Molto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 zaten böyle bir resim olmasaydı bu konu açılmazdı bence, şaşırılacak bir olay değil çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: eh ölen adamin arkasindan bile testis gecebiliyorsunuz. tamam tanimayabilirsiniz, pipinizde degildir de. asil konuyu esgecip, saca bak zuahaha yapmak ayiptir/cirkindir. bu kadar mi yüzeysel olduk afedersiniz? gülün, kimse gülmeyin demiyor(bana ne zaten) icinizden gülün bari, esas konuyu saptirmadan. ne konusuki bu.memleket meselesi değil bişey değil.bana kalırsa garbıçtan bile aşağılık bi konu.banane elalemin adamının karısından bilmemnesinden.gülerimde ederimde ayıpsa ayıp. edit : abso PAUHSuahsua koptum dayı [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 19:02 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 adam hayatını kaybetmiş üzücü bi durumda adam zaten tipten kaybetmiş onu napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: vaniLLe üye § 07 Eylül 2007, Cuma - 17:10 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- böyle bi film vardi sanki. kiz, cocugu manipule ediyordu ve ailesini öldürmesini sagliyordu vs.vs. hakkaten bu tür seyleri, planli bir sekilde yapacak olan psikopat insanlar(!) var. film gibi. Evet konusu o olan bi film de vardı aklıma gelmiyo şimdi adı ama bikaç ay önce digiturk yayınlamıştı. Ama "Natural Born Killers"ta da var bu olay, ordaki kadın da adamı manipule ediodu böyle ailesini öldürsün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 şimdi o elemanın resminin yerinde yakısıklı bi tip olsa herkes vay şerrefsiz karı modunda giydiricekti heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 öyle olsaydı öldürtmezdi heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bu kadar aciz olunmaz.. duyarlı olun biraz herif ölmüş gitmiş saçıyla başıyla alay ediyosunuz. Azuhzuhza diye gülmek ayrı bi olay zaten. Yuh diyorum sadece !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ayarlara gel sdfsd. oha yanlız bian çok yakısıklı gözüktüm kendime sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 EharD Duyarlılık Kalmamışki Zaten Artık Geyik Yapıcam Diye Millet Çığırından Çıktı,Seviyesizleşti.Adam Haber Koymus -Cinayet Haberi Hemde- Yorumlara Bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 fatiha c/pliyimmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 paticige bi konu acilmicaksa o da hic bi anlamı olmayan vahset cinayet haberleridir bence. su topigin acılmasının tek sebebi oalarak da dugun fotografını goruyorum. adam hayatta olsaydı eminim kıcımız patlayana kadar gulerdik, ama olmesi bazıları icin biseyi degistirmeyebilir bunu da kabul etmeyi bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 resim çok vahşet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Adamın ölmüş olması, son derece komik bir tip olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Merhum ölüm haberiyle bile güldürdü beni, size ne oluyo anlamıyorum ki. Tanımadığım komik görünüşlü bir adamı, tanımadığım başka bir adam öldürmüş, ne duyarlılığı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 adam ölmüş bigün bende ölcem omg laf etmemeliydim seviyesizim =( tanımadığım bir adam öldü beni çok ilgilendiriyor olamaz napıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bu Biraz Saygı İle Alakalı Birşey Adam Komikse komi... Amaan Bana Ne ya ne yaparsanız yapın ne derseniz deyin ama pes zeytinyağı online insanlık offline.Buda bu topicteci son sözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar