Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acı gerçekler

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

said:
BeIlow
üye [şikayet et]
§ 07 Eylül 2007, Cuma - 20:40 [ özel msj ]
Kızlar hiç bir zaman dışına damlatmadan şişenin içine işeme keyfini tadamıyacak (H)

"Dışına damlatmadan şişenin içine işemek"ten benim anladığım, "Ben aleti şişeye sokuyorum" oluyor. Öbür türlüsü çalışmayla mümkün çünkü.

Hani çok da merak etmiyoduk da, paylaşım için sağol yine de, resimlerde bir türlü gülmemenin nedeni de bu mudur ki?
Sosyal ağlarda paylaş

ilerde bu olaya ekspedisyonel yaklaşımlar sergilendiği şöyle cümleler işitmek pekte garip olmayacak...

benişm pee mate im modifiye edildi.özel aero dinamik tasarımıyla sürtünmeyi minimuma indirip daha uzaa işemeyi çok kolay hale getirdi.bu yarışmada beni kimse geçemeyecek..hıh...

şeklinde olması muhtemel bu cümle bitişikleri kızlar arasındaki özel işaretleri 2 katına çıkarıcak.

bu sayede bakanlar komisyonu özel bir toplantı düzenliyip pee mate in satışını durdurma kararı alabilir.

halkın hijyen ve sağlığı ile oynayan bu tip girişimler erkeklerin tekelinden kurtulacak gibi...öyle ki artık kızlar tuvaletleride leş gibi kokacak.işeme esnasında çevreye yayılması muhtemel partiküller bayan sağlığı açısından tehlikeli olabilir.erkekler bu konuda gerek ve yeter immün koşulları sağlamak üzere nesilden nesile aktarılan ve sadece (Y miydi X miydi erkekliinki?) kromozomunda taşınan dna parçaları ile gün be gün nesilden nesile bu konuda ilerleme kat etmekte...

modifiye edilmemiş pee mate lerle düzenlenen yarışmalar bayanların hayatına yeni bir keyif yeni bir soluk kazandırıcak.eğlencelerine eğlence katacak bu durum onların depresif çıkışlarını minimuma indirip menapoza daha geç girmelerinde önemli rol oynayacak...

pee mate(artık istediğiniz çiçeğiniz üzerine işeyebileceksiniz.yeni gez-göz arpacıklı modellerimizle nişan almak çok daha kolay.aero dinamik liquid dizayn ile yeni pee mate arkadaşlarınızı sidik yarışlarında alt edebilieceğiniz en yakın dostunuz olacak...onların sizi üzmesine izin vermeyin!)

pee mate reklamcılık gururla sundu...
Sosyal ağlarda paylaş

niye ya. önümde 400er gram iki tane sallanan "şey" istemem ben de olsam... sana bana hoş gelebilir de, ne koşabilirsin ne zıplayabilirsin ne rahat edersin. dolaştığın her yerde erkeklerin hemen hepsinin oraya bakması cabası... zor iş büyük göğüslü kadınlarınki... :)

edit: oha diablo noluyoz ahaha

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 23:16 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...