oper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sevişerek ayrılmaya inanır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Özel mesaj kutun dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: Banlanan ahaliden birine ait Bu kadar gereksiz işlerle uğaşıcak kim olabilir bi düşünelim... Ya deladır ya cons :) natural born fake was here. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 15:22 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 boşalttım noxite :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 muhallebi son noktayi koymuş gerçi.. çikmadan önce kötüdür. ayrilinca daha da kötüdür. 5 yil sonra ise "vay be" diyip tebessüm ettirir. yeni biten bi ilişkide içinde hala büyük ölçüde sevgi varsa. en kötüsüdür ama. evet. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 15:47 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Kimseyle çıkmıyorken "niye benim kız arkadaşım" yok dersin, çıkıpta terkedilince "niye terkedildim" dersin. Seçme şansım olsaydı kesinlikle ilkini seçerdim ama biraz geç kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aseksüel takılın mutlu olun kimseyide üzmeyin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 tikky milli misin .merak ettim gerçekten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 dostum sana bi bağyan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 çıkmamak daha kötü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 valla cemal kanky bu konular forum ortamında konuşulmaz gel ramazandan sonra rakı balık eşliğinde tartışalım detaylı olur mu kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bir de bu adam nie topigine başka hiç cevap yazmiyor, o da bi merak konusu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 yeni konu başlığı düşünmekle meşgul ellemeyin cemalimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 http://www.mercanabi.com/ ramazandaysak o zaman sanal ortamda içelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 terkedilmeninde tadı başka... hepsi ayrı girer... başımdan geçmiş gibi söyledim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 çıkmamak daha kötü zaten çıka çıka ruhun orospu oluyor giderek. takmıyorsun bırakılmayı. alışkanlık oluyor. her önüne gelenle çıkmalısın şu hayatta. güzel çirkin iyi kötü ateist komunist milliyetci ırkcı ne varsa çık. tanı insanları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: Bir de bu adam nie topigine başka hiç cevap yazmiyor, o da bi merak konusu burada soruları cemal sorar. edit:alıntı yapmamışım :) [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 15:51 tarihinde, maelstrom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 terkedilmek adamı eğitir. iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 benim açımdan hiçbir kızla çıkmamış olmak şukeladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 burtoneskin açısına katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ahah tiki cemal nerde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 www.herseyinsanicin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bir efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 aquila said: obaa ikinci ban dalgasi geliyo, masa ustundeki kuzenlerin emniyet kemerlerini takin. ahahahahhaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 "roket adam" said: aquila said: obaa ikinci ban dalgasi geliyo, masa ustundeki kuzenlerin emniyet kemerlerini takin. ahahahahhaha çok iyi ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar