Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto IV

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Gittim valla senin dediğin yere 2 tane kucuk çocuk oynuyordu. Sen deilsin diye tahmin ediyorum.

Sonrasında 3. caddenin sonunda bir yer buldum yeni açılmış orda oynadım.

Şimdi beni belki taşlıcaksınız bu topicte ama PS3 aldırıcak bir oyun deilmiş. Tmm hikaye, grafikler güzel fakat cover sistemide fena deildi. Sırf bunun için zor ya yani ne biliyim güzel oyun fakat öyle çok çok çok beğenmedim. GTA SA da aldığım oyun zevkinden farklı birşey vermedi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen daha oyunu derinlemesine oynamamışsın sanırım. SA'ya göre epey birşey eklemişler bence. Oyunda Comedy club'a gidip şov bile izleyebiliyorsun. Hatta Televizyon, radyo ve internette yaptıkların haber oluyor. Hani epey birşey eklemişler. Bir keresinde internet cafe'den internete girip online sevgili buldum, birlikte Bilardo oynamaya gittik(Amerikan oynuyorsun oyun içinde), ardından da eve attım :D .

Cover sistemine gelince, Gears of War kadar iyi değil fakat alıştın mı rahatlıyorsun. Ayrıca yeni Wanted sistemi çok güzel oturmuş. Ara sokaklara girip izini filan kaybettirebiliyorsun.

Bence epey yenilik var oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

CoolRider said:
Gittim valla senin dediğin yere 2 tane kucuk çocuk oynuyordu. Sen deilsin diye tahmin ediyorum.

kaç gibi geldin ? gittiysen görmüşsündür kesin ya. sürekli ps3 oynuyordum. gta4 ve pes oynuyordum sağdaki koltukta oturuyordum falan. bi ara biri geldi izleyebilirmiyim diye sordu o senmiydin yoksa ehehe. küçük falanda değilim yani asdg.

yarın tekrar gidip kaldıgım yerden devam edecem hani denk gelirde uğrarsan falan oyunun görmediğin güzel yanlarını ve san andreastan farkını anlarsın. çünkü oyunun başında pek fazla bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

kafede oynadiginizla oyuna nasil gireceksiniz ki heh, sokaklarda bos bos gezdiyseniz ilk baslarda sinirli araba ve mekanda, pek keyif almamissinizdir, biz bile 15-16. satten sonra yeni seyler gormeye basladik kardesimle. Oyunu bitirmek uzereyim hala yeni yeni seyler goruyorum.

kafede oynamakla olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...