talepleri yüksek olur. buna ne diycen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Boşta kalma ama uzun sürdür felsefesini benimsemek lazım bence. Gömlek değiştirir gibi değiştirmek ya da paso terk edilmek de istikrarsız yapar ve sadece eğlence peşinde kızlarla bikaç haftalık takılmacalara kalırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Tükmük hakkında ne düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Artık bi problemim yok çocukluktu işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Canım yha, nasıl da achıklıyho^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Büyüdüm ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 :kucak: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Oley şefkat <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ginaly said: öte yandan çok fazla kızla çıkarsan toplumdaki kızlar daha erişilmez olur, talepleri yüksek olur. buna ne diycen. ya utku bırak. var mı yok mu? he? var mı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 YOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 BENİM DE YOK LAN:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sıkma patlıcanını edit: pardon, sıkma tatlı canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar