urmesque Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 antalyaya yağmur yağıo.. cok sevindim laaaan.. bayılmıştık sıcaktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 şükür duasına çıktınız mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 çıkmak lazım demi ayıp olmasın :j Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 omfg evim evim güzel evim -_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ya alakasız olacak ama şu omfg lafını yazarken düşünüyo musunuz? Hayır yani, İngilizce söylerken "karizma" olabilir belki, ama Türkçe haliyle düşünüp yazmaya kalksan yazabilir misin? Aklıma takıldı öyle. Bana çok abuk geliyo bu laf... [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 13:43 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 13:44 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Hand yinemi hand lütfen hand yapma hand taşlama hand :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yazarım ama kurallar el vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yaz da ulti çakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kafirlerrrr!!11 münafıklarrr!11 dfdfsfdssfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bra zındık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bursada donuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 istanbul da pek sıcak değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Fetullahın Mana dolmuş.başladı yine çalışmalara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ıs ıs ıs [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 17:32 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: bursada donuyorum ben de istiyorum ben de doncam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 gece üşüdüm lan! sdfgdsfdsgdsf havalar mütiş oldu çekiyorum boynuma kadar pikeyi açıp camları yatıyorum akşam sıcaktan uyuyamamak diye bişey yok artık! mutluyum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 11. katta oturuyorum.esen rüzgarı hesaba katarsam gece kafadan 18-19 derece oluyor hava(hissettiğim sıcaklık olaraktan).hastalancam battaniyeyle yatıyorum pencereler açık =o) [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 17:34 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bugn ben üşüdüm vallahi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 lan kabak benim başıma patlamış (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 gece verandada yattım(evet). Sabah kalkabilmem için fön makinesiyle ısıttılar 15 20 dakika. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 20:14 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Tişörtle çıkma havası geçmiş bunu gördüm. Dün bütün gece dondum birayla ısınmaya çalıştım eheh. Uzun kollu ceket meket bişiler lazım, kışlıkları indirme vakti gelmiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 az önce eve arkadas motorla bıraktı.. üstüme polar giymeme rağmen üşüdüm.. siz düşünün :) antalya ya burası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 beyaz adamla anlaştık, tanrıları kızdırdık. Bize ceza olarak 2 günde soğuk verdiler. Ekinlerimiz ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hava soğuyo işte yine :( geceleri istanbul 17 dereceye kadar iniyormuş. Ben 20lik bi adamım.. yani 20'C den aşağısı pek hoşuma gitmiyor, üşümeye başlıyorum ister istemez. halbuki bütn sene +20'C olsa YİHUUU! derim ve hatta takla falan da atarım ayrıca sonbahar soğuk olmanın yanında sıkıcı bir mevsimdir, okulların başladığı mevsimdir, buram buram ölüm kokan kışın ilk adımlarıdır, çamurdur pisliktir derttir, erken kararan havadır ve açmayan güneşe rağmen (bok varmış gibi) karga bokunu yemeden (bakın bok yokmuş, karga bile bokunu yememiş! işte kanıT! işte dumanı tüten silah!) erkenden kalkmaya çalışma, pardon yataktan kazınarak kalkma ve işe/okula gitmedir, tombik yanaklı teyzelerin gözünüzü şemşiye (şemsiye yani) teli ile oymaya çalışmasıdır, çamurlu ayakkabılarla otobüse binmedir ve otobüse binen çamurlu ayakkabılı bir (başka) hayvanın bileğinize arkadan vurmasıdır, köprü trafiğinin tavan yapmasıdır ve araba içinde otururken egsoz (ekzost?) gazı solumaktır, istemediğin halde ıslanmaktır, gözlük takanların gözlüklerinin buğulanması ve önlerini görememeleridir, rüzgardır, "önünü kapat yoksa üşütürsün"dür, rüzgarın şemsiyeni uçurmasıdır ve senin arkasından koşmandır, arbanın birinin üzerine çamur püskürtme/sıçratmasıdır, yorgun argın eve geldiğinde yarının da kapalı ve berbat bir gün olacağının bilincinde olmandır, griptir ve alt-solunum yolu enfeksiyonudur, sinüslerin hiç dolmadığı kadar dolmasıdır, selpak satan çocuklardır, burnunun akmasıdır, sümkürmektir ama burnunu hala temizleyememiş olmaktır, sebzelerden ve meyvelerden mahrum kalmaktır hem de 6-7ay boyunca(!) karpuzu ve kavunu özlemektir, adam gibi domates bile yiyememektir, saman tadında sebzeler tüketmek ve masadan bile zevkle ayrılamamaktır, akşam saatlerinde taksi bulamamaktır, yağmur altında taksi beklemektir, ve yine ıslanmaktır, ellerin üşümesidir, üşüyen elleri DEEEEVV gibi rahatsız edici büyüklükte ve ağırlıkta, hareket kabiliyetinizi kısıtlayan paltonun ceplerine sokup hava şartlarına karşı azıcık bir koruma için çabalamaktır, üşüyen ellerin işlevini yitirmesidir, titremektir, dudak çatlamasıdır ve çatlayan dudakları çiğnemektir, taksi beklerken durdurduğun taksinin mesafeyi beğenmemesidir ve yağmur altında biraz daha beklemektir, biraz daha ıslanmaktır ve biraz daha üşümektir, karanlıktır, kasvettir, durgunluktur ve üşümektir, ruhsal olarak da üşümektir Sonbahardan ve ardından gelen kıştan feci nefret ediyorum (eylül'ü sonrbahar aylarından saymıyorum ben, mart'ı bahardan saymadığım gibi) dünya üzerinde kışı seven herkesi katletsek ve kış yaklaşınca kış uykusuna yatsak.. negzel olurdu bak... yaşasın ısınmış yeni dünya düzeni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bu yazı öeh dedirttirdi bi yandanda helal dedim ama bişeyi unutmuştun.. yağmur antalyada okulların tatil olması demektir :) okulumda bitti gerci ama neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar