Mino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine Bu sitede donanımınızı oluşturarak güç kaynağı gereksinimlerinizi öğrenebilirsiniz :) [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 11:35 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 güzel paylaşım +rep agagag iiymiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 430 watt çıktı. Tabi 4 tane usb + 1 tane firewire + 5 fan + fan control falan var makinede :). Allahtan tt 480 wattlık var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 696w benim +_+ Kasa 1200w destekli. O yüzden 2 kw UPS almak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Kondansatörlerin eskimesini hesaba katmışlar, ilginç. O hesaba göre benim güç kaynağım % 100 yük altında yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Sonra da bana çemkiriyorsunuz ne gerek var öyle güç kaynağına diye :) adamlar hazır sistemde hesaplamış işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: 696w benim +_+ Kasa 1200w destekli. O yüzden 2 kw UPS almak zorunda kaldım. OHAA [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 19:37 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 en yüksek benimki çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 arkadaşlar ups alırken kva değerini 0.6 ile çarparsanız ups in kaldırabileceği maks. gücü bulursunuz. O kadar para döktüğünüz sistemlerde bunu lütfen göz ardı etmeyin. Sonra elektrik kesildi ups kaldırmadı makina patladı olmasın. Sonuçta yatırımınızı koruyorsunuz ve bu da bir sigorta. Şakaya da gelmez. Ben bir kere yaşadım, hard disk hemen hata verdi, düzeltene kadar zor kurtardım. Şu an tabi ki 1.2 kw çekmiyor ama bu kullanmayacağı anlamına gelmiyor çünkü yıllar geçtikçe güç kaynağının verimi azalıyor. Benim bilgisayarı, tam kapasite bir sunucu gibi algılarsanız daha iyi olur ayrıca. O yüzden oha falan demeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar