Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Beni pek tanıdğınızı sanmıyorum.Fakat paticikteki ortamı açıkcası çok sevmiştim.Bu yüzden olacak ki itiraf ediyorum Paticikte 5 tane fake acc sahibiyim.Bu charla yeri geldiğinde kendi haklımı buldum yeri geldiğinde helal lan falan demişliğim bile vardır kendi kendime. çok güldüm.Çok eğlendim.Biraz da sıkıntımdan bu yolları denedim.Hçbiri küfür vb şey için kullanmadım kimse yanlış anlamasın:).Hepside bu char gibi sıradandı.Yani çok çok kullanılmamıştı.Herneyse sizlere açıklayamadığım bir sebepten ötürü çok uzun bir süre internet ortamında bulunamayacağım.Bu sürece kadar da paticikin kapanacağını düşünüyorum.Olay 1 yada 2 senede değil her neyse çok çok uzun bir vakit.Herkese iyi geceler arkadaşlar.Paticiği özleyeceğim.Bye bye.Sağlıcakla kalın.Mucks hepinize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 İnşallah tikkycemal fake hesaplarından biridir. Kurtulmamız açısından, yanlış anlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Bu sürece kadar da paticikin kapanacağını düşünüyorum bunu demiycektin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 madem gidiyosun fake acclarının isimlerini yazaydın. bide senelerce netten uzak kalmanın ne gibi bi nedeni olabilirki dünyada? ferrarini satıp tibetemi gidiyosun? everestte wireless var artık kurtuluşun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mapus olayı falan olmalı anca yani..? Neyse kal sağlıcaklada feyk isimleri alabilir miyiz bilmek açısından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 asas.samanosuke,unnamedfeeling Bir tane daha var fakat onu açıklayamam.Birkaç kişiden ötürü.Herneyse kapatıyorum arkadaşlar ben.Bundan sonraki cevaplara bakamayacağım.İyi günler.Mutlu günler hepinizie tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 "1-2 sene diil, çok çok uzun bi süre yokum ve bu süre içinde paticik kapanıcak" demek "bi süre sonra yemek yiceksin" demek gibi bi şey bence :P Bi de harbi merak ettik feykleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kesin joker de senin fakelerindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 evet ben hem senin nickini, hem de fake nicklerini tam hatırlamıyorum ama 2 seneden daha uzun internete girmemek için ne olması gerektiğini anlayamadım, ay'a fln çıkman lazım ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 memurlar geldi herhalde kapıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 adam doğru yolu bulmuş, elimde olsa bırakırdım neti bağlıyız körü körüne yalan mı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 dayi! fake'lerini sen gelene kadar ödünc alabilir miyim dicektim de... artik cok gec. saka bi yana, ne yapiyorsan, bol sanslar ve basarilar. sen de saglicakla kal sniff sniff.. =* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sana gıcığına kapatmıcaz patiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 O açıklayamadıgı garanti tikky :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 pai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oha lan kandırıldık aslında accler fake değil bunun arkadaşlarının kapatılsın diye tezgah kurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 buraya cevap yazan herkesin bu adamin fake'i olduguna inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Allah Allah feyk miyim ben cidden lem? kafam karıştı saate 04.12 olmuş uyusam iyi olucak sanırım.. Alalala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 o kadar üye olmak isteyen var insan fakelerinin şifresini yazar bari.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kapatmazlar inadina dedin ya :) iyi yolculuklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 keşke daha fazla kaynaşsaydın be baboli.. dönersen her zaman kapımız açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezekiel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bence bu kadar karamsar olman anlamsız... mutlaka seni internetten uzaklaştıracak olan sebepler çok muhimdir ammavelakin bu kadar hüzünlü bir şekilde ayrılık mesajı atman biraz fevri olmuş. Birazcık zaman versen, düşünsen eğer, belki Paticik ve internet için zaman ayırabilirsin... Umarım sorunlarını aşarsın, ve Paticik 2 sene sonra kapanmak zorunda kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben çocuk doğurtana kadar paticik açık tek baba abso mu olsun yani dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar