Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dota age oftan sonra bendeki takım oyunu ihtiyacını karşılayan günde en az 3-4 saat oynadığım w3 mapi
weplayı düne kadar sawunuyordum wepla sux

4v4 apem 30k- yazıp oyun kuruyorum 1 tane bile 30k nın altında adam gelmiyor adamı atıosun sonra pmden küfür yiyosun
Mesaj tarihi:
yahu kafayı sıyırmak üzereyim, allah aşkına bi yardım ediverin.

şimdi warcraft 3'ü yüklüyorum, ardından hemen frozen throne'yı da yüklüyorum. netten oynamak için hiç crack falan yapmamam gerekiyormuş sanırım onun için oyunun crackini yapmadan direk deneme amaçlı frozen throne'a çift tıkladığımda "lütfen cd'yi takın" gibilerinden bi mesaj alıyorum. şu an kenjuro'nun dediği dosyaları indiriyorum paticik sunucusuna bağlanmak için inşallah olur.

tam 3 saattir uğraşıyorum, indirmediğim dosya kalmadı allahtan kablonet var, adsl olsa kota dayanmaz.
Mesaj tarihi:
tamam Fly bi arkadaş almış bana, girebildim şimdi oyuna da henüz kimse yok sanırım (; gerçi olsa da pek birşey olmaz ya yeni sayılırım, elimizden tutup öğretecek, pratik yaptıracak birileri lazım :P
Mesaj tarihi:
vay be bizde zamanında apm70, showtime.werra , grubby, insomnia,heman movieleri izlerdik şimdi insanlar dota movieleri izliyor oha epey değişmiş hoş ben bırakalı 2 sene oldu wc3 ama hala kuruludur bilgisayarımda bnetten oynayan varmı dota? gelirem belki :P
  • Yeni Oluştur...