Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vahşet.

elaidi

Öne çıkan mesajlar

said:
eh ölen adamin arkasindan bile testis gecebiliyorsunuz.
tamam tanimayabilirsiniz, pipinizde degildir de. asil konuyu esgecip, saca bak zuahaha yapmak ayiptir/cirkindir. bu kadar mi yüzeysel olduk afedersiniz? gülün, kimse gülmeyin demiyor(bana ne zaten) icinizden gülün bari, esas konuyu saptirmadan.

ne konusuki bu.memleket meselesi değil bişey değil.bana kalırsa garbıçtan bile aşağılık bi konu.banane elalemin adamının karısından bilmemnesinden.gülerimde ederimde ayıpsa ayıp.

edit : abso PAUHSuahsua koptum dayı

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 19:02 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe
üye § 07 Eylül 2007, Cuma - 17:10 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

böyle bi film vardi sanki. kiz, cocugu manipule ediyordu ve ailesini öldürmesini sagliyordu vs.vs.
hakkaten bu tür seyleri, planli bir sekilde yapacak olan psikopat insanlar(!) var. film gibi.

Evet konusu o olan bi film de vardı aklıma gelmiyo şimdi adı ama bikaç ay önce digiturk yayınlamıştı.

Ama "Natural Born Killers"ta da var bu olay, ordaki kadın da adamı manipule ediodu böyle ailesini öldürsün diye
Sosyal ağlarda paylaş

paticige bi konu acilmicaksa o da hic bi anlamı olmayan vahset cinayet haberleridir bence. su topigin acılmasının tek sebebi oalarak da dugun fotografını goruyorum. adam hayatta olsaydı eminim kıcımız patlayana kadar gulerdik, ama olmesi bazıları icin biseyi degistirmeyebilir bunu da kabul etmeyi bilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...