wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 boşverin pazarlamayı falan itouch alalım birer tane keyfimize bakalım, 30 luğumu alıp itouch verirlerse hemen veririm hiç acımam, hatta param olsun hemen alıcam sdfs
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 nano güzel olmuş da hayvan gibi pahalı olur o simdi. bari bi onceki modelinin fiyatını düşürsünler de ben ondan alayım.
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 nanolar 149$dan basliyo tabiki orda:) onceki modelleride düşürmüyolar çünkü onceki modelleri satmiolar yenisi çkınca ama bestbuy gibi sitelerde bi süre baya ucuz fiyatlara bulabiliyosn onlarında stokları bitince satmior yaklask 2 ay falan bestbuyda eski modellerini ucuza bulabilrsinz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Maddox abim bu konuya da değinir umarım.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 iPod Touch bok değil kaka olmuş bariz .
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: Maddox abim bu konuya da değinir umarım. ahahah ben de oradan bi resim linkleyecektim kesin bir cinlik yapmıştır rezil olmiyim diye vazgeçtim. merak edenler için
Öne çıkan mesajlar