Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet, yaşlanıyoruz...

paspatur

Öne çıkan mesajlar

lol?

ben de bir worms cdsinde aynı durumla karşılaştım, capon kızları vardı bolca böyle itinayla arşivlenmiş falan, hatta full setti acdseeden tutta winzipine falan herşeyi düşünmüştü adamlar oha demiştim

gerçi ben 3 sene önce falan yaşadım olayı, dolayısıyla içerik beni ramses kadar etkilemedi ama şimdi çok komik geldi olay

antalyada almıştım ben cdyi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
.sonra eskiden kar yağdığı zaman güzel yağardı bütün mahallecek yaşlı genç demeden elde muşambalar araba lastikleri kaymaya giderdik.

Mahallecek kartopu oynadığımız günlede neydi yaa. En az 50 kişi çoluk çocuk, genç yaşlı oynardık.

Bir de köstebekli bir çizgifilm vardı hatırlayan var mı? Neydi o?

Kadınların pantolon tayt karışımı, ayaklarınnı altına geçirip gergin tuttukları bi giyecekleri olurdu, çok çirkindi çok.

Annemin altın günü olurdu. Her ay bi kere bi komşuda toplanırdı bütün mahalle, pastalar börekler off.

BMXim vardı. Pinokyoculara hava atardık. İlk kez arka frenle yanlama olayını başardığımda aldığım zevk anlatılmaz.

aboneyim abone biletleri cebimde, ballı lokma tatlısı, aman hadi hayırlısı..

mantar tabancam vardı bi de, namlunun ucuna kocaman mantar koyardık ortasında abrut olan =) Sonra altıpatlara geçtim o über bi aletti bu dediğimin yanında. Çatapatla oynardık, bayramalrda kızkaçıran atardık, gerçi bu hala var galiba.

O zaman market falan az vardı, arada bir gidlip alışveriş arabası görürdük, zevkle sürerdik.

Fastfood yoktu sonra, Kadıköy'de KFC vardı sadece, adını bilmez tavukçu derdik :)

303 otobüsler çıktığında büyük sükse yapmıştı çünkü koltuklarda masa vardı, artık yolda çay içebiliyorduk. 302S ondan önceki model, şimdi belediye otobüsü yapmıyolar :)

Sağda solda arcade makinaları olurdu hep, riverraid, pacman, bomberman falan..

İlkokulum sobalydı, hademe sabah soba yakardı gelip, tenefüslerde kömür atardı, kantininde sadece simit satılırdı sonradan kola gazoz geldi.

atari 2600 namı diğer karakutu :) joystick kırmak, japonla yapıştırmak...

ooof of, daha çok yazarım da yazmiymi e iyisi bitireyim burda..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya etkiler tabi orta 1 mi neydim o zamanlar.Bi de japon kızları cd deki yok otakar yazıyo motakar yazıyo kendimizden geçiyoduk...Bi arkadaşım vardı onunla bakardık,anne baba çalışıyo tabi faydalanıyoduk bizde :D

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 02:12 tarihinde, RamsesII tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

cok guzel yazilmis ya resmen gozumun onunden gecti, sabah kalkar tsubasa yi izlerdik, adam topu kendi takiminin kalesinden aldimi obur kaleye gitmesi bi 10 dakikayi alirdi rahat :D. ginaly nin yazdigi tebesirle duvara kale cizip koselerede o 90 derecelik aci isareti akliam geldi okuyunca, ne alakaysa o aci isaretinin icinde islak camurlu topun izi kaldimi doksana taktim ogluum diye gezerdik

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 05:28 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...