vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 gelecek olan cevaba karsi, ambulansi hazir da tutsunlar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Gönderen: Sipastik_serç[email protected] Konu: SÜRTÜK SEVGİLİ SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK SÜRTÜK DİPNOT: ERKEK ARKADAŞINDA SÜRTÜK Mail böle bişi olsa gerek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 tamam kapatalım konuyu, yaşamak lazım böyle birşeyi. alakasız mesajlar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 1- Bu artık aşk değil, sevgi hiç değil. Psikolojik takıntı, obsesyon olmuş durumda. Derdin ne kızla ne de aşkla ilgili sadece istediğin bir şeyi elde edememekle ilgili. 2- O kızı gözünde büyüttün ve tanrısallaştırdın. Ona kafanda bir rol biçtin, mükemmel kız arkadaş rolünü biçtin. Ama tanışınca göreceksin ki o kız aslında öyle biri değil senin gibi bir insan, ve kusurları var. Ve sen ondan mükemmeliyet beklediğin için daha çok batacak o kusurlar sana, daha çabuk soğutacak seni ondan. Kafandaki gibi olmadığını görüceksin hayallerin yıkılacak ve belki de 5 sene önce güzel bir ilişki yaşayabilecekken şimdi sadece hayalkırıklığı göreceksin. 3- Kız büyük ihtimalle bu durumunu takıntı olarak görecek ve senden pek hoşlanmayacak ya da kötü önyargı edinecek. Çok sert bir tepki verecek 4- Erkek arkadaşı olan kız nolursa olsun herhangi bir şekilde "yazmak", herhangi bir şekilde varolan ilgini hissettirmek ya da kasıtlı olarak en ufak bir bu yönde davranış gözümde en adi en aşağılık davranışlardan biridir. Ve hatta daha ağır. O yüzden hiç tavsiye etmem böyle bir durumu. Ha çok kötü durumdaysan kıza hissettirmeden izler erkek arkadaşından ayrılmasını beklersin. 5- Nolursa olsun, kızı ikna etsen bile o ilişki ömrünü doldurmuş ve yürümeyecek. Eskiden belki yürürdü ama şimdi çok hızlı tüketiceksiniz birbirinizi ve bitecek. Bittiğinde boşluğa düşeceksin, çünkü "yıllardır heveslendiğim bu muymuş ya" diyeceksin. Bu kız çok daha güzel/iyi/aşmış birisiydi noldu buna diyeceksin, ben mi hata yaptım diyeceksin. Bir yandan takıntından kurtulduğun için inanılmaz bir rahatlık çökecek üzerine, ama bir yandan da bu boşluk yüzünden depresifleşiceksin, bir süre sonra da tamamen kendine geleceksin. Eğer ilişkiniz hiç başlamadıysa sana tepkisi zaten benzer bi etki gösterecek ama daha ağır olacak toparlama süresi yine de takıntını durduracak uzun vadede * * * Edit: Zaten olan olmuş, son mesajları okumadan mesaj atmıştım [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:09 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: Sensible üye § 10 Eylül 2007, Pazartesi - 21:22 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Kıza niye küfür ediyorsun ki şimdi? Haklı kız Hatta az bile yapmışlar kusra bakma biri benim kız arkadaşımı böyle rahatsız etse fena benzetirdim onu. -------------------------------------------------------------------------------- Sensible "KIZ ARKADAŞIMA LAF EDEN ÇOCUKLA İLK BULUŞMADA NEREYE GİTMELİYİM????!!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Yanlız sevgilisi olan kıza yazdığın için, böyle pis bişi yaptığın için hele bir de kız dersini verdikten sonra bi de işin ucunu bırakmıyıp böle maille falan uğraştığın için zaten ne kadar küfür, hakaret, ters tepki ve hatta dayak varsa hakediyorsun. Kendini kızın ya da sevgilisinin yerine koyarsan durumu anlarsın. Kendini bu kadar alçaltma, bu kadar aşşağılaştırma. Biraz gururun onurun olsun, biraz insanlara ve kendine saygın olsun. Ne pis bi davranış bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 biri rewendoru tutsun. şu adamı sokmayın böyle konulara ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ardeth senin sevgiline aynı durum olsa sen de benzer tepki vermez misin :) Dışarıdan bakınca durum sırf bana mı o kadar pis gözüküyor yaw. Ayrıca ilk mesajımda gayet hani olayların sonrasını bilmeden yardımsever şekilde yazmışım olacakları ya da olabilecekleri niye girmiyim konuya :) [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:17 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 insanların mutluluğunu ne hakla bozmaya çalışıyorsun, sen o kızla beraberken biri abuk subuk telefonlar açsa, küfürlü mailler yollasa, kız arkadaşına sarksa falan nasıl hissedersin? sen erkekliğini yapıp küfür edince o sapık da işi büyütüp sana zarar vermeyi koyarsa kafasına nasıl hissedersin? kız arkadaşına sarkan birine höt dediğin için ölmek adil birşey mi? tabi adam taşaklı çıkarsa sapık da ölebilir [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:22 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 olay sevgilisi olan kıza yazma olayı değil onun da bi adabı vardır.bu devirde herkes herkesin kuyusunu kazıo olay o değil kız tanımıyo bile cocugu.sen 4-5 senedir aşıksın.ama onun haberi yok birden oratya çıkarsan sapık olursun başka biş değil.bide dayak yersin. böyle aramak mail atmak fln rahatsızlık verici tabi bişi yapıcaksan adam gibi yapıcaksın.4 sene oturup alkol alıcagına belki mantıklı davransan kızı elde ederdin.hala edebilirdin ama rezil olmuşsun bi kere sevgilisi olması engel değil 2 gün sora ayrılıcaklar nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 "onun adabı vardır" ne ya... Yok abi hiçbir türlü adabı falan. Sevgilisi olan kıza yazılmaz. Ha çok istiyosan kenarda ayrılmasını beklersin hiçbir müdahalede bulunmadan en ufak bir şey hissettirmeden ama hiçbir şekilde yazamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sarkmak mı? arkadaşım tinerci mi sanıyorsunuz beni, yada peygamber soyumusunuz siz? "tekrar özür diliyorum. işin doğrusunu söyleyim, sadece tanışmak istemiştim. yani sapık değilim, başka birşey değilim 10. dakka görüşsek, yüzüme karşı bunları söylesen senin için çok mu zor olurdu? zaten "xxxx" i tanıyorsun, onun arkadaşıyım ben. attığım mailden bir kısım. ne pis sarkıntılık yapıyorum dimi. küfürler filan. yazdığınız mesajları yazarken hiçmi düşünmüyorsunuz? nedanko : lütfen önizleme butonu da eklensin yeni sistemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Herangi bir şekilde arkadaşlık ötesine geçmeye çalışmak (en kibar yollusu da dahil olmak üzere) bu durumda yanlış ve pis bi hamledir aman diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 rewendor gönül bu.bitane erkek arkadaş engel olamaz. hayatımda bir kere başıma geldi.öyle derinden ilerlettimki işi.erkek arkadşının haberi olmadı.ve ayrıldılar iyi bişi diil tabi ama.illaki yapıcaksa bi adabı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 serçe sen yolladığın mail'da ne yazdığını buraya koymadın o yüzden bilmiyorum ama bir ara adam öldürmekte nsalan bahsettin, sonra kızın sözlüsüne dalaşıcam falan dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Valla benim görüşümce en pis olanı bu, yani tutup da kendini belirtmek yerine sinsice yaklaşmak... Benim de başıma geldi, pasif kalmayı tercih ettim. Sonrasında da kimsenin haberi bile olmadan bıraktım bi şekilde. Gönül bu, seviyorsa katlanacaksın. Kenarda bekleyerek. Ama tutup da böyle şeyler yapmanın hiçbir şekilde bahanesi olamaz. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:51 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bu arada yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben zaten kıza seni seviyorum hoşlanıyorum tarzı birşeyde söylemedim. ne biliyim yani asıl bozulduğum konu, sanki kız aramamı bekliyormuş gibi, hazır cevaplar verdi, beni konuşturmadan kendisi konuştu durdu. o sözlüsünü döverim konusunuda alkollüyken yazmıştım tamamen hayal yani :) 20 [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:56 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hadi kız konusunda takılıp kalma neyse olabilir birşey diyemem de bir kız için intihar ilginç geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 intihar edip ambulansı aramak daha da ilginç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 abi şu kız meselelerini ciddi matematik hesaplarına dönüştürüyorsunuz ya hastasıyım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 intihar değil, birden bire ne olduğunu anlayamadım. bilincim yerindeydi. hatta uyayım diye içtim. farkında olmadım o sırada yaptığım salaklığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 basta "helal" dedim, "adama bak sevmis" dedim. sonrasini okudum da, napmissin yegen sen? topicde ayak ustu asmalikonak-binbirgece-marimar-cesurveguzel karisimi bişeler yasamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: hayatımda bir kere başıma geldi.öyle derinden ilerlettimki işi.erkek arkadşının haberi olmadı.ve ayrıldılar gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 dory menekşe ve halili unutun yeni dizi asdas (dizinni adını yanlış hatırlamakta cabası) [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 00:59 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar