Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakalın arkadaşlar.

Arekreas

Öne çıkan mesajlar

Beni pek tanıdğınızı sanmıyorum.Fakat paticikteki ortamı açıkcası çok sevmiştim.Bu yüzden olacak ki itiraf ediyorum Paticikte 5 tane fake acc sahibiyim.Bu charla yeri geldiğinde kendi haklımı buldum yeri geldiğinde helal lan falan demişliğim bile vardır kendi kendime. çok güldüm.Çok eğlendim.Biraz da sıkıntımdan bu yolları denedim.Hçbiri küfür vb şey için kullanmadım kimse yanlış anlamasın:).Hepside bu char gibi sıradandı.Yani çok çok kullanılmamıştı.Herneyse sizlere açıklayamadığım bir sebepten ötürü çok uzun bir süre internet ortamında bulunamayacağım.Bu sürece kadar da paticikin kapanacağını düşünüyorum.Olay 1 yada 2 senede değil her neyse çok çok uzun bir vakit.Herkese iyi geceler arkadaşlar.Paticiği özleyeceğim.Bye bye.Sağlıcakla kalın.Mucks hepinize...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu kadar karamsar olman anlamsız... mutlaka seni internetten uzaklaştıracak olan sebepler çok muhimdir ammavelakin bu kadar hüzünlü bir şekilde ayrılık mesajı atman biraz fevri olmuş. Birazcık zaman versen, düşünsen eğer, belki Paticik ve internet için zaman ayırabilirsin...

Umarım sorunlarını aşarsın, ve Paticik 2 sene sonra kapanmak zorunda kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...