bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Kanal D de başladı Cuma günleri yayınlanıyor. Cuma yarım kalmıştı Dün izledim tekrarını. Çok güzel bir dizi.İlk bölümüyle beni çok sardı. Halil i Kıvanç tatlıtuğ canlandırıyor ( ki kısa saç kirli sakal herif çok yakışıklı olmuş feci kıskandım şerefsizi üstelik boşnak rolünde =) Almanya da yaşayan 2 gencin hikayesini anlatıyor. Menekşe bir türk kızı aile baskısından kurtulamıyor.Zorla evlendiriliyor.Halil ve menekşe birbirlerini çok seviyorlar. Sonrada olaylar gelişiyor :p Dizinin müziği harika. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 12:52 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya evdeydim.sıkıntıdan izledim ilk bolumunu.mecbur 2. bolumude izlicez artık :) klasik bir aşiret,yasak aşk,zorla evlilik vs dizisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 İçim daraldı izlerken gelemiyorum böyle dizilere kızın babası gibi adamlara dalasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Yahu ülkede dizi yapacak konu mu kalmadı, aynı temaları ısıtıp ısıtıp tekrar milletin önüne koyuyorlar? Yok mu şööle Türkish "Heroes" be biliyim, Türkish "Nip/Tuck" çekecek eleman. Veya veya Türkish "Six Feet Under" rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Six feet under güzel olurdu aslında. Aile baskısı yüzünden evlenmek zorunda kalmış bi eşcinselin hikayesi. Şehir efsanesi değil çoğu dizinin konusu gibi, gayet hayatın içinden. Cidden ilginç olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 arkadas turkis scolfiyld yapmislar demisti bu dizi icin ama izleyemedim henuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 türk yönetmenler nasıl daha kötü dizi çekilir konusunda anlaşmış ve bu tip dizileri yapmışlar. her gün aptal aptal diziler. utanıyorum sektörden. vee tanrı türk yönetmenleri yarattı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ne güzel işte gelinlik çağında nakış diken ablan varsa tv kavgası yapmadan izlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Yalnız o neneye çok yakışmış şarkı bi daha ki sefer Tarkan'dan falan söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar