Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zerre calısmadan hazırlık atlayan patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet varmı bunlar merak diorm cunku sınavıma iki gun var(bugun dahil) ve ben pek sallamadım.şimdi niye sallamadın ayıp etmişssin demeyin lutfen.ama ingilizcem kotu deildir bi de bu yaz guccuk kuzene 1.5 ay boyunca ingilice calıstırdım..tensleri mensleri tekrarladım yani.ama atlayamassamda kendime kızıcam baya..özetle su iki gun için gaza ihtiyacım var..SSS
Mesaj tarihi:
Şahsen hiç kitap yüzü açmadan atladım. Hazirlik sınavını abartma gözünde sordukları sorular bize lisede öğretilenden daha kolay şeyler. (Lisedeki hocamız sağolsun) En azından bana öyle geldi. Bağlaç ilgeç süzgeç falam beni tek zorlayan ubnlar oldu çünkü hiç görmediğim vurkaç pilaseler vardı. onlarıda cümlenin gidişatına göre aralara falam sokuşturdum. Okuduğunu anlama kısmıda gayet kolaydı. Korkma olm gaza falamda gerek yok. Yaparsın sen!
Mesaj tarihi:
itünün hazırlık sınavı sınav mı be :p
gir okulun sitesine genelde hazırlık sitesinde falan örnek sınavlar oluyor onlara bak. heycanın azalır girmeden önce :p

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 14:35 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tabüü sen kdr olmaya biliim ing konusunda lakiin ben bilkentin sınavına girmiorm.bizi kastırmıolar o kdr malum...imzayıda olduramadım.P oy içime amator standupcı kactı O_o haddiin bakalım
Mesaj tarihi:
ardeth biçi boun un sınavına da beraber girmedik mi?
itünün sınavı sınav deil de boununki bişey sanki noob.

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 15:14 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hiç ingilizce almadan (fransızca liseye gittim ben) bile atlanıyo hazırlık, rahat ol.
şarkı sözlerinden ve filmlerden filan bildiğim kulaktan dolma ingilizceyle atladım ben proficiency'yi.
Mesaj tarihi:
itünün sınavını yayılarak geçmeniz olası, keza ytü'nün de öyle.. sınavı bitirin ve oturup birbirinizi izleyin.. ya da çıkın çayıra çimene vurun bünyeyi..

oh yeah
Mesaj tarihi:
cık bende hacettepe taş yayınları var..hakkaten cok taş kendileri

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 16:12 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...