Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Malzemeler: Tost ekmeği Peynir Uzun ince dilimlenmiş kabak ve havuç Yan yan dilimlenmiş mantar Sebzelerimiz bir tencerenin içine su ve tepesine süzgeç koyularak haşlanır (tepesi tabi kapatılacak). Yanlız bu kadar sebze için israfa gerek yok, az suyu koyun tencerede derin olmasın. Sonra tost ekmeğine peyniri yerleştirin, üstüne sebzeleri dizin (daha büyük porsiyon isterseniz normal ekmekle yapın) ve tost makinasından pişirin. İsterseniz sebzeleri önceden biraz tuzlayın. Opsiyonel olarak sadece mantarla yapılabilir ve yine çok güzel olur. Mantarlı kaşarlı tost :p Afiyet olsun (aslında etli metli bişeyler yapcaktım da üşendim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Yedim bitti çok güzel ve sağlıklı oh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ekmek arası bahçe yemekten ne zevk aldın Sina onu de bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 antioksidan ohhh o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sebzeli tost olmaz kilitlensin bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 arkadaşım bi mantarlı tost yap da öyle konuş (hadi kabağı ve havucu geçtim). Mantarlı tostun neyini beğenmiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 mantarlı tostu bilmiyo msnz yaw müthiş oluyo hatta yumurta-mantarlı tost uuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Tost bu ya insan acıkınca birşeyler hazırlamak ister genelliklede tostu seçer çabuk olsun die. bu kadar uğraşacağıma kurufalsulye yaparım yanında pilav oh miss =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya işte aslında ben bu haşladığım sebzelerle et yemeği yapcaktım üşenip yarı yoldan döndüm tost yaptım buna ne diyeceksin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Afiyet olsun o zaman bilader =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hayatta yemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 mangalda brokoli ve karnıbahar çevirme tarifide isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 tost yaptım snn yuzunden 4 kat çıktım. Ve bitmek üzere inanmıorum kendime amma acikmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 suyu cok az koyun sebzelere deymesıne gerek yok pişer ölede onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 şey gibi olmuş "siz beni bırakın ben kendim de pişerim" (bkz. yiğit özgür: -bilader bura dolu mu? -siz silkeleyin bi ben kendim düşerim zaten... ) [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 10:35 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 aa süfer fikirmiş yahu, tenkyu ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 buharda dah ahızlı pişiyolar hesabı işte... karizmatik dimi! (o yiğit özgür değil serkan altuniğne) [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 11:45 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bende kollesterol seker ne ararsan var bana iyi olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 abi mantarlı tost olmaz sucuklu olur sen hiç pazar kahvaltasında mantarın üstüne yumurta kırıldığını gördün mü? mantarın yeri etin yanıdır.tosta mantar koyarak sucuğa saygısızlık yaparsın sosisde alınır tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bu ne abi ne entel adamlarsınız ıslak hamburger, mantarlı tost,... bende kakalı piza yapıom. ıkınıyım, resimli tuto hazırlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 mantarlı yumurta süper bir yemektir. ayrıca bu yemek tamam da ıslak hamburgerin neresi entel evladım sen hiç gitmedin galiba kızıl kayalara. bir de. Hayır o karikatür yiğit özgürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 mantarla babamı bile yiyebilirim.guzel olmus bence ardeth en yakın zmnda deniiciim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: arkadaşım bi mantarlı tost yap da öyle konuş (hadi kabağı ve havucu geçtim). Mantarlı tostun neyini beğenmiyonuzbunu inanarak söylemiş olmadığını ve hala kurtarılabilir olduğunu kabul ediyorum. bir kaşarlı sucuklu karışık tost ye, kendine gel arkadaşım böyle sebzeydi mantardı yapmayın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 italyanlar yapiyo bunu, ama cok farkli bi tost ekmegiyle. o ekmek incecik ve asiri lezzetli oluyor. ayrica sebzeli tost niye ilginc geliyor ki bazilarina? o da pizza gibi düsünülebilir yani, kasar+mantar. ekmek de zaten hamurdan. neysee mantarlisi harikadir! icine azcik ot katip daha cok tat verebiliriz tabi. hi bi de mantari temizledikten sonra haslamaya gerek yok, kavurabilirsiniz daha cabuk sürüyor. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 17:45 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 İlginç değil yanlış geliyor. Tıpkı et yerine ot katmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar