Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şöyle bir teknoloji olabilir mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mesela uzakta konuşan iki atam var onlara kamera ile zoom girersek kendileri rahatça görebiliyoruz fakat konuşmalarını duyamıyoruz görüntüye zoom girildiğinde konuşmalarada zoom girebilmesi bunun gibi bir teknoloji yaratılabilir mi?
Mesaj tarihi:
mümkün değil

edit : kesin bilgim yok ama bulunsa şimdiye bulunurdu gibime geliyor yoksa o kadar uçuk birşey değil bünümüz teknolojisine bakılırsa kameralar falan filan

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 18:35 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bunun hoparlör halinde olanı da var. bi yerde sen bangır bangır müzik dinlerken yanındaki bişey duymuyo. sesi bi yönde iletiyo sadece alet... hatta ABD'nin prototip silahlarından bu teknoloji...
Mesaj tarihi:
var
hatta belgeseller böyle çekiliyor diye duymuştum

ya da karıştırdım, çok pis sallıyorum. bilemeyecem.

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 19:20 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
bunun hoparlör halinde olanı da var. bi yerde sen bangır bangır müzik dinlerken yanındaki bişey duymuyo. sesi bi yönde iletiyo sadece alet... hatta ABD'nin prototip silahlarından bu teknoloji...

walkman?
Mesaj tarihi:
yok bildiğin hoparlör. Ama sesi sadece bi yönde veriyo. yani kulağına bişey takmadan dinleyebiliyosun hoparlörün hizasındaysan, ama başka yöne çevir, çıt gelmiyo kulağına.

ahada 1

ahada 2

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 20:16 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...