Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: hazır topici varken buraya yaziyim jason abimizin telefon melodisini arıyorum bu filmdeki.deli oluyorum o melodiye bulmam lzm nerden nasıl bulabilirim.neden bahsettiğimi tam olarka anlayanlar yardımcı olursa sevniirim etraftada duyuyorum ama gidipte istemedim hiç tanımadıgım adamdan :) var ben buldum hemen indirdim melodiyi. Nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ama özelden mesaj at falan yolliim sana bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 digiturk moviemax de gereksiz yere baya bi kesmişler o yüzden sinir oldum izlemedim dvd sini felan bulursam anca izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 rapid e atsanız herkes çekse özel mesajlık bir durum yok ortada, crack serial paylaşıyoruz sanki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 googleda ara, en basta cikiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 google düşünce okumuyordu en son baktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 adrenalin!! fikir süper.. boş konu ama fikir harika.. daha iyisini bulabilecek gençler varsa gömek isteriz valla shoot em up daha bi gazdı ama bu da kötü değil.. 2. geliyormuş bi rivayete göre.. ama arkadaştan duydum, bakmadım nete falan gerçek midir nedir, diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bu arada Crank bir uyuşturucu çeşidiymiş. Crank milinden yola çıkılarak bulunmuş ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 methamphetamine /amphetamine lere diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 evet NGCHnalda izlemiştim 36 saat etkisi var felaket bişey adamlar ürettiler falan çok ilginç bir madde dünyanın en tehlikeli uyuşturucusuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 heh fikir iyi, onun dışında film biraz klişe maalesef ama gene de benim gibi 4,99'a filan dvd'sini bulursanız öyle eğlencelik patlamış mısırla filan izleyebilirsiniz. jason statham kurtarıyor, özellikle o kazık atan tiple telefonda yaptıkları muhabbetler komikti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Taş gibi bir aksiyon filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar