Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sudden Strike 3 : Arms For Victory

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Efsane sudden strike serisini bilen varsa 3 üçüncüsü yolda.

demosu :
http://download.chip.eu/tr/download_tr_237315.html

olayı çok güzel bir boyuta getirmişler. asıl sudden strike havası korunmakta. Bilmeyenler için, SS bugüne kadar yapılmış(bence) en sağlam ikinci dünya savaşı stratejisi. oyunda üretim yok direk çatışma ve ele geçirdiğin stratejik noktalar üzerinden birimlerin artıyo. silah tipiinden tankların benzinine ,rütbelere kadar tüm ayrıntılar var ve hayati önemli. bir çeşit savaş simülasyonu.

çıkmasını bekliyoruz fakat bi tarih vermemişler sanırım.
Mesaj tarihi:
Ah ulan ah.Parmaklarım acıyana kadar oynardım ss2 yi..Ne güzeldi öyle o,2D falandı ama hastasıydım,canımdı.Bu ne biçim oyundur sevgili fireglow yapımcıları.Çok daha iyi grafiklerle aynı gereksinimi de gördük biz,derdin nedir sevgili fireglow...Paladine cezanızı versin sevgili fireglow..
Mesaj tarihi:
hakkaten muhteşem bir oyundu. Demoyu oynadım çok güzel bi iş çevirmişler gibi...çıkınca direk alcam , mutlaka hamachi den falan bişeyler yapalm , yanlız baya bi süredir bu çıkcak diyolar hala bi tarih yok yalan olmasa bari.

[ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 15:51 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
ombakkombak 5 Eylül 2007, Salı - 16:59 tarihinde demis ki:
Ama artık ikinci dünya savaşı baydı mesela kurgusal soğuk savaş vs. senaryolara geçşeler artık.

bi kaç doz Red Alert 2 yazıyorum hehe
Mesaj tarihi:
arkadaşlar, ss3 bekleyenleri bu başlıkta takılalımda çıkar çıkmaz artık hamachi mamachi yada kendi multiplayer seçenekleri olursa takılırız. 2ye2 , 3e 3 daha bi zevkli oluyodu bu oyun..
Mesaj tarihi:
Yok simülasyonda denemez. Kuşbakışı savaş yönetebilen komutan yok daha. Amerikan filmlerinde var gerçi:D Ama eldeki adamla tankla veya düşmandan ele geçirdiğin alet edevatla savaştığın bir oyun. Base aldım gelsin petrol olayı yok. İzci gönderip çalıların arasında yatırıp gizleyip onun gördüğü bölgelere havan ve topçu ateşi falan isterdim o kadar ayrıntılıydı. Birde bu oyunda salıdır başladığında ilk piyaden ölür ölmez geri çekilmek isteyebilrsin o derece değerlidir adamların. CoH ta yenisini basarsın :D
  • 4 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...