Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 NewYork Times´da yayınlanan bir müşterinin bankasına yazdığı mektup... Sayın Banka Yetkilisi; Ben 86 yaşında bankanızda hesabı olan bir müşterinizim. Geçen gün tesisatçıma 100 dolar´lık bir çek yazdım. Bu çeki kendisi her nasılsa 3 nanosaniyede bankanıza iletmiş olmalı ki bankanızda değerlendirdiğim fonlardan bu miktar kadarını bozduramadan hesabımdan karşılığı alınmış. Tabii ki hesabımda o an için para olmadığından 30 dolar da faiz ve ceza alınmış. Oysa fonlarımda 1.000.000 dolar vardı.Bu durumu şikayet etmek istediğimde bankanız telefonunda kişiliksiz terbiyesiz banda kaydedilmiş ve yüzsüz bir hanım sesiyle yarım saate yakın boğuştum. Arada müzikler dinledim ve 28 kere değişik tuşlara basmak zorunda kaldım. Ama kimseye ulaşamadım. Bildiğiniz gibi her ay binlerce dolarlık faturalarım mortgage kesintilerim kredi kartı ödemelerim var. Bunların hepsinin hesabımdan yapılan otomatik ödemelerini şu andan itibaren İPTAL ediyorum. Bundan böyle sizden etten kemikten yapılmış dediğimi anlayan ve ingilizce bilen bir müşteri temsilcisi istiyorum. Anlayışla karşılarsınız ki karşınızdakine en iyi iltifat onu taklit etmektir. Ben de sizin gibi yapacağım. Müşteri temsilciniz her ödeme için beni arayacak ve 28 haneden az olmayan benim vereceğim bir şifreyi tuşlayacak. Sonra da eğer 1 tuşlarsa benden randevu alacak 2 tuşlarsa bir ödeme ile ilgili mesaj bırakabilecek 3 tuşlarsa oturma odama bağlanacak oradaysam cevap vereceğim 4 tuşlarsa ve uyumuyorsam yatak odama bağlanacak ve benimle görüşebilecek 5 tuşlarsa tuvalete 6 tuşlarsa cep telefonuma ulaşacak 7 tuşlarsa bilgisayarıma bir mesaj bırakabilecek. 8´e tuşlarsa bunları yeniden dinleyebilir. Arada beklemeler olursa size söz elimdeki eski plaklardan ve gramofonumdan güzel bir müzik parçası da dinleteceğim ona. Yalnız sizden ricam bu işlemler için seçeceğiniz personelinizin kimlik bilgisini anne kızlık soyadını noterden alınmış imza sirkülerini ve tapuları dahil mali bilgilerini bana iletmeniz. Bir de sizin gibi bir sözleşme hazırladım. 8 sayfa. Sizinki 42 sayfaydı ben insaflı davrandım. Bu sözleşmeyi de bana atayacağınız müşteri temsilcisi bankanız şube müdürü ve bankanız yönetim kurulunun imzalaması ve bana iadeli taahhütlü göndermesi. Bu sözleşme elime geçtikten sonra müşteri temsilcinize kendi belirleyeceğim 28 haneli şifreyi göndereceğim. Bu şifre de her ay değişecelk pek tabii ki. Özür dileyerek bu sözleşme ve işlemler için sizden masraf olarak her ay 20 dolar da talep edeceğim. İşbu şartları yerine getirememe durumunuz varsa lütfen 1.000.000 dolarımı nakit olarak hazırlayın yarın alıvereyim. Size hayırlı işler diler en kısa zamanda bana ulaşmanızı rica ederim. Saygılarımla; Müşteriniz... [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 17:15 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 helal be amcama bak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 eğer doğruysa feci giydirmiş helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 amca supermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Amca ayar show nasıl olur onu göstermiş bize... Hepiniz bundan ders alın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 kaynak?sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Efsane oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 QAYNAQ NEW YORK TIMES [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 17:44 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bize niyork tayms okuyorum havaları yapma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 napalım wall street'te yasamak icin günde 3 rekat kıbleye dogru tutup new york times okumam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 benim de hesapta 1.000.000 dolarım olsa bu türdne artis davranışlarda bulunabilirdim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 yalan, ceklerin vadesi olur o tarihten sonra odeme yapilir, bu olay gercekse ayni gun icine cek yazan ustelik bankada bi milyon dolari olan adam hiyar ki 100 dolar nakit bulundurmuyor evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ha bi de bana gelsin sie go amca cekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 amca değil teyze bence, çok dır dır etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 artislik yapmasına gerek yokmuş. çok daha az parası olanlara bile her işini yapacak müşteri temsilcisi ayarlıyolar. 24 saat cep telefonundan arıyosun, her işini yaptırıyosun. yine de güzel tabi. bankalara yönelik her hakaret, dünyayı biraz daha güzelleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 lutfen panik yapmadan topici bosaltiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 forward mail show. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bogus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 YAŞASIN FAİZSİZ KAZANÇ! KAHROLSUN FETECİ BANKALAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 repler amcaya ama zira artık nerdeyse bir imzaya hesap açar hale geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 aynisini bende yapptim telefonda kufur edip kapadilar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Her çekin vadesi olmaz Gününe çekte yazılır ama 3 nanosaniye ne lan bozdurulur mu 3 nanosaniyede çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 aga olay o, yazildigi anda bozdurulmaz. yani oyle ultima online checki degil bankaya recall atip bozdurasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 çekte vade olmaz. adam istediği dakika gider alır parasını bankadan ama 3 nanosaniyede ayıp olmuş hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 3 NANO SANIYEDE GIDEMEZ KI YALAN O ÇOK MANTIKSUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar