SbNN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 İnşallah devre arasında oda doğru yolu bulacakmış(Beşiktaşı).Hadi hayırlısı...[hline]_NoelBaba_aba__NoelBaba_aba NoelBaba_Baba_NoelBaba_baba_N........ oelBaba_elBaba_oelBaba__elbaba_No...... elBaba_oelbaba_elBaba_oelbaba_Noel.... Baba_NoelBaba_Baba_noelbaba__NoelB.... aba__NoelBaba__aba__noelbaba__ [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 14 October 2003 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 yahu inanmayın şu gazteye ya.yok umit araya akrabalarını sokup sinan engine beni alın dedirtmiş falan filan sallama şeyler bnlar[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 gazetelerde her çıkan doğru olsaydı rivaldo şu anda bizde olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 offffffhhh olamaz yaaa bu adamı göndermemeliyiz .. aman yaa[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bende demirören'in yalanladığını izledim az önce[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ohoo oda giderse,kim kaldı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: Mephisto_, 14 October 2003 20:51 tarihinde demiş ki: bende demirören'in yalanladığını izledim az önce[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum al benden de o kadar[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bu ne ya yakıdna fatih terimi filan da alcaz herhalde malzemeci filan olur :P baloonnnnn. gerçi emreye de öle diyorduk artık bu adamı da almazlar filan diye ama emre alındıktan sonra ümit konusunda ağzımnı açamıyorum biraz da biz de orgazm olur gol ata ata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Eskiden Fb Bjk kapisirdi, simdi Fb'yle kanka oldular Gs'ye saldiriyorlar. Yürüyün aslanlarim.. :P Ama bu dogru olabilir cünkü Lucescu Ümit'i severdi.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 demirören yalanladı kasıtlı çıkarılan dedikodular bunlar[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ümit karan ın azından böyle bir açıklama çıktıysa doğru olabilir ama ortada boyle bir açıklama yoksa kesin balondur. şu sıralar gs de hakan şükür ile ümit karan ın arası bozuk medyada bundan yararlanıp bu tür haberleri ortaya atıyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: arcane, 14 October 2003 22:19 tarihinde demiş ki: demirören yalanladı kasıtlı çıkarılan dedikodular bunlar[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... ınnsallah bu dogrudur aman allagım gelmesın o bjkye[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Sinan var abi kapı gibi yedek. Zaten tek forvet arkasında Sergen, Ahmet Hassan, Tümer falan oynuyo. Tek forveti İlhan vermez kimseye, Ahmet Dursun falan da var yedek. Ümit Karan bence ii futbolcu ama ancak fazlalık ve israf olur. + Sinan'a da yazık olur..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Çirkef bir futbolcuya siyah-beyaz forma yakışmaz. İnşallah gelmez...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 rofl ümit'in neresi çirkef şimdi[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bide emre aşık geldi ötesi var mı ehue[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 varya ümit karan gelirse ... yok yok gelmez Umit Karan ne ya sıfatı neki bu adamın bjk ye yakışmaz bizim yedeklerimiz Sinan ve Ahmet ondan 3 gömlek üstün forvet 2side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ümit karan bence o saydığınız forvetlerden çok daha iyi ahmet, sinan falan beşiktaşa giderse ki gideceğini sanmıyorum ilk 11 banko oynar, hem lucescu'dan kredisi var çok büyük, hemde daha yetenekli diğerlerinden[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 beşiktaşa giderse luce oynatır kesin bu adamı hastası gs den .. biliyo yeteneklerini kullanmasını da biliyo kral yapar adamı ama gitmeyecem demiş rahatım bi de fatih kırosu sevebilse şu adamı[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ümit Karan İlhan'ı ancak rüyasında keser de ilk 11 oynar. Bi de banko, lol.. Sinan bu arada aşırı iyi bi adam ama genç daha. Forma verilse aslında fiziği ve boyu avantaj, ayrıca çok teknik ama hava hakimiyeti düşük Luçe onu adam eder 2 seneye max. banko oynar.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bi şarkıda da denmişti... salla salla yer yerinden oynasın...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: jankis, 15 October 2003 21:15 tarihinde demiş ki: beşiktaşa giderse luce oynatır kesin bu adamı hastası gs den .. biliyo yeteneklerini kullanmasını da biliyo kral yapar adamı ama gitmeyecem demiş rahatım bi de fatih kırosu sevebilse şu adamı[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) abi bilip bilmeden kouşma herif sakat ne sevememesi....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 http://www.uefa.com/competitions/UCL/news/Kind=1/newsId=119877.html[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Hakan gitsin Karan gitmesin.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 hakan gitmesin karanda gitmesin[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar