Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sudden Strike 3 : Arms For Victory


patateskabak

Öne çıkan mesajlar

Efsane sudden strike serisini bilen varsa 3 üçüncüsü yolda.

demosu :
http://download.chip.eu/tr/download_tr_237315.html

olayı çok güzel bir boyuta getirmişler. asıl sudden strike havası korunmakta. Bilmeyenler için, SS bugüne kadar yapılmış(bence) en sağlam ikinci dünya savaşı stratejisi. oyunda üretim yok direk çatışma ve ele geçirdiğin stratejik noktalar üzerinden birimlerin artıyo. silah tipiinden tankların benzinine ,rütbelere kadar tüm ayrıntılar var ve hayati önemli. bir çeşit savaş simülasyonu.

çıkmasını bekliyoruz fakat bi tarih vermemişler sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten muhteşem bir oyundu. Demoyu oynadım çok güzel bi iş çevirmişler gibi...çıkınca direk alcam , mutlaka hamachi den falan bişeyler yapalm , yanlız baya bi süredir bu çıkcak diyolar hala bi tarih yok yalan olmasa bari.

[ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 15:51 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok simülasyonda denemez. Kuşbakışı savaş yönetebilen komutan yok daha. Amerikan filmlerinde var gerçi:D Ama eldeki adamla tankla veya düşmandan ele geçirdiğin alet edevatla savaştığın bir oyun. Base aldım gelsin petrol olayı yok. İzci gönderip çalıların arasında yatırıp gizleyip onun gördüğü bölgelere havan ve topçu ateşi falan isterdim o kadar ayrıntılıydı. Birde bu oyunda salıdır başladığında ilk piyaden ölür ölmez geri çekilmek isteyebilrsin o derece değerlidir adamların. CoH ta yenisini basarsın :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...