Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devam Türkiye

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

ya çok md house vari bi yaklaşım olucakta, neyseki arkadaşlarına haber verebilmiş yani, ya durum şu şekilde gelişseydi ne olucaktı onu sormak istiyorum ben.

(herkesin alkole direnci farklı tabi ama bi birayla komaya girecek adam da yoktur heralde)
"arkadaş bi bira içiyor ve bi anda alkolle alakasız bi sebepten nefesi kesiliyor kolları bacakları tutmaz oluyor zar zor 112 ye haber veriyor ambulans gelip götürüyor hastaneye. aynı muamele yapılıyor çok içmiş bu denip serum bağlanıyor, ama bi saat sonra solunumu durup vefat ediyor."

tabiki ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydılar bitmez ama sağlıktan bahsediyoruz burda bi insanın hayatı söz konusu. yapması gerekeni yapmış iyi eyvallah da biraz daha ilgili olmalıymış bence doktor, şayet yukarda kurguladığım durum söz konusu olsaydı bi insanın hayatına mal olucaktı ilgisizlik.

kimseyi savunuyormuşum gibi de algılanmasın eminim serçe de farkındadır yaptığının aptalca olduğunun. ama kendi deneyimlerime de dayanarak atatürk hastanesinin doktorlarının oldukça ilgisiz olduğu yönünde bi düşünceye sahip olduğumu söyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk bikac mesaji okuyup gerisine bakmadan cevap yazma geregi duydum, ciddi ciddi alkol komasina girdigi icin ilgilenilmemesini normal bulan arkadaslara yaziklar olsun diyorum, boyle devam edin, yarin obur gun sizde ayni duruma duserseniz hastaneye gitmeye zahmet bile etmeyin nasilsa ilgenilmemesi gereken bi durum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
çok afedersin doktor bi mal sen ayrı bi mal

katılmamak elde değil
orda bulunan doktorda kendine gelen her hastaya bakmakla görevli. eğer doktoralarımız insancıl olmazsa eyvahlar olsun derim başka da bir şey demem. insan düşmanı polislerden sonra bir de insan düşmanı doktorlarla uğraşmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

o doktor belki daha acil durumda birine gitti?

bir de takıldığım nokta sen içerken arkadaşların içmiyor muydu? yani arkadaşlarının anlattıklarını dikkate alıyorsun da onlar da alkollü müydü acaba. illa komaya girecek derecede alkol almak gerekmez saçmalamak için. ha içmedilerse orası ayrı sanırım evine gelip seni almışlar?

her neyse ama sonuçta o hastanede belki de hayatını kurtardılar. bardağın biraz da dolu tarafına bakmalısın bence

ayrıca evet devlet hastenelerinin durumu bu. kapasitenin üstünde hasta geliyor yapacak birşey yok. senden daha ciddi durumda birinin olması kuvvetle muhtemel

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:53 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ama bu anlık müdahale gerektiren bir olay. Bağışlanmış karaciğer sırasında bekleyen bir alkolik ve bir sağlıklı adam gibi değil ki, o zaman tabi sağlıklı olan kendine bakan adama vereceksin. Ama acilen müdahale gerektiren bir durumda bu kadar bariz bir dışlama yapılması çok yanlış.

Doktor burda kendi ahlaki değerlerini insancıllığın üzerine taşımış ki düşünün her doktor böyle doktor seçse ne olacak?

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 00:03 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya doktora göre bi aciliyeti yoktuki bakmadı.
Abi anlatanın gözüyle bakıyorsunuz olaya.

Hiç acil de durdunuzmu bilmiyorum ama 2 kere devlet hastanesinin acilinde başka bi nedenden dolayı durdum birkaç saat.Böyle felaket bir ortam olamaz.
Kafası patlayan orası burası kan içinde olan neler neler geliyor.
Doktor da bukadar şey yaşamışken birde gece üzerine alkoliğin teki gelmiş böğrüyorsa ben olsam bende bakmazdım.
Acil bi müdahaleye ihtiyaç duyulsa tabiki bakardı.Alkol aldı gebersin mi diyecek?

Ayrıca bu otuboku Türkiye ye bağlamanızdan artık nefret ediyorum.
Adam millet içinde osurur "off türkiye battı rezil olduk zaten biz böyle ülkeyiz bizden adam olmaz" ne bu be ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...