Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(istek) yeni gidilen sehri sevme,sehre alısma ögretisi

irin

Öne çıkan mesajlar

ben de caddebostan deviyim o zaman. hill giant kuzenlerinden.
irin demek istanbuldasın yaws. gelirsen bu taraflara ya da ben her gün okuldan dolayı taksime geçiyorum bi buluşma falan ayarlayalım patisel bişey olabilir taksimde falan filan. çok yalnız hissedersen kendini buralardayız genç yakışıklı pati gençleri olarak asfdg.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fly ahasdhsahdhasd Gassaray fena GG.

katılıyorum, gg hf.

said:
fly sen de dene kadıköy daha az kalabalık,ayrıca insanlar daha içten daha sevimli(kimse alınmasıın),oğlanlar daha guzelll eheheh

kadıköy iyi hoş da okul 8 de başlasa 6 da kalkıp vapura (deniz otaobüsü veya her neyse) koşup karşı yakaya gitmek ?

ama kiraları süpermiş. ortaköyün %60 ı fiyata çok daha kaliteli evler var

ayrıca oğlan kız bana ne ya john nash olmamı isteyeceklermiş zaten //_;

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 23:00 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız bölümün ne bilmiyorum ama sadece 1 sene Davutpaşa sonra Beşiktaş kampüsü ise bence fazla üzülme. En azından metronuz var okulun önüne kadar biz inşaatına bakıp iç geçiriyoruz her gün.

İstanbul güzel ya ama İstanbul'da yaşadığın sürece tatil ihtiyacını daha çok hissediceksin çünkü İstanbul insanı yoruyor sanırım. Ben daha önce başka şehirde uzun süre yaşamamış olmama rağmen İstanbul'a yeni gelen arkadaşlarımın söylediğine göre fazla hareketliymişiz.

[ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 11:53 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...