Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş kazası geçiren adamın parmağı koptu

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

solla yazdığım için baya bi typo olmuş ilk mesaj..neyse yazları tersanede çalışıyorum bazılarınız bilir..bugün mesaideyken bir yandan espriler gülüşmeler biyandan da malzemeleri çalıştığımız yere alıyordum bi anlık dalgnlıkla bir delikten aşağı düştüm (yaaklaşık 7mt.) elimdeki parça ile orada dikili parça arasında kaldı parmağım.koptu ama hani parça yere düşmedi.nasıl diim 1cm ise parmak 1.5mmsi tutuyordu eldiven sayesinde eldven olmasa tamamen gidecekti büyük olasılıkla=/ neyse bakalım salıyı bekliyorum korkuyla..

foto çekecek bişi yoktu malesef yanımda,bi de o acıyla bağırırken pek aklına gelmiyor insanın..
Sosyal ağlarda paylaş

oyy, civanım benim. büyük geçmiş olsun.

anamın da orta parmağına benzer birşey olmuştu. banyoda kayıp düşünce parmağı banyo kapısının altındaki tümseğe gelmiş ve orta parmağı son boğumundan üstten ters dönmüş. çok ince bir deri parçası tutuyormuş..

şu anda görsel olarak birşey ayırt edilmiyor, fakat eskisi kadar aktif kullanabildiği söylenemez. gerçi orta parmak ya da serçe parmak ne kadar aktif kullanılır bilemiyorum.

tekrar geçmiş olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

sağolun hepiniz teker teker..sigara yasaklandı şu 20 gün boyunca sonrasında da ben içmemeyi umuyorum böye bir katkısı oldu..sızısı dinmiyor ne kadar ilaç alırsam alayım ama sürekli uykumu getiriyor ilaçlar..uyumayı da beceremiyorum her gözümü kapadığımda sahneler geliyor gözümün önüne..dün uyurken bile ağlamışım abimin dediğine göre..bakalım normale dönebilecek miyim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...