BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya gerçekten. en kısa zamanda iyileşirsin umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 gecmis olsun olmasina'da dileriz ki birseyler olusmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 :S geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Çok geçmiş olsun! En kısa sürede düzelirsin umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 foto isteriz. (şaka bi yana geçmiş de olur umarım.. dua bilmem ama:/ ) [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 03:57 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 acil şifalar eskisi gibi olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 solla yazdığım için baya bi typo olmuş ilk mesaj..neyse yazları tersanede çalışıyorum bazılarınız bilir..bugün mesaideyken bir yandan espriler gülüşmeler biyandan da malzemeleri çalıştığımız yere alıyordum bi anlık dalgnlıkla bir delikten aşağı düştüm (yaaklaşık 7mt.) elimdeki parça ile orada dikili parça arasında kaldı parmağım.koptu ama hani parça yere düşmedi.nasıl diim 1cm ise parmak 1.5mmsi tutuyordu eldiven sayesinde eldven olmasa tamamen gidecekti büyük olasılıkla=/ neyse bakalım salıyı bekliyorum korkuyla.. foto çekecek bişi yoktu malesef yanımda,bi de o acıyla bağırırken pek aklına gelmiyor insanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 geçmiş olsun, umarım parmağına sorunsuz bir şekilde kavuşursun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 gecmis olsun.. umarim onemli bir sey olmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oyy, civanım benim. büyük geçmiş olsun. anamın da orta parmağına benzer birşey olmuştu. banyoda kayıp düşünce parmağı banyo kapısının altındaki tümseğe gelmiş ve orta parmağı son boğumundan üstten ters dönmüş. çok ince bir deri parçası tutuyormuş.. şu anda görsel olarak birşey ayırt edilmiyor, fakat eskisi kadar aktif kullanabildiği söylenemez. gerçi orta parmak ya da serçe parmak ne kadar aktif kullanılır bilemiyorum. tekrar geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 büyük geçmiş olsun, parmağın dikilme ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 büyük geçmiş olsun ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 geçmiş olsun lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 çok geçmiş olsun. lisede aynı şekilde arkadaşımın kopmuştu, diktiler düzeldi. sen de iyileşirsin inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 buyuk gecmi$ olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sağolun hepiniz teker teker..sigara yasaklandı şu 20 gün boyunca sonrasında da ben içmemeyi umuyorum böye bir katkısı oldu..sızısı dinmiyor ne kadar ilaç alırsam alayım ama sürekli uykumu getiriyor ilaçlar..uyumayı da beceremiyorum her gözümü kapadığımda sahneler geliyor gözümün önüne..dün uyurken bile ağlamışım abimin dediğine göre..bakalım normale dönebilecek miyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 aboo ferit naptın kanki:( çok geçmiş olsun ya, sigarayı bırakmana sebep olurda bi teselli ikramiyesi kazanmış gibi olursun abi :) hey allahm üzüldüm hakkaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 geçmiş olsun :( bu arada mum chamber iğrençsin abi aklımda canlandırdım bi an fena oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 geçmiş olsun feritçim ya:( ay çok üzüldüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar