Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 eyv fizban bakiniyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 4x4 ün teaser ındaki şu cümle beni yardı =) lennie den geliyor is that her pimp ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 super bi dizi favori kismim masturbation talk tu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yan karakterler olmadan eskisi kadar eğlenceli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Nomak said: Snoop Dog oynadigi bolumun ve sezon adini verirmisiniz pls 2x8 milf money Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Başladım valla bence iyi bir dizi. Sevdim izlenmeli izletilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 guncel dizilerden ariyordum zaten, dun basladim. daha once denicektim ama torrent sagolsun 20 kb/s altinda download ediyordum (ilk 3 sezon). allah dc++ zeval vermesin 100 kb/s ile indirdim 3 sezonu 2 gunde bitirmek uzereyim herseyi. s4e11 e gelmek uzereyim en azindan guncel takip edebilirim. oyle cokda super degil veya bagimlisi yapmiyor (sadece s2 finalinde diger bolumu merak ettim o kadar) ama en azindan kaliteli ve ortalama bir dizi. vakit gecirmek icin guzel. kotu yanlari ise cok kisa ve bolumluk hikayeler islenmedigi halde bir sonraki bolume birsey birakmiyorlar. 4 sezonda sadece 1 bolumde lan acaba ne olcak dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mary-Louise Parker (tu) Dizi güzel severek izliyorum. 2 bölümü kaldı. Yazın bütün diziler tatilde iken izlenecek tek dizi Weeds kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 e12 cikti, son bolum e13 15'in de yayinlancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 haftaya basliyo yeni sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 3. sezonun sonunda bırakmıştım. Nasıl sonrası? akiyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 süper diziydi iyi hatırlattınız valla yeni sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 5. sezon başlıyor mu? oley lan bittiğine en çok üzüldüğüm dizilerden birisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 başlasında nancy izliyelim az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 basladi bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bi hafta kadar önce başladıydım ben de bu diziye, çok güzelmiş hakkaten. 3. sezonun sonlarındayım henüz. olaylar güzel, her bişey eğlenceli de izlediğim kısımda gördüğüm en şahane sahne şu olabilir: s03e05 /watch?v=H4pbvuW3h7M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 iyi olmuş topicin uplandığı Queen said: 43 yaşında kendileri: [spo][/spo] yılanın olayım dola beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 501'i izleyen var mı? İyi başladı mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Güzeldi ama Weeds işte ya, hep aynı karar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 abi fazla güzel ya http://capnsmirks.files.wordpress.com/2009/04/weeds-naked.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 MILF tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 fotoşok sağolsun güzel gözüküyor bazen. ama detaylarda bitiriyor ya. bide ayakları kocaman. ama böyle resim çekimlerinde falan bir içim su o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Çok iyi bölümdü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 3 sezon izledim devamını bulamadım. o milf e hastayım. ötesi yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Sezon ortası 6 ay atlanır mı yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar