Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parapsikoloji ile ilgilenen


RabbiT

Öne çıkan mesajlar

ilgileniyodum ama biraz zora gelince bıraktım:)

telekineziye çok merak salmıştım bi ara, dakikalarca odaklanıyodum bi cisme şimdi kımıldatıcam, şimdi kımıldıycak filan diye, tabi bi halt olmadığını farkedince işin ciddi yanına da bi göz atmayı düşündüm, biraz araştırdım kitap filan aldım ama kitap sıkıcı gelince yarısında bıraktım, öyle duruyo

bi ara üşengeçliğimi üzerimden atabilirsem devam edicem ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@ Prudent

Elektrokinezi'ye başladım bende çoktan geliştirmeliyim ama, yani sadece odamdaki ışığa, ampule etki sağlayabiliyorum vasattan yukarı normalden aşağı seviyede..

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 01:47 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Telepatik öğreti vardır mesela hiç bilmeyen bir insana telekinezi olsun levitasyon, elektrokinezi'yi vs. telepati ile bilgisini ve öğretisini yollarsın ama bu Dünya'da çok çok çok nadirdir bunu yapan ve başaran insan sayısı parmakla gösterebilecek kadar azdır. Bu yüzden araştırma yapmalısın şayet sıkılmassan bir gün anlatırım veya yazarım detaylı birşekilde..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun bi süredir metafiziğe giren her türlü şeye inanmayı bırakmış bi durumdayım. Dizi mizi izleyip süper güçler görüp gaza geliyoru arada bi de, bu konu iyi geldi.
İlk görüşte bi insanın nası biri olduğunu anlayabiliyorum çoğu zaman. Şöyle kaliteli, geniş bi kaynak var mı işi öğrenebileceğim ya da ne bilim, kendimi geliştirebileceğim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Verdikleri bilgileri yontmakta önemli sonuç olarak yani adam bir öğreti yazmıştır uygularsın olmaz başka biri uygular olur ama sen değiştirir oynama yaparsın yöntemde sende başarırsın sonuç olarak her insan aynı değil farklı ruh yapıları farklı fiziki yapılar ince ayrıntılar. Ama gaye aynı sonuç itibari ile amacın ne şekilde hallolması açısın yön gösterebilir ve tüm konuları ele almışlar bu yüzden seçmece yapabilirsin kendine. Yani hiç biryerde kesin ve netlik göremezsin, kesinlik beyinde benlikte biter zaten bu gerçek..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe bi nevi öyle aslında biliyorum çok uçuk geliyor sana ama evet var bunlar gerçek hayatta. Kaldı ki oyun sektörü olsun sinema olsun parapsikoloji'yi çok güzel kullanır kendine. Raiden : Elektrokinezi, Son Duran filmi: Duru görü vs. vs. birden aklıma örne verecek bunlar geldi. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...