Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ben de caddebostan deviyim o zaman. hill giant kuzenlerinden. irin demek istanbuldasın yaws. gelirsen bu taraflara ya da ben her gün okuldan dolayı taksime geçiyorum bi buluşma falan ayarlayalım patisel bişey olabilir taksimde falan filan. çok yalnız hissedersen kendini buralardayız genç yakışıklı pati gençleri olarak asfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: bi buluşma falan ayarlayalım patisel bişey olabilir taksimde falan filan. çok yalnız hissedersen kendini buralardayız genç yakışıklı pati gençleri olarak asfdg. bu cümle ne zaman gelecek diye bekliyordum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 0_o emaaaaleeeeeeethhhh............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Fly ahasdhsahdhasd Gassaray fena GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ahahah [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: Fly ahasdhsahdhasd Gassaray fena GG. katılıyorum, gg hf. said: fly sen de dene kadıköy daha az kalabalık,ayrıca insanlar daha içten daha sevimli(kimse alınmasıın),oğlanlar daha guzelll eheheh kadıköy iyi hoş da okul 8 de başlasa 6 da kalkıp vapura (deniz otaobüsü veya her neyse) koşup karşı yakaya gitmek ? ama kiraları süpermiş. ortaköyün %60 ı fiyata çok daha kaliteli evler var ayrıca oğlan kız bana ne ya john nash olmamı isteyeceklermiş zaten //_; [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 23:00 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Ev olarak hala üsküdarı öneriyorum. Beşiktaşa çok yakın, yaz kış fırtına yağmur dinlemeden ve trafiğe takılmadan ulaşabiliyorsunuz. Fiyatlar da bildiğim kadarıyla kadıköyden ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Üsküdar pis bi mekan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Üsküdar'dan GSÜ max 20 dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yok tuttuk ortaköyde okula 5 dk yürüyüş mesafesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 huvv sanslı velet..sen yeni sehir diye yakınıp durma bakem topiğimde.adam 5 dk dior bana.ben davutpaşaya gidirm geliorm..min 1 sa suruo.hos bundan sen mi sorumluusn deilsin ama su an öle hissettim mi evt hisseettim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Ha davutpaşaysa o ayrı. Onun için tekirdağda ev bakıcan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 tamam leen.hayat vurmus yıldız vurmus zaten... efkarım birikti ,sıgmaz içime.....asadasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bak en azından artık istanbuldasın, istanbudlaki herkezi felek vurmuş vurucağı kadar, yalnız hissetmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Yalnız bölümün ne bilmiyorum ama sadece 1 sene Davutpaşa sonra Beşiktaş kampüsü ise bence fazla üzülme. En azından metronuz var okulun önüne kadar biz inşaatına bakıp iç geçiriyoruz her gün. İstanbul güzel ya ama İstanbul'da yaşadığın sürece tatil ihtiyacını daha çok hissediceksin çünkü İstanbul insanı yoruyor sanırım. Ben daha önce başka şehirde uzun süre yaşamamış olmama rağmen İstanbul'a yeni gelen arkadaşlarımın söylediğine göre fazla hareketliymişiz. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 11:53 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Nerde hareket orda bereket =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ölümüne davutpaşalıyım,elimaşalıyım.PP fakultem orada yanii.davutu da seviorm aslında been izci kampı gibi eheh.kapıya gelene kdr benim sorunum.o yol yok mu o yol ,yaslandırıyor adamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Allah kurtarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 amiiiin.tum davutpaşalıları insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 istanbulu sevemedim :) adana rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 GS üniye mi girdin Fly? Ortaköy iyi semttir. Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sen de malesef malesef diyip durma be fly. her cumartesi gidip hayran oluorm ben sizin okula ..ha derdin bölumleyse bilemiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ana sen bunu yazan mıydın nooldu alıştırdılar mı seni hevesli patiler d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar