Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sebzeli Tost

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Malzemeler:

Tost ekmeği
Peynir
Uzun ince dilimlenmiş kabak ve havuç
Yan yan dilimlenmiş mantar

Sebzelerimiz bir tencerenin içine su ve tepesine süzgeç koyularak haşlanır (tepesi tabi kapatılacak). Yanlız bu kadar sebze için israfa gerek yok, az suyu koyun tencerede derin olmasın. Sonra tost ekmeğine peyniri yerleştirin, üstüne sebzeleri dizin (daha büyük porsiyon isterseniz normal ekmekle yapın) ve tost makinasından pişirin. İsterseniz sebzeleri önceden biraz tuzlayın. Opsiyonel olarak sadece mantarla yapılabilir ve yine çok güzel olur. Mantarlı kaşarlı tost :p

Afiyet olsun (aslında etli metli bişeyler yapcaktım da üşendim)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arkadaşım bi mantarlı tost yap da öyle konuş (hadi kabağı ve havucu geçtim). Mantarlı tostun neyini beğenmiyonuz
bunu inanarak söylemiş olmadığını ve hala kurtarılabilir olduğunu kabul ediyorum. bir kaşarlı sucuklu karışık tost ye, kendine gel arkadaşım böyle sebzeydi mantardı yapmayın böyle şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

italyanlar yapiyo bunu, ama cok farkli bi tost ekmegiyle.
o ekmek incecik ve asiri lezzetli oluyor.
ayrica sebzeli tost niye ilginc geliyor ki bazilarina?
o da pizza gibi düsünülebilir yani, kasar+mantar. ekmek de zaten hamurdan.

neysee mantarlisi harikadir! icine azcik ot katip daha cok tat verebiliriz tabi.
hi bi de mantari temizledikten sonra haslamaya gerek yok, kavurabilirsiniz daha cabuk sürüyor.

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 17:45 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...