Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet, yaşlanıyoruz...

paspatur

Öne çıkan mesajlar

ruhsar vardı kanal d'de .. hande ataizini ruh zannederdim ben.. o zamanlar 5e mi ne gidiyorum.. sonra cine5 bayramlarda şifresiz yayın yapardı her cumartesi geceleri show açıp uykusuz kalırdım sabahlara kadar.. sabahın 7sinde kalkıp tsubasanın direğe tırmanarak topa rovaşata atışını izlerdim.. nedense hep yamuk bir şekilde kaleye doğru ilerlerdi o topta..
Sosyal ağlarda paylaş

Commadore i hayal meyal hatirliyorum . Sonra gameboyum oldu kütük gibiydi bi tane maymunlu oyun vardi cok severdim donkey world mu ne . Sonra atarilerim vardi cok severdim mario vardi onu da severdim . Ateride motorsikletli bir oyun vardi engellerden zipliyodu falan onu da çok severdim...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hatırlıyorum abi o kadar eski değil. Hatta ayı oynatmanın yasaklandığını Bursa daki bütün ayıların toplanıp Uludağ'da toplama kampına toplandığını hatırlıyorum.

Bende Atari vardı bir ara ama harbi atari. Siyah hani böyle şalter gibi düğmeleri vardı.

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 21:31 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

88liyim ben de
aslan kral kalbimize yer etmistir hepimizin.... babanin öldugu o sahnede aglamayan cocuk yoktur
okuldan gelince tvnin onune uzanip jetgilleri belkerdim bi saat falan
heididnin heidi deine fest sind sie geeern filan sarkisini sallaya sallaya soylerdim
cifin reklamını ezberlemistik tum cocuklar...
evlere geldi cif likit jel kirleri soktu cif likit jel fırına geldi yagları sildi yerlere geldi camur gitti...
bi de reklam vardi 2kere 2 dort diye baslayıp 256ya kadar gidiyodu... ordandir o carpmaları ezbere bilmem
hıncal uluc ve meltem cumbul bi saka programi sunarlardı cuma geceleri nasıl gulerdim o sakalara...
kucukken "saat sekiz onbes vapurunda onu gordum karsimda" diye kasedi dinlerdik hep... albumu almıstım tek sarkı o sarkıydı cok sasirmistim çelik cok havaliydi.. balkonun onunde saclarini salladıgı klibiyle
tatilya cıktı sonra biraz buyuyunce orda da masal agacı favorimdi.
ben 1. sınıftayken 21 liraydi cips. lays falan yoktu çitos yerdik=)
posta gazetesi 2 liraydi da nasıl hava atiyodu reklaminda. gozcunun reklamı vardi bi de.
kucuk plastik kuru kafa seklinde falan su toplari vardi hatirlar misiniz?=)
daha kucukken cem ozer miydi o adamin gece programi oluyodu yine cuma geceleri... oncesinde ibrahim tatlises olurdu asena bile yoktu o zmnlar
ellerini yıkayan cocuklarin oldugu bi trt reklami vardi... cocuklar ellerine fırca gibi bisey surerlerdi oyyyle ozenirdim ki o seye.
3. sınıftayken ben sabah servis gelmeden tvyi acardik we will we willl rock you rock you calinca inerdim asagiya
bi de çim adam... çim kadin almistik bana da havam olmustu arkadaslar arasinda=)

yaslaniyoruz o kotu ama bu anilari paylasan koca bi kusak oldugunu bilmek rahatlattı beni biraz.facebookla dogmadik hic birimiz msn harflerinin hayatımızda her gun kullanicaimiz harflere donusüceini de tahmin edemezdik hicbirimiz... bisiklete binerdik bol bol
neyse
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ha az tutti frutti izlemedik.

Benim bi cok sevdigim G.I. Joe tankim vardi dana kadardi, hatta Bizimkiler'deki Katil'in sundugu bi telemarket programi vardi ondan siparis etmistik. Sirf onun yuzunden anaokulunda oyun gununde herkes benim masama oturmak isterdi, kizlar hastamdi sdfsd. Bu yastaki kizlar araba pesinden kosuyo, o yastakiler de tank pesinden iste.

Bi de gercek sacli action manlerimi seviyodum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pili bitmesin diye kasetleri kalemle havada sarmışsanız,

yeminki yaptım
ilk okuldaydım daha
walkman almıstı babam
sony onu çaldırmıştım sonra aiwa diye güzel bi boyle janjanlı bişi almıştı
felaket pil yiyodu ama
bitmesin diye pilim yoktu kalemle sarardım başa geriyo orataya felan :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...