RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 İlgilenen var mı merak ettim?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 parapiskopatım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ilgilendim bi ara,garbıclık konu deil. daha dogrusu astral seyehat ile falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Garbage'lik elbete değilde ilgilenen var mı diye sordum OM'ye geçmek istiyorum bişi tartışmak konu açmak istemiyorum o yüzden açtım buraaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Tartış benle bilirim ilgilenirim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ilgileniyodum ama biraz zora gelince bıraktım:) telekineziye çok merak salmıştım bi ara, dakikalarca odaklanıyodum bi cisme şimdi kımıldatıcam, şimdi kımıldıycak filan diye, tabi bi halt olmadığını farkedince işin ciddi yanına da bi göz atmayı düşündüm, biraz araştırdım kitap filan aldım ama kitap sıkıcı gelince yarısında bıraktım, öyle duruyo bi ara üşengeçliğimi üzerimden atabilirsem devam edicem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ilgileniyorum, şöyle: wikipediaya açılan psi-wheel gibi şeyleri bilimsel olarak açıklayarak parapsikolojik değil parasosyolojik olduğunu gösteriyorum o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Abi sende çok okuyosun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 saçma bulmuyorum ama ilgilenmiyorum da. kelimenin psikoloji kısmını tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Tam anlamı ile ilgilenen yok sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 rabbit senin sayende başladım, alüminyum folyoyu da yaptım sonra unuttum gitti ama hala psi wheel olayını yapıyorum rahatça eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Rabbit cim var tam anlamıyla ilgilenen..Sen sor sorunu al cevabını...öm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 @ Prudent Elektrokinezi'ye başladım bende çoktan geliştirmeliyim ama, yani sadece odamdaki ışığa, ampule etki sağlayabiliyorum vasattan yukarı normalden aşağı seviyede.. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 01:47 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ampül yakıp södürebiliyor muyuz ? bana da öğretin öyleyse pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Telepatik öğreti vardır mesela hiç bilmeyen bir insana telekinezi olsun levitasyon, elektrokinezi'yi vs. telepati ile bilgisini ve öğretisini yollarsın ama bu Dünya'da çok çok çok nadirdir bunu yapan ve başaran insan sayısı parmakla gösterebilecek kadar azdır. Bu yüzden araştırma yapmalısın şayet sıkılmassan bir gün anlatırım veya yazarım detaylı birşekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 O kadar az deil be abartma :P.Doğru insan olursan ve doğru insanı bulursan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Uzun bi süredir metafiziğe giren her türlü şeye inanmayı bırakmış bi durumdayım. Dizi mizi izleyip süper güçler görüp gaza geliyoru arada bi de, bu konu iyi geldi. İlk görüşte bi insanın nası biri olduğunu anlayabiliyorum çoğu zaman. Şöyle kaliteli, geniş bi kaynak var mı işi öğrenebileceğim ya da ne bilim, kendimi geliştirebileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 beyingucu.net var reklam olmasın forumlarında hemen hemen herşeyi bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bende kıllık yapmıs gibi olmıyım ama en son bıraktıgımda kötüydü be o forum :P [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 02:14 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 www.thepathofthepower.com sitesini öneririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Verdikleri bilgileri yontmakta önemli sonuç olarak yani adam bir öğreti yazmıştır uygularsın olmaz başka biri uygular olur ama sen değiştirir oynama yaparsın yöntemde sende başarırsın sonuç olarak her insan aynı değil farklı ruh yapıları farklı fiziki yapılar ince ayrıntılar. Ama gaye aynı sonuç itibari ile amacın ne şekilde hallolması açısın yön gösterebilir ve tüm konuları ele almışlar bu yüzden seçmece yapabilirsin kendine. Yani hiç biryerde kesin ve netlik göremezsin, kesinlik beyinde benlikte biter zaten bu gerçek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Hmm tamam teşekkürler, az bakınayım şunlara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 uykum var yarın tam bakacağım da kendimi bir an mage forumunda hissettim. psi-top falan ?? Psi-ball (Rank 3) : Deals 450 to 657 Arcane Damage. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 02:42 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ehehe bi nevi öyle aslında biliyorum çok uçuk geliyor sana ama evet var bunlar gerçek hayatta. Kaldı ki oyun sektörü olsun sinema olsun parapsikoloji'yi çok güzel kullanır kendine. Raiden : Elektrokinezi, Son Duran filmi: Duru görü vs. vs. birden aklıma örne verecek bunlar geldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar