Joker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 wimax'in göz kırptığı bu günlerde gereksiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Turkcell 3G akarrrr faturada müşterisine kaçarrrr ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Sadece halk ucuza konuşsun diye değil ben de para kazanayım biraz diye de tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hm turkiyede o olay yok mu? mesela 532 li numaran var telsime geciceksin belli bir ucret karsılıgı numaranıda alabiliyorsun telsime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 numara ta$inabilirligi de geliyor yil sonuna.. mevcut hattinizi istediginiz operatorle kullanabileceksiniz.. bu turkcell e buyuk darbe vurabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 vurmaz. hala en ekonomiği ve kullanması kolay olanı turkcell. ben vazgeçmem mesela turkcell den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 4gyi şimdi anladım, kokuyu iletiyo di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 lannn?? ben şimdi arkadaşımla kampüscell'li zannedip 1 saat konuşucam ve yeni aldığım 1000 kontörüm direk sıfırlanıcak mı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 esh gelmiyor iste turkcell surekli sacma davalar acip geciktiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Şu numara taşıma gelsin artık. Turkcall sux! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 pahalı olması hiç olmamasından iyidir bence. numara aktarma olayıda saçmalık kanımca. bi numaranın kod numarasından nasıl hangi şehir olduğunu anlıyabiliyosak hangi operatör olduğunuda anlıyabilmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 saçmalık değil, çok gerekli bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 elesso nicin anlayabilmen gerekiyor ? ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 mesela şu an turkcell bi numara görürsem rahatlıkla arıyorm az kontrüm bile olsa ama avea vodafon falan aramam kontürüm azken. bunun ayrımıda kod numarasıyla yapılıyo. veya arasamda daha dikkatli konuşurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Aradığında şayet seninle aynı şebekede değilse, "bu bir bant kaydıdır" çıkıp snei uyaracak, ve kontorun gitmeden kapatabileceksin haliyle. Bu standartları getirenler gerizekalı insanlar değil, düşünülüyo öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Abi niye bi yerimize kaçıyor? Avea Vodafone da altyapılarını tamamlasınlar 3G ye geçsinler.İhale yenilenecek o zaman tekrar. Çukurova holding e tebrikler Turkcell i dünyanın ilk 5 gsm şirketinden birini yapmayı başardı.Özellikle Microsofttan transfer Süreyya Ciliv müthiş bir ivme kazandırdı. Bu senenin en yararlı ihalelerinden biriydi. Türkiye teknolojiyle tanışıyor.Siz bi tarafımıza kaçıyor diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Madem Turkcell bu kadar güveniyo kendine neden no taşıma olayından kaçıyo? Biliyo ki millet bırakıp gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 blackchaos numara tasimiyla bu dediklerinin ne alakasi var? ben diyorumki turkcell 1 milyon alirken digerleri 500 bin lira aliyor, ben sirf numaram eski turkcell diye degisemiyorum. Degisirsem daha ucuza konusucam. Burada kotu olan tarafi solermisin? ne alaka yani bu dediklerinle bizim dediklerimiz yorum yapmak icin yorum yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ben numara taşınılabilirliğinden bahsetmedim ki o apayrı bi olay. Ben Turkcell in 3G ihalesinden bahsediyorum.Teknolojik olarak süper bi gelişme. Sonuçta vodafone ve avea hazırlandıklarında ihale tekrarlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Yahu bu iş niye ihaleyle oluyo. Bütün firmalarnı verebilmesi gerekmez mi bu hizmetleri, yoksa tekel olur. GSMi de ihaleye açsınlar o zman tek gsm operatörü kalsın. Ben burdkai mantığı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 aktif butun dunyada ihale vardi zaten gerekli parayi verebildikten sonra butun sirketler bu lisansi alabiliyor bunun sayesinde hem devletler kazaniyor, hemde yeni oyuncular piyasaya girebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ihale iptal olmuş http://www.ntvmsnbc.com/news/420322.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ahah. o da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 vodafone la avea mudahale etmis cok sacma benc kimse ihlaye girmesin sonra şartlar olusmadı densin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ahahaha CHP'nin taktiğini uygulamışlar süper yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar