Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3G ihalesini Turkcell kazandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
numara ta$inabilirligi de geliyor yil sonuna..

mevcut hattinizi istediginiz operatorle kullanabileceksiniz..

bu turkcell e buyuk darbe vurabilir..
Mesaj tarihi:
pahalı olması hiç olmamasından iyidir bence. numara aktarma olayıda saçmalık kanımca. bi numaranın kod numarasından nasıl hangi şehir olduğunu anlıyabiliyosak hangi operatör olduğunuda anlıyabilmeliyiz.
Mesaj tarihi:
mesela şu an turkcell bi numara görürsem rahatlıkla arıyorm az kontrüm bile olsa ama avea vodafon falan aramam kontürüm azken. bunun ayrımıda kod numarasıyla yapılıyo. veya arasamda daha dikkatli konuşurum.
Mesaj tarihi:
Aradığında şayet seninle aynı şebekede değilse, "bu bir bant kaydıdır" çıkıp snei uyaracak, ve kontorun gitmeden kapatabileceksin haliyle. Bu standartları getirenler gerizekalı insanlar değil, düşünülüyo öyle şeyler.
Mesaj tarihi:
Abi niye bi yerimize kaçıyor?

Avea Vodafone da altyapılarını tamamlasınlar 3G ye geçsinler.İhale yenilenecek o zaman tekrar.

Çukurova holding e tebrikler Turkcell i dünyanın ilk 5 gsm şirketinden birini yapmayı başardı.Özellikle Microsofttan transfer Süreyya Ciliv müthiş bir ivme kazandırdı.
Bu senenin en yararlı ihalelerinden biriydi.

Türkiye teknolojiyle tanışıyor.Siz bi tarafımıza kaçıyor diyorsunuz.
Mesaj tarihi:
blackchaos

numara tasimiyla bu dediklerinin ne alakasi var?

ben diyorumki turkcell 1 milyon alirken digerleri 500 bin lira aliyor, ben sirf numaram eski turkcell diye degisemiyorum. Degisirsem daha ucuza konusucam. Burada kotu olan tarafi solermisin?

ne alaka yani bu dediklerinle bizim dediklerimiz

yorum yapmak icin yorum yapmayin
Mesaj tarihi:
Ben numara taşınılabilirliğinden bahsetmedim ki o apayrı bi olay.
Ben Turkcell in 3G ihalesinden bahsediyorum.Teknolojik olarak süper bi gelişme.
Sonuçta vodafone ve avea hazırlandıklarında ihale tekrarlanacak.
Mesaj tarihi:
Yahu bu iş niye ihaleyle oluyo. Bütün firmalarnı verebilmesi gerekmez mi bu hizmetleri, yoksa tekel olur.

GSMi de ihaleye açsınlar o zman tek gsm operatörü kalsın.

Ben burdkai mantığı anlamadım.
Mesaj tarihi:
aktif

butun dunyada ihale vardi

zaten gerekli parayi verebildikten sonra butun sirketler bu lisansi alabiliyor

bunun sayesinde hem devletler kazaniyor, hemde yeni oyuncular piyasaya girebiliyor
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...