Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 çin e yeni gitmiş daha bc 23 saat 28 dakika ile millenium un 50 kişi çalışıp 28 saatlik yaptığı rekoru kırmışlar http://news.17173.com/content/2007-09-07/20070907103028701,1.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 yuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 adam tek basına mı kırmıs yardım almısmı ? eger almamıssa ii süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 yardımsız imkansız. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Oha 23 saat o.O , heralde full instance boost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 full instance boost mantıklı veya mümkün mü sence.. bunu anca haritanın etrafına dağılıp adamın questlerini o yanına geldiğinde tamamlayarak yapabilirsin gibime geliyor başka da bir şey düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 E hani Çinlilerde oynama limiti vardı, hükümet koymuştu günde bilmem kaç saatten fazla oynamak yasak diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oha yani 23 saat :S basligi gorunce yuh dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ne var bende 1 haftada yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 23 saat versus 7x24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ben yarım günde 3 lvl aldım instance boostla o yüzden instance boosttur diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 deil ss lere bakarsınız hep outlandte cekilmiş netherstorm nagrand falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 58-60 arasını outlandde power farm ile 2 saatte yaptım (tabii lvl 70 epicli char boostlamıstı) questleri hızlı yapabilirsen , yerlerini biliosan questlerin yapılamaz die bisi yok da niye yani o hız ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 o chinese dediğiniz adamalr TBC çıktığından beri mübalasız yüzlerce 0-70 acc levelladılar doğal olarak guidı bırak düsünmelerine bile gerek kalmıodur bi quest aldıklarında nerde olduğunu e bunun yaninda bide arkadaşları boostlayinca farkli oluo tabi :) boostsuz yapilmasi imkansiz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 @masterhaplo heh tam onu dicektim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 haaaa [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 14:43 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Muhtemelen belli bölgelere yayılıyor herkes, atıyorum 10 tane inek keseceksin, 10 farklı kişi kesiyor hemen görev bitiyor. Bu şekilde belli planlar yaparak her bölge kısa sürede bitirilebilir bence. Sonuçta oyun çıkmadan önce netten görevlere bakarak belli bir yol haritası çizmişlerdir. Helal olsun cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ben 4 günde yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ahahah MasterHaplo "LOL" doğru söylüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 instance boost nedir arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ya normalde, yanında cok lvl'lı bi adam varsa senden, sen kestiğinzi yaratıkalrdan pek xp almazsın ama bu elitler için böle dğeil özllikle lvl'ından yüksek istnace elitleri için, onlardan yine bol bol xp alırsın, yanındaki lvl 70 arkadaşınsa bu cocukları fındık gibi cıtırdattığı için deli experiance'ın olur, üstüne questlerden de xp gelir sanada lvl yolları gözükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 nie hemen bozmaya kalkışıo yurdum insanı onu anlayamiorm. boost derkenki kasit ole mechanara girip kastirmak diil eğer baskasi kesersede exp alamaz dogru durus bildiginiz uzere. bu adamlarin yaptigi millenium guildinin yaptigi gibi adami full bufflayarak ve heallarayak boostlamak adam çekio 30 tane mobu hepsini yavaş yavaş keserken bi yandadna healdı shielddi carrttı curttu alio.odur yani boost ki gittigi shadowmoonda falan kimse olmadigi ve olamayacagi icinde cok guzel boostlanio bumudur?budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Kutluyorum helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 olay uzak doğu mahalinde geçince insanın herşeyi kolayca kabul edesi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 adam flask falan cekmis ayrica agro aliyror hepsinden arkasidndakiler kesiyor ub kadar basit ve gitmisler epic mountuda almislar O YEE adamlar ezmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar