Molto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 İst anadolu yakasındayım, yarım saat-1 saat arası bir zaman önce internetim gitti ve gelmedi, telekomu aradım kaç kere düşmedi, şimdi geldi internet. Başka sorun yaşayan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 birebir aynısını bende yaşadım arkadaşım anadolu yakasında oturuyoırum bende göztepe'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 oldu oldu bi alt başlığa bk :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Sakaryayı bile vurdu o patlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Nevşehirdeyim şuan patlamayı bende yaşadım 1 saat civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 evet genel patlama oldu geçti ama sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 artçı bi patlama bekleniyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 benimde patladı yuppiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hehe bende uğraşıyom leyn bendemi sorun var diye herkezde varmış demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bana da oldu 5 dakika falan sürdü,ardından geldi fakat bu sefer google 3 dakikada açıldı(saat vardı aşağıda xD) eytere bea diyip duş aldım düzelmişti geldiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Koptu bizim kablolar gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Evet patladı benimde. Bursa. Ne oldugunu sasırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bende sorun yok herzamanki gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 100 milyon dolarlık yatırımla altyapıyı yeniliyormuş ttnet.. ne olacaksa artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Yeniledikleri biliniyordu aciklama yapmalarina gerek yoktu ama yaptiklari fazla birsey degil neden diyeceksiniz... Turk telekom kampanya yapti biliyorsunuz sinirsizlari hizlarini artirdi aslinda bunun yapilma sebebi yuksek packet saglayicilari olan isp'deki datacenterlarda bulunan modemleri degistirdiler cunku 256 icin kullanilan modemler digerlerine gore daha masrafli geliyordu... Bu yuzden yuksek modemler kullanmayi karar verdiler.. Buda hizi artirma imkani sundu... Yani yaptiklari pek fazla birsey yok... Kullanilan hatlar gene ayni sadece bir kac yerde baglantilar yuksetildi... Turbo Adsl kullaniyorum suanda.. Hic bir farki adsl++ Turk telekom onumuzdeki sene yurt disi telia hatini tekrar anlasirlarsa iyi olur... Telia Sonera hatini biliyorsunuz italyanlar canlari sikildica kapatiyorlar... Cunku ttnet cezayir uzerinden route ediyor 90% olarak... Buda TeliaSonera sirketini sinir ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 tam telefonu çeviriyodum bugün modemde sinyali gördüm kapattım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 aynen 1 saat kesildi geri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Adam gibi bağlantı sunsunlar 1 ay kapalı kalmasına da razıyım ben. Değişen pek birşey olmaycakmış gibi ya, hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 izmirde aynısı oldu. ben de tam ararken geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 artık küfürün düşüncesini bile hissediyolar galiba... [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 21:21 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Çok feci çok film indirip izleyecektim sabah 11den beri bekliyorum 256 bile olsa şimdiye indiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bütün gün gidip geldi benim, 10-15 dklık aralıklarla, teknik destektekiler de her zamanki gibi suçu benim bilgisayara attılar heh, artık ne diye arıyosam orayı da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ya abi, modem dediğin insan vücudu gibi bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 patlasada kurtulsak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 15 dk da bir internet bağlantım kesiliyo bir onlie oyun bile oynuyamıyorum :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar