Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben yapmadım lan, manyak mıyım. burda yapılmış: http://mirror.linnwood.org/flamethrower/ sonundaki animasyonlar izlenesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 komşuları da bişi diyemiyordur çocuğa.. yakar makar.. iyi ya da kötü elemanlar bişiler yapıyor. biz de FISSSS.. bi chem var işte. o da alev kullanarak yanağına cam bardak yapıştırıyordu galiba en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 another chemical topic diycektim ama chemin degilmiş.ondan beklerdim.hayal kırıklıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Oha be deli birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yuuuuuuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ama adam chemi andırdı bana :D gözlükler fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 anarşistin yemek kitabı diye bişi vardı, orda bu tür bi sürü şey anlatıyodu. yok deterjandan nası bomba yapılır bilmem ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 abi cookbook biraz daha kapsamlı eşek şakası gibi bişeydi yani, burda eleman bildiğin flamethrower yapmış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 abi denesekmi yaaa muthiş olur aslında da biz bişeyini eksik yaparız ters yone alev atmaya falan baslar şimdi nası yapsak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 deodorant + çakmak = flamethrower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Abimle 1991 yılında evde yaptığımı hatırlıyorum.Sonrada Mc Gyver'in bir bölümünde de görmüş mest olmuş "vay be neymişiz be" demiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar