irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 evet varmı bunlar merak diorm cunku sınavıma iki gun var(bugun dahil) ve ben pek sallamadım.şimdi niye sallamadın ayıp etmişssin demeyin lutfen.ama ingilizcem kotu deildir bi de bu yaz guccuk kuzene 1.5 ay boyunca ingilice calıstırdım..tensleri mensleri tekrarladım yani.ama atlayamassamda kendime kızıcam baya..özetle su iki gun için gaza ihtiyacım var..SSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Şahsen hiç kitap yüzü açmadan atladım. Hazirlik sınavını abartma gözünde sordukları sorular bize lisede öğretilenden daha kolay şeyler. (Lisedeki hocamız sağolsun) En azından bana öyle geldi. Bağlaç ilgeç süzgeç falam beni tek zorlayan ubnlar oldu çünkü hiç görmediğim vurkaç pilaseler vardı. onlarıda cümlenin gidişatına göre aralara falam sokuşturdum. Okuduğunu anlama kısmıda gayet kolaydı. Korkma olm gaza falamda gerek yok. Yaparsın sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 var dostum lanet olsun çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 itünün hazırlık sınavı sınav mı be :p gir okulun sitesine genelde hazırlık sitesinde falan örnek sınavlar oluyor onlara bak. heycanın azalır girmeden önce :p [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 14:35 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 toefl 600= hazirlik + inglizce 1 2 A ile muafiyet okul ici sinav = 96 puan alip 3 4 ten A ile muafiyet hatta elektrikte en iyi notu almak OH MY FUCKING GOD I AM SUPERB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 @bone sen neymişsin be abi.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ben hayatımda hiç bir ingilizce sınavına çalışmadım , ben daha süperim , hep 90+ hep A . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bakmıştır. az da olsa bakmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 az da olsa ben de bakıorm jnmsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Toefl iBT 112 hic calismadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 malik yauvv sende...gaz alıorm su topikten lutfen taciz etme topiğimi.PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 basak o imza ne oldurdun lay.. ben ilk sinavi gectim ikinciye girdim hahayt:P ama biliosun bnm ingce asadasasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Yusuf yusug olmuş gibi irin =) Sınavından başarılar okunmuş pirinç ye okunmuş su iç :P Yaparsın çalışmasan bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 tabüü sen kdr olmaya biliim ing konusunda lakiin ben bilkentin sınavına girmiorm.bizi kastırmıolar o kdr malum...imzayıda olduramadım.P oy içime amator standupcı kactı O_o haddiin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ardeth biçi boun un sınavına da beraber girmedik mi? itünün sınavı sınav deil de boununki bişey sanki noob. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 15:14 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: tensleri mensleri tekrarladım yani tenslerle geçilebilecek bir hazırlık sınavı mı? oh bilkent <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: itünün sınavı sınav deil de boununki bişey sanki noob. bişey dedim mi hı dedim mi? ben boun'un sınavına bile çalışmadım gibi bi cümle kurdum mu? peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 koçta geçtim ben, toefl yaptılar hz atlama sınavı yerine, beklediğimden daha fazla insan geçti zaten sanırım sınav fazla zorlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hiç ingilizce almadan (fransızca liseye gittim ben) bile atlanıyo hazırlık, rahat ol. şarkı sözlerinden ve filmlerden filan bildiğim kulaktan dolma ingilizceyle atladım ben proficiency'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 itünün sınavını yayılarak geçmeniz olası, keza ytü'nün de öyle.. sınavı bitirin ve oturup birbirinizi izleyin.. ya da çıkın çayıra çimene vurun bünyeyi.. oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ee su an ı love ytü ozmn..salı gunu tum pati yurekleri hissederek giriiciim sınava gececeğim böa. zıplıcam hazırlıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: ee su an ı love ytü ozmn tots tv kitaplarım var gazeteyle veriolardı. satimmi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kontrolsüz ayarlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 cık bende hacettepe taş yayınları var..hakkaten cok taş kendileri [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 16:12 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar