verte Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 pasa pasa vadesinde aldirttiriolar,bi de ustune karsiliksiz cikio ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 dostum manyaksınız siz ya lanet olsun çok güldüm rahatsız mısınız lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 vadeli çek diye bişey yok. çekler yazıldığı an bozdurulabilir. arkasına önüne üstüne altına yazılan herhangi bir tarih geçersizdir. vadeli kullanıyo olmamız yalnızca gelenektir ve hukuksuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 OMG babamı kazıklamışlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hun ve gazanfer doru demişler çeklerde vade olmaz. yazıldığı gibi gider alabilirsin paranı. o çeklere yazılan ve vade olarak kullanılan tarih aslında yalan bişey. türkiye'ye özgü yerleşmiş yanlış bir kullanım şekli. ha bunu gidip bi bankacıya sor o da bilmez o kadar yerleşmiş :D [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 00:35 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 allam ne hanzo bankalar var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: Gazanfer üye [şikayet et] § 06 Eylül 2007, Perşembe - 22:07 [ özel msj ] vadeli çek diye bişey yok. çekler yazıldığı an bozdurulabilir. arkasına önüne üstüne altına yazılan herhangi bir tarih geçersizdir. vadeli kullanıyo olmamız yalnızca gelenektir ve hukuksuzdur. Hatta istediğin zaman haciz kararı çıkarttırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Üzerinde tarih olmayan çek geçersizdir ama yazılan tarihte bozdurulması gerekmez sadece bir tarih olması gerekir. Saçma bir kural ama durum bu. O kural aslında çekin yazıldığı tarihi belirtin diye konmuş ama kural bozulmuş sonra. Üzerinde yazan tarihten önce çeki bozdurmaya gidersin genelde hesapta para bulamazsın yalnız. O zaman arkasına karşılığı yoktur yazdırıp icra mahkemesine gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Hatta bazı firmalar bilançolarında normalde tek düzen hesap planında olmayan 123 - Alınan Vadeli Çekler hesabı açar. Tabii böyle birşey çekin tabiatına aykırıdır. Normalde bu işin senet ile yapılması gerekir. Yapılmasındaki amaç ise çekin senetten daha yaptırımcı olmasıdır. Senetli alacağın için mahkeme vs aylarca uğraşırsın ama çekli alacağın için 3 günde icra kapıya dayanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ben zaten biliodum dela yı denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hayir oisler oyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Fistan niye banlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar