Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 koparmak mı istiyosun? (yavaş yavaş ortaya çıkıyor psikolojik sorunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ...yavaşça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 gözlerine uzun uzun baktım, anlamlı bir gülüş vardı mavi derinliklerde. Daha sonra ruhum sıkıldı. Dayanamıyordum artık onun bakışlarına. Aniden boynunu kavradım. Bütün güçünle boynunu gerdim. Ve kırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 wauw +rep sana o zaman edit : günlük son 1 rep hakkım kaldı bakalım kim kapcak =P [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 18:20 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Snap it like you mean it. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 küçükken abin gözünün önünde bir tavşanın boynunu kopardı di mi? sen de o günden beri adeta bir döndürme hareketi ile insanların boynunu yerlerine geri oturtabileceğini sanıyorsun.... sanki hepsinin başı koparılmış ve sen onları yerine takmalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Hayır, sadece çok zevkli. Çıkan ses sıcak kumlardan soğuk sulara atlamak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 en başta korktum ama aşık oldum şimdi=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kolpa.forwardmailtr.com.tr kaynak işte [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 19:01 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yok la abim tavşan felam şeetmedi. Ama çıkan ses çok güzel olur heralde. Krak... Boynunu kütletir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 arkadasımın annesinden telefon geldi çocuk intihar etmiş allah belanızı versin bumuydu acıcagınız baslık baska yokmuydu lanet olsun sizlere ne diyecegimi bilemiyorum olur mu böle bişe bugün konusuyoduk sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 valla intihar etmedim etmesine de, gözümü bozdu bu resim galiba, gözüm acıdı bulanıklık yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bu kızı bulup getirmezseniz atıcam kendimi camdan ciddiyim YAKLAŞMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bu resme baktıktan sonra intihar edenlerden birisi de Alihan: +18 (dikkatli olun, ufak veletleri uzaklaştırın) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ne intaharı ya, seni yemişler. bebek gibi kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 5 dakikadan fazla bakınca televizyondan çıkıyor bu tv yoksa kombiden çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ooh günümü yaptı valla bu resim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 elveda ay elveda feza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: ooh günümü yaptı valla bu resim . Warning ==Chicken translate error code: 5XFE1202== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 BENZİN YUTTUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Alın size resim çizdim gören ölüyo hadi naşşş dedim sanki alam ya bende inanmadım zaten buna ne yükleniyorsunuz ula! alalala... maksat muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 o değil biri intihar etse, vicdan azabından gitmeyecen mi? onu merak ettim bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 aslıdna tam tersine resime ilk baktığımda içim huzur dolmuşta hatta masaüstüm mü yapsam diye düşündüm bir an ama misal sarışın olsa öğğğ diyip geçerdim o_o [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 00:05 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar