Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PatiKO Bölümü

Xaero

Öne çıkan mesajlar

noxite: edit char denen birşey var :) neyse altını karıştırmayalım

@revendor vallahi çogu kafe sahibi bakmaz paranın nerden geldigine parasını alır çocuk yoluna para cebe... bir keresinde hiç unutmam 14 yaşında biri 1 milyarlık char aldı nakit getirdi koydu parayı gitti olabiliyor yani harçlık biriktiriyorlar birşeyler yapıyorlar yanlız 13-14 yaşındaki çocuktan o kadar kazanamassın bu işi ticarete döken adamlarla iş yapıcaksınki büyük oynayıp büyük kazanasın şöyle diyim 2 nilyarlıok harcama yaparsın 1 ay elinde tutarsın sana 1 milyar daha kazandırır o 2 milyar olur sana 3 milyar ço kbüyük paralar dönüyor çok

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 23:12 tarihinde, Gothic tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

60 bir ara 5 arkadaş toplanıp kasıp kasıp satalım diyorduk,cidden para dönüyor bu ezik şeyde.Amele çok,ama sonra dedik çekilmez kriz falan geçiririz pc başında diye vazgeçtik.Silkroad kastık orası da Knight online gibi olmuş bıraktık hemen :D

bedava oyunlara uzağım artık,knight'a ayrı bir uzağım.Kafede UO oynarken gelip kolum kadar boyu olan veletlerin UO ile dalga geçmesi de iç acıdı.Bir gün bir tanesini tokatlayacam o olacak.(gerçi 8 aydır gitmiyorum kafelere de tey tey :D )
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi para meselesini anlatamadım yaşı büyük adamlarla iş yapıyor herkez büyük para kazanmak için öle diyim yani ufak yaştakide işte taş çatlasa 300 ytll lik falan alışveriş yapıyor kendi bütçesine göre ama 30-40 yaşında adamlarda büyük paralarla oynuyorlar bir nevi kumara döndü oyun..

klavye olayıda şöle birşey minor combo yapman için bi elin sürekli 7-8-7-8-7-8 tuşlarına basması lazım
pedal var
gaz pedalı onu ayagının altına alıyorsun ona bastıkça
klavyeden 7-8 tuşlarına basılmış algılıyor ve otomatik combo oluyor diceksinizki olunca noluyor ölmüyorsun vs lerde ölmeyince noluyor np kazanıyorsun np kazanınca noluyor charın fiyatı yükseliyor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Zuh zuh hakikaten Ultima Online'imiza çok laf atıolardı :) Knight Online Çok basit bir youn 7 yşaında bir çocuktan tutun 77 yaşında bir dedeye kadar oynayan kişiler mecvut bu yüzden çok fazla tutuluyor. Grafik yok , İçerik yok, oyun experience olayından çıkmış oyun olmaktanda çıkmış tamamen eziyet haline gelmiş. Hacklenenmi ararsın itemleri Dupe'leyen mi ararsın hepsi mevcut oyunda :) Pek bilmiorum oyunu ama milletin Karakterleriyle arada PvP yapayım diorum bi çıkıosun 123123 kişi birden geliyor karşına =) iğrenç ötesi yani oyun. UO'daki içerik yok abicim hiç bir oyunada gelmedi daha
Sosyal ağlarda paylaş

para olaylarına insan inanmak istemiyo ama knight charları wow charlarından daha pahalıya satılıyor. 1000$ üstü paraya satanlara gözümle şahit oldum arklarımdan. satılan kişiler kafelerde gördüğünüz ufak çocular değil. gavurlar alıyo genelde ve yaşlarıda büyük.

o çocuklarda illaki gold bar falan satın alıyolar diye biliyorum.

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 23:57 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş 900 ytl'ye lvl 66 priest charını sattı. Bunu biliyorum bi tek. Başka bir arkadaş lvl 70 wow karakterini sattı -ki başka low lvl karakterlerde vardı- 200 milyon. Nasıl ulan nasıl.

edik: wow accountlu arkadaşın itemlar falanda imba değil ama fena değildi. Ki zaten sırf oyunu satın alırken 150-180 milyon verdiğin bir oyuna 200 milyon fiyat biçiliyor. Belkide arkadaş maldır. evet.

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:06 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...