Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ahahahhahahahasud KO rulz = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 dota age oftan sonra bendeki takım oyunu ihtiyacını karşılayan günde en az 3-4 saat oynadığım w3 mapi weplayı düne kadar sawunuyordum wepla sux 4v4 apem 30k- yazıp oyun kuruyorum 1 tane bile 30k nın altında adam gelmiyor adamı atıosun sonra pmden küfür yiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 netten falan ne gereiyorsa indirebilirmiyiz harita dışında oyunu falanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 weblebi.com dan sipariş edince daha çabuk ulaşır eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Oyunu torrentten çek. Ne gerek var siparişe falan. [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 14:54 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ekmege saygi, ekmeginizi elletmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 emeğe saygı +rep teraziyi unutmayalım [spo] üstteki arkadaş terazine tıkladım [/spo] [spo]asdasdafdfsds[/spo] [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 15:56 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 TÜH. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 23:38 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yahu kafayı sıyırmak üzereyim, allah aşkına bi yardım ediverin. şimdi warcraft 3'ü yüklüyorum, ardından hemen frozen throne'yı da yüklüyorum. netten oynamak için hiç crack falan yapmamam gerekiyormuş sanırım onun için oyunun crackini yapmadan direk deneme amaçlı frozen throne'a çift tıkladığımda "lütfen cd'yi takın" gibilerinden bi mesaj alıyorum. şu an kenjuro'nun dediği dosyaları indiriyorum paticik sunucusuna bağlanmak için inşallah olur. tam 3 saattir uğraşıyorum, indirmediğim dosya kalmadı allahtan kablonet var, adsl olsa kota dayanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 warcraftı yükle frozen thorne u yükle crack yap bunu indir kur daha sonra bunu indirip içindeki sadece warcraft adlı dosyayı çalıştır ve.. pati w3 server için hazırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 phyx hocam dediklerini yapıyorum şu an dosyaların biri indi diğerini indiriyorum da, sanırım crack olayını yapamadım bi msn'i ekleyip ordan yardımcı olursan duamı alırsın :F [spo][email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 gerek kalmadı, sil [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 00:10 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 tamam oyuna girmeyi hallettim fakat yeni acc almaya çalışırken ne denesem kullanılıyor hatasını veriyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 alalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bir yeni acc almayı dener misiniz? alabilen varsa bana öm atıversin yahu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yardım edecek yok mu yahu o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ALIYORUM BAPS şifreni değiştirebilecek misin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 tamam Fly bi arkadaş almış bana, girebildim şimdi oyuna da henüz kimse yok sanırım (; gerçi olsa da pek birşey olmaz ya yeni sayılırım, elimizden tutup öğretecek, pratik yaptıracak birileri lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 gerek sc gerek aok gerek dota, en hızlı ilerleme yolu replay izlemektir. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Lancelion kendine başka bi signature ayarla plx =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 vay be bizde zamanında apm70, showtime.werra , grubby, insomnia,heman movieleri izlerdik şimdi insanlar dota movieleri izliyor oha epey değişmiş hoş ben bırakalı 2 sene oldu wc3 ama hala kuruludur bilgisayarımda bnetten oynayan varmı dota? gelirem belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 apm70 adamım ya... farklı şey yapan sayılı prolardandır adam ama oynamıyo artık pek üzücü bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar