Syn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 2 eylülde hazırlık atlama sınavı vardı ve ben ne çalıştım ne de sınava girdim ve hazırlığı geçtim...Önceden cbt almıslıgım var =P 230 eh işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben bayagi iyi oldugum icin hazirlik sinavindan haberdar olmadan hazirligi atladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben ortaokulda ve univ'de atladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben 6 yasımdan beri atlarım. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 18:24 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 beni direk gecirdiler boylece yazacagim essayi yazdirmayarak 3 agac kurtardilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben hiç çalışmadan çok süper atladım. e ingilizce süper olunca atlıyorsun eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 atlaıştım bende. özel değilse ve şehir dışı değilse atlama ama, çok özendim sonra hzlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bende gectim calışmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ingilzice zaten çalışarak geçilmez birikim işidir öyle hiiç ingilizce bilmiyordum 1ay çalıştım geçtim diyenlere inanma öss de de vardır hayatım boyunca hiç çalışmadım bişi bilmiodum son hafta çalıştım 370puan aldım diyenler fln he he ... diyip geçioz bis onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 niye atlamak istionki hazırlık gibisi mi war bölüme geçip ders kascan hep daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 davutpasayı gorsen.inan 5 yıl gitmek istemezsin hos bu yanlıs oldu.davutpasa cok guzel bence ama ulasıımı korkunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ahahhaha davutpaşa ya.. ben gittiğimde oranın yolu falan yoktu hiç.. .çamurdu oralar hep.. toprak yoldan gidiyorduk. berbat bi yer lam. bana acaip kabus gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben snrm :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 aynen itünün sınavını yayılarak bitirdim. Zerre ingilizcede iddiam yoktur ama bi şekilde geçtim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bana kaç aldığımı söylemediler, geçtin dediler, alındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 @ dasaa davutpasa guzel ya sevdim sahsen cok kır bayır ozgur bir ortam,binalar eski fln(hep eski binalı üniversitem olsun istedimdi)lakin o yolu cekilecek çile deil.500es fln yalan. en kısa dedikleri yol bile saatler suruyor. @arcane keske bana da öyle deseler.direk gectiğimi bilsem yeterdii [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 10:46 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben. tercümanlık okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 peki bi gün gelip, "hadi öldün bitti" deseler ne yaşadın ne yaptın neden öldün bilmesen iyimi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 davutpasa bence istanbulun laneti anasini satiyim 42 kilometre ulan evimden 42 ki burda trafikte oluyo yolda tikaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 davutpaşa tanrının bile unuttuğu bir yerdir. zaman zaman yer çekimi bile bu bölgede işlememektedir! benim zamanımda şöyle bi yazı asmışlardı, gerisini siz düşünün "evinde kirpisi olan varsa okulun arazisine bırakabilir" sebep? şuymuş kirpileri yiyen yılanlar ölüyormuymuş ne? Yazın "çalılıklara girmeyin yılan olabilir" uyarısı da bir başka uyardır beni benden alan. Seneler boyu (matematik1 dersini geç verdim ben) "lam yunanistandan gelsem uçakla, kadıköyden geldiğimden daha hızlı gelirim ulan! hem adresim de bir garip yazarım. Pi benim için 3.14 olmaktan çıkar, adresimdeki bi harf olur.. " geyiğini yapmama sebep olmuş okuldur. okulda derslere (ve kimya deneylerine falan işte) yetişemediğim, geç kaldığım için paso kalmama ve okulu uzatmama sebep olmuş yerdir (anlayışsız hocalarıma selam ediyorum/SİZDEN NEFRET EDİYORUM!) halen (ingilizce türkçe çeviri dersi için 1sene önce gittim yine) adam gibi gazetenin gelmediği, fotokopi çektirmeye gidince (sanki vahşi batı kasabasında yaşıyormuş gibi) "bugün kağıt bitti abi, ancak yarına gelir" (posta arabası getiriyor di mi kağıtları) diye bir cevap duyabileceğiniz. kantinde yiyecek sağlam bişi bulunmayan ve (tonoza göre) hayat enerjinizi hemen emen prefabrik bir binası olan berbat bi yer. nası nefret ediyorum hiç sormayın! tarihi yapı için ortabahçe de çukursarayı falan tavsiye ederim. özellikle f22(olsa gerek, geniş sınıf, ortada tek büyük masa var) nolu sınıf ders çalışmak için uygundur. Yıldız güzeldir ama davutpaşa berbattır. aslında ben ve benim gibi düşünen faşizan arkadaşlarım (bak nasıl bir ayrımcılık yapıcam şimdi) "ulan orası ytü den ayrılsın. hatta işletme falan da oraya gitsin. ne biliim güzel (ve çirkin ve anlamsız) sanatlar ve diğer gereksizlikler de oraya gitsin. burada sadece yTü ye yakışacak teknik dallar kalsın, mühendislikler falan kalsın. burası yıldız teknik üniversitesi olsun. orası da davutpaşa üniversitesi olsun" gibi bi öneri bile patlatmışızdır dekana. Brr.. soğuk ve iğrenç mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ingiliz oldugum için ben sabit durdum, hazırlık benim üstümden atladı. ama baya zorladım keratayı. bi kaç kere yere düştü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 @dasaa eger butun muhendislikleri alsalar besiktasa olur valla.gariban gibi oraya giden muhendis olmak benimde pek hosuma gitmeyecek.lakin kader...... @fistan bravoo.cok uzmeseydin hazırlıgı,şimdi bize seni tanıorz die zorluk cıkaracak [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 12:22 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hahah ben zerre çalışmadım yeditepe sınavını atladım:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 <--------- Full time WoW oynayip team speak ve bilimum General chat spamlariyla , toefl i gecmi$ insan icin kocaman bir alki$ ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar