Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vahşet.

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Gaziantep'te, bıçakla boğazı kesilerek öldürülen kişinin eşi ve 2 kişi cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı.

Göllüce Mahallesi'nde demir yolu yakınında boğazı kesilmiş halde cesedi bulunan Mehmet Ali Özdede'nin (22) öldürülmesi ile ilgili araştırma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Özdede'nin 2,5 ay önce evlendiği Emine Özdede'nin, olay günü ile ilgili çelişkili ifadeler vermesi üzerine soruşturmayı derinleştirdi.

Emine Özdede'nin evlenmeden önce Hasan D. (19) ile çok yakın arkadaş oldukları bilgisini alan ekipler, Hasan D'yi de gözaltına aldı.
Hasan D'nin, sorgulamasında, cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Zanlının, Emine Özdede ile sevgili olduklarını ancak maddi imkansızlık yüzünden evlenemediklerini belirttiği ve Evlendikten sonra da Emine ile ilişkimiz devam etti. Bana, eşinden hoşlanmadığını, Mehmet Ali'yi ortadan kaldırmadan, benimle bir daha görüşmeyeceğini söyledi. Ben de bu cinayet planını yaptım. dediği öğrenildi.

Emine Özdede (20), Hasan D. (19) ve olayla ilgili gözaltına alınan Mehmet B. (19) adliyeye sevk edildi.

Gaziantep'te Göllüce Mahallesi'nde demiryolu yakınında ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirmiş, polis ekipleri, boğazı kesilen ve vücudunda çok sayıda bıçak yarası bulunan kişinin, Mehmet Ali Özdede'ye (22) ait olduğunu belirlemişti.

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 17:06 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

eh ölen adamin arkasindan bile testis gecebiliyorsunuz.
tamam tanimayabilirsiniz, pipinizde degildir de. asil konuyu esgecip, saca bak zuahaha yapmak ayiptir/cirkindir. bu kadar mi yüzeysel olduk afedersiniz? gülün, kimse gülmeyin demiyor(bana ne zaten) icinizden gülün bari, esas konuyu saptirmadan.

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 17:19 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yani orda vahset oluyor adamı resmen adice olduruyorlar.Sizde burda obarey saça bak bitti o saçlar ne ole felan diyorsunuz.

Sanki sizin butun fotolarınız harika;hiç kötü,komik çıkan fotonuz yok.Adam öldürülmüş haince utanın kendinizden yani biraz seviye...

Gülüyorsanızda buraya ben coolum şeklimi koyayım ayaklarıyla yazmayın ayıbınızı acığa vurmayın bari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...