patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Efsane sudden strike serisini bilen varsa 3 üçüncüsü yolda. demosu : http://download.chip.eu/tr/download_tr_237315.html olayı çok güzel bir boyuta getirmişler. asıl sudden strike havası korunmakta. Bilmeyenler için, SS bugüne kadar yapılmış(bence) en sağlam ikinci dünya savaşı stratejisi. oyunda üretim yok direk çatışma ve ele geçirdiğin stratejik noktalar üzerinden birimlerin artıyo. silah tipiinden tankların benzinine ,rütbelere kadar tüm ayrıntılar var ve hayati önemli. bir çeşit savaş simülasyonu. çıkmasını bekliyoruz fakat bi tarih vermemişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 oynadigim en guzel serilerdendir bu, gelsinde hamachiden cevirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 heycanla beklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Ah ulan ah.Parmaklarım acıyana kadar oynardım ss2 yi..Ne güzeldi öyle o,2D falandı ama hastasıydım,canımdı.Bu ne biçim oyundur sevgili fireglow yapımcıları.Çok daha iyi grafiklerle aynı gereksinimi de gördük biz,derdin nedir sevgili fireglow...Paladine cezanızı versin sevgili fireglow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 hakkaten muhteşem bir oyundu. Demoyu oynadım çok güzel bi iş çevirmişler gibi...çıkınca direk alcam , mutlaka hamachi den falan bişeyler yapalm , yanlız baya bi süredir bu çıkcak diyolar hala bi tarih yok yalan olmasa bari. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 15:51 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Efsane oyun geri geliyor iyi. Ama artık ikinci dünya savaşı baydı mesela kurgusal soğuk savaş vs. senaryolara geçşeler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: ombakkombak 5 Eylül 2007, Salı - 16:59 tarihinde demis ki: Ama artık ikinci dünya savaşı baydı mesela kurgusal soğuk savaş vs. senaryolara geçşeler artık. bi kaç doz Red Alert 2 yazıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ah ulan westwood özledim seni bırakma bizi bu EA dallamalarına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 1 ini çok zevkle oynardm.bunuda denceim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Bende çalışmadı .. AQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 arkadaşlar, ss3 bekleyenleri bu başlıkta takılalımda çıkar çıkmaz artık hamachi mamachi yada kendi multiplayer seçenekleri olursa takılırız. 2ye2 , 3e 3 daha bi zevkli oluyodu bu oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Red Alert çok kurgu be; gerçekçi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Europa Universalis bulmam lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 çok sevdiğim ve başaramadığım oyunlar kategorisinde ss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hic grafige bakan birisi degilimdir lakin company of heroes'a oranla ne kadar vahim zavalli gorselligi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 COh ile SS aynı tür oyun değilki? SS de kaynak toplama falan yoktur daha saf bir stratejidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 SS savaş simülasyonu gibi daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Yok simülasyonda denemez. Kuşbakışı savaş yönetebilen komutan yok daha. Amerikan filmlerinde var gerçi:D Ama eldeki adamla tankla veya düşmandan ele geçirdiğin alet edevatla savaştığın bir oyun. Base aldım gelsin petrol olayı yok. İzci gönderip çalıların arasında yatırıp gizleyip onun gördüğü bölgelere havan ve topçu ateşi falan isterdim o kadar ayrıntılıydı. Birde bu oyunda salıdır başladığında ilk piyaden ölür ölmez geri çekilmek isteyebilrsin o derece değerlidir adamların. CoH ta yenisini basarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ss yerine close combat oynamay itercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 oyun çıktı, ama nasıl ki ? oynayan eden yok sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 screen shot isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bu oyunu oynayanlar buraya toplansın. hakkaten harika, eski efsane rts lerin kokusunu almaya başladım (: takılan varsa internetten oynamayı deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 coh kötüdür ss özellikle ss2 candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar