Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yapmayın dedim. kafalar da iyiydi. etmeyin dedim. rezil olacaz dedim. zorladılar. sonra ben de gaza geldim. herifin teki kameraya çekmiş. youtube'a koymuş bide. beyaz şortlu malesef benim. video adı olarak zeytinli malları tahmin ediodum ama neyseki abi insaflı çıkmış cümleten geçmiş olsun bize.:D hayır bi de nası arklar seçtiysem kendime hepsi bir sapık ayrı ayrı saldırıyolar kaçıyorum en son rezillik [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 19:52 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 zeytinli malları sdfsdfg [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 19:54 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Zeytinli rezilleri ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ne deseniz haklısınız abi tam rezillik yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: bu arkadaşlardan biri bana ulaşırsa vidyo ismini onlara göre ayarlayabilirim :D demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 nedir bu yaptığınız tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bence o kadarda rezil oluncak bir durum yok yani oraya gitmenizin amacı eğlenmek değil mi? O sırada çok eğlendiniz değil mi? Eğer müzik festivalinde onları yapmayacaksanız, ne zaman yapacaksızınki? Keyfinize bakın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 +1 [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 20:36 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 +1 for dregoth ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Flüt çalana +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Kırmızı t-shirtlü mavi şortlu arkadaşın ne çaldığını çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ilgili yorumumu youtube aracılığıyla yaptım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 klavye çalıo o arkadaş galba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 of gözümün önünden hayatım geçti.bu ne asosyalliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 asosyallik?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 neyse tamam.yazmaya kasamicam ondan yorgunum ya.bahsi açılırsa bi ara tekrar yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hayır anlamadım biz mi asosyaliz şimdi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 şu durumda evet edit : niyeymiş o gibi bi soru gelirse konu dağılacak [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 22:16 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yok yok çok merak ettim vallaha açıkla rica ediyorum dağılsın nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben de meraktayım lam.. elemanlar eelenmişler kafalarına göre.. lacancı psikanaliz minvalinde bir açıklama gelmesinden korkmuyor değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hayır "çocuksunuz" "salaksınız" fln dese merak etmem de asosyal biraz garip kaçt, du bakalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ne alaka bew asosyallikle gayette güzel egleniyorlar insan içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hayır asosyal adamın 20 kişiyle zeytinli rock festte ne işi var:D ama yine de fazla konuşmuyorum galba asosyalliğie farklı bir bakış açısıyla karşılaşıcaz sabırla bekliyoruz açıklamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 açıklamıyacağım laf olsun diye asosyallik dedim maksat laf olsun işte.oh sizide meraklandırdım.e daha ne. asosyalliğe gelince.farkı boyutları vardır evet. anti sosyal kişilik bozukluğu yazın araştırın filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kendinden bahsediyor sanırım asosyallik diyerek. size asosyal değil mal denir hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar