Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 noxite: edit char denen birşey var :) neyse altını karıştırmayalım @revendor vallahi çogu kafe sahibi bakmaz paranın nerden geldigine parasını alır çocuk yoluna para cebe... bir keresinde hiç unutmam 14 yaşında biri 1 milyarlık char aldı nakit getirdi koydu parayı gitti olabiliyor yani harçlık biriktiriyorlar birşeyler yapıyorlar yanlız 13-14 yaşındaki çocuktan o kadar kazanamassın bu işi ticarete döken adamlarla iş yapıcaksınki büyük oynayıp büyük kazanasın şöyle diyim 2 nilyarlıok harcama yaparsın 1 ay elinde tutarsın sana 1 milyar daha kazandırır o 2 milyar olur sana 3 milyar ço kbüyük paralar dönüyor çok [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 23:12 tarihinde, Gothic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 80 LvL Xigenon'da Warrior karakteri var arkadaşın şuan en az akrakter 2 milyar ediyor. Itemleri falam satıolar parayla çok kazanıolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 dedigim gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 İsterse 50 milyara satıyım colukla cocukla uğraşılmaz. Hele hele o grafiklere sahip bi oyuna ne kadar tahammül edilir oda belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Aziz Nesin +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bide bugun bi internet cafenin camında aynen şöle bi yazı gördüm Knight Online'da Bilmem ne Combosu yapan klavye mouse gelmiştir Bu ne demek abi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oda 150 ytl :D minor combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 O klavyemi 150 ytl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 evet klavye mouse 150 ytl bazı yerlde 200 falan diyorum ya paintte olsa para varsa müşteriside olur satıcısıda olur dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Valla ne bilim bana inandırıcı gelmiyo 2000 ytl 3000ytl gibi fiyatlar. Yahu ülkenin ekonomik hali ortada, Çocuk 1 senedir para biriktiriyo olsa ayda 220 ytl para koyması lazım kenara 2000$ için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Nası bi klavye o ya mrk ettim masaj falan mı yapıo parmaklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 60 bir ara 5 arkadaş toplanıp kasıp kasıp satalım diyorduk,cidden para dönüyor bu ezik şeyde.Amele çok,ama sonra dedik çekilmez kriz falan geçiririz pc başında diye vazgeçtik.Silkroad kastık orası da Knight online gibi olmuş bıraktık hemen :D bedava oyunlara uzağım artık,knight'a ayrı bir uzağım.Kafede UO oynarken gelip kolum kadar boyu olan veletlerin UO ile dalga geçmesi de iç acıdı.Bir gün bir tanesini tokatlayacam o olacak.(gerçi 8 aydır gitmiyorum kafelere de tey tey :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 şimdi para meselesini anlatamadım yaşı büyük adamlarla iş yapıyor herkez büyük para kazanmak için öle diyim yani ufak yaştakide işte taş çatlasa 300 ytll lik falan alışveriş yapıyor kendi bütçesine göre ama 30-40 yaşında adamlarda büyük paralarla oynuyorlar bir nevi kumara döndü oyun.. klavye olayıda şöle birşey minor combo yapman için bi elin sürekli 7-8-7-8-7-8 tuşlarına basması lazım pedal var gaz pedalı onu ayagının altına alıyorsun ona bastıkça klavyeden 7-8 tuşlarına basılmış algılıyor ve otomatik combo oluyor diceksinizki olunca noluyor ölmüyorsun vs lerde ölmeyince noluyor np kazanıyorsun np kazanınca noluyor charın fiyatı yükseliyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Hey güzel allahım gaz pedalıyla oynanan MMO'dan ne hayır gelir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Abü beşyüzbinlik açsana diye 10 yaşında çocuk ailesinden habersiz 3 milyar para biriktiricek. Okkey. 3 milyar vercek adam niye KO oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Yok ama bende duydum bizim arkadaşlardan. Herifin biri gelmiş 16 yasında cocugun birine doğan marka arabasını bırakmış gitmiş 80 lvl char için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 neyse ben anlatamadım.. buyrun girin kasın satın para kazanın kazanmayın diyen yok.. kimse mmo suna bakmıyorki ko=nakit para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Zuh zuh hakikaten Ultima Online'imiza çok laf atıolardı :) Knight Online Çok basit bir youn 7 yşaında bir çocuktan tutun 77 yaşında bir dedeye kadar oynayan kişiler mecvut bu yüzden çok fazla tutuluyor. Grafik yok , İçerik yok, oyun experience olayından çıkmış oyun olmaktanda çıkmış tamamen eziyet haline gelmiş. Hacklenenmi ararsın itemleri Dupe'leyen mi ararsın hepsi mevcut oyunda :) Pek bilmiorum oyunu ama milletin Karakterleriyle arada PvP yapayım diorum bi çıkıosun 123123 kişi birden geliyor karşına =) iğrenç ötesi yani oyun. UO'daki içerik yok abicim hiç bir oyunada gelmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 O kadar dupenin o kadar hack mack olayının döndüğü bi oyunda nası insanlar 4 milyar verebilio ya. Hala aklımın almadığı şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 çok sagda solda itemlerim çok über diye gezersen hacklenirsin tabi herkez nakitin peşinde oldugu için =) en ufak açıgında yapışıyorlar allahtan bende bırakalı çok oldu char mar kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 para olaylarına insan inanmak istemiyo ama knight charları wow charlarından daha pahalıya satılıyor. 1000$ üstü paraya satanlara gözümle şahit oldum arklarımdan. satılan kişiler kafelerde gördüğünüz ufak çocular değil. gavurlar alıyo genelde ve yaşlarıda büyük. o çocuklarda illaki gold bar falan satın alıyolar diye biliyorum. [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 23:57 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Arkadaş 900 ytl'ye lvl 66 priest charını sattı. Bunu biliyorum bi tek. Başka bir arkadaş lvl 70 wow karakterini sattı -ki başka low lvl karakterlerde vardı- 200 milyon. Nasıl ulan nasıl. edik: wow accountlu arkadaşın itemlar falanda imba değil ama fena değildi. Ki zaten sırf oyunu satın alırken 150-180 milyon verdiğin bir oyuna 200 milyon fiyat biçiliyor. Belkide arkadaş maldır. evet. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:06 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 75 ytl ye 2 aylık wow kartı da satılıyor ismini vermeyeceğim bir kafede. bunu da alıyor yaşça küçük çocuklar. normal yani ko da çocukların gelip gold bar char vs satın alması fahiş fiyatlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Aziz Nesin +1 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar