wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 boşverin pazarlamayı falan itouch alalım birer tane keyfimize bakalım, 30 luğumu alıp itouch verirlerse hemen veririm hiç acımam, hatta param olsun hemen alıcam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 nano güzel olmuş da hayvan gibi pahalı olur o simdi. bari bi onceki modelinin fiyatını düşürsünler de ben ondan alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 nanolar 149$dan basliyo tabiki orda:) onceki modelleride düşürmüyolar çünkü onceki modelleri satmiolar yenisi çkınca ama bestbuy gibi sitelerde bi süre baya ucuz fiyatlara bulabiliyosn onlarında stokları bitince satmior yaklask 2 ay falan bestbuyda eski modellerini ucuza bulabilrsinz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Maddox abim bu konuya da değinir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 iPod Touch bok değil kaka olmuş bariz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: Maddox abim bu konuya da değinir umarım. ahahah ben de oradan bi resim linkleyecektim kesin bir cinlik yapmıştır rezil olmiyim diye vazgeçtim. merak edenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar