elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Gaziantep'te, bıçakla boğazı kesilerek öldürülen kişinin eşi ve 2 kişi cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı. Göllüce Mahallesi'nde demir yolu yakınında boğazı kesilmiş halde cesedi bulunan Mehmet Ali Özdede'nin (22) öldürülmesi ile ilgili araştırma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Özdede'nin 2,5 ay önce evlendiği Emine Özdede'nin, olay günü ile ilgili çelişkili ifadeler vermesi üzerine soruşturmayı derinleştirdi. Emine Özdede'nin evlenmeden önce Hasan D. (19) ile çok yakın arkadaş oldukları bilgisini alan ekipler, Hasan D'yi de gözaltına aldı. Hasan D'nin, sorgulamasında, cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Zanlının, Emine Özdede ile sevgili olduklarını ancak maddi imkansızlık yüzünden evlenemediklerini belirttiği ve Evlendikten sonra da Emine ile ilişkimiz devam etti. Bana, eşinden hoşlanmadığını, Mehmet Ali'yi ortadan kaldırmadan, benimle bir daha görüşmeyeceğini söyledi. Ben de bu cinayet planını yaptım. dediği öğrenildi. Emine Özdede (20), Hasan D. (19) ve olayla ilgili gözaltına alınan Mehmet B. (19) adliyeye sevk edildi. Gaziantep'te Göllüce Mahallesi'nde demiryolu yakınında ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirmiş, polis ekipleri, boğazı kesilen ve vücudunda çok sayıda bıçak yarası bulunan kişinin, Mehmet Ali Özdede'ye (22) ait olduğunu belirlemişti.[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 17:06 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Abi çok afedersin de, O FOTOĞRAF NE ÖYLE AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 SAÇA GEL ADAMIN BENIMKINDEN BETER UAHZUAHZa (benimki sörf dalgası gibi belirtiyim) [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 17:08 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 harbi koptum ya adamın tip ''o ne len'' der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 adamı öldürmüşler o yüzden gülesim gelmedi.. :/ hoş gerçi o hali de bu planın yapılmasında pay oynamış olabilir işin daha trajik tarafı.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Resimdeki canlı hali mi ? Tövbe tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 böyle bi film vardi sanki. kiz, cocugu manipule ediyordu ve ailesini öldürmesini sagliyordu vs.vs. hakkaten bu tür seyleri, planli bir sekilde yapacak olan psikopat insanlar(!) var. film gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 saç şahane abi pazhuahzua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 eh ölen adamin arkasindan bile testis gecebiliyorsunuz. tamam tanimayabilirsiniz, pipinizde degildir de. asil konuyu esgecip, saca bak zuahaha yapmak ayiptir/cirkindir. bu kadar mi yüzeysel olduk afedersiniz? gülün, kimse gülmeyin demiyor(bana ne zaten) icinizden gülün bari, esas konuyu saptirmadan. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 17:19 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 adam sanki daha evlenirken görmüş olacakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 saçlar yakıyo ezuhauhuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 görülmemiş ya da görülmeyecek türden bi olay olmadığı için şaşırmadan geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bu adamı öldükten sonra tanımak üzüntü verici. O nasıl poz öyle yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Yani orda vahset oluyor adamı resmen adice olduruyorlar.Sizde burda obarey saça bak bitti o saçlar ne ole felan diyorsunuz. Sanki sizin butun fotolarınız harika;hiç kötü,komik çıkan fotonuz yok.Adam öldürülmüş haince utanın kendinizden yani biraz seviye... Gülüyorsanızda buraya ben coolum şeklimi koyayım ayaklarıyla yazmayın ayıbınızı acığa vurmayın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 off olay fena da ya o fotoğraf da çok fena be [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 17:22 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 abi o fotoraftakini hakkatten bedavaya kaldiririm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 adam tommiks saçı yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 o_0 bakışının gerçek hayata uyarlanmış hali bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bu tipteki bi adamı öldürmek isabet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 film afişi gibi. "how i killed my husband" . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 planın neresi müthişmiş anlamadım, bildigin cinayet işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 kesin hatunda şaşıdır . harbi vahşetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Adamdaki tipe bakarak hayatındaki tek cinsel aktivite için cinayet işlemiş olmasına şaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 resimdeki cinayeti işleyen deilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Resimdeki ölen ise kadına hak veriyorum adamı öldürttüğü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar