Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ceyhun: Türkiye'de 3 yıldız var

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

said:

"Türkiye'de üç yıldız var"
Futbolcuları “Yıldızlar ve diğerleri” diye ayıran Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Ceyhun Eriş, Türkiye’de de 3 tane yıldız futbolcu bulunduğunu söyledi.

Ceyhun, “Bunlardan biri benim, diğerleri Sergen ve Yusuf’tur. Yabancılar ise Galatasaray’da Lincoln, Fenerbahçe’de Alex ve Beşiktaş’ta ise Ricardinho. Bizler, takımın yıldız futbolcularıyız. Takımlarımızın sonuçlarını değiştirebiliriz. 11 kişi oynar ama şunu kimse unutmasın ki, maçları yıldız futbolcular kazandırır” dedi.

Kaynak: http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=78691

Şaka gibi ya. Adam bir de utanmadan ben yıldızım diyo, çok da mütevazıdır :D

Hadi Sergen bir nebze, olabilirdi mallık etti, tembeldi olamadı da şu anda Türkiye'nin yıldızları bunlar mıdır ya? :D
Sosyal ağlarda paylaş

haber çarpıtılmış galiba, bugünkü fanatikte böyle yazıyor;

"Sezona iyi bir giriş yaparak hem teknik direktör Ziya Doğan'ı hem de taraftarları rahatlatan Ceyhun Eriş, Bolu kampında FANATİK'e konuştu...
5.9.2007

Sezona iyi bir giriş yaparak hem teknik direktör Ziya Doğan’ı hem de taraftarları rahatlatan Ceyhun Eriş, Bolu kampında FANATİK’e konuştu... Oldukça çarpıcı açıklamalar yapan Trabzonspor’un deneyimli futbolcusu, son dönemde 4 büyükler arasında yaşanan yıldız oyuncu rekabetinde kendilerinin de hiç geride olmadığını söyledi. Fenerbahçe’de Alex’in öne çıktığını, Roberto Carlos’un kalitesinin asla tartışılmayacağını belirten Ceyhun, Galatasaray’da Lincoln, Beşiktaş’ta ise Ricardinho’nun ‘yıldız’ beklentilerine yanıt verdiğini ifade etti."

http://www.fanatikgazetesi.net/fanatik-gazetesi/

sayfa popup çaıldıgı için direk link veremedim

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 17:42 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

olay yıldız biçerlik değil ya, bir alex ya da sergen değiller ikisi de, bu tartışılmaz. günümüz futboluna da uymuyorlar, o yüzden fener de tutunmadılar. ha alex uyuyo mu, hayır; ama o da yusuf ceyhundan bi gömlek üstün. hatta yusuf tan bir ceyhundan iki gömlek üstün.

ceyhun u değil de yusuf u pek bi severim ben zaten, alırım fenerbahçe ye fm de, emeklilik yaptırırım para veririm ev falan alırım çocuğa.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşı ikinci yaptı ,boboyu adam etti resmen paslarıyla.

takımının ruhsuz olup inönü de yenilmesiyle ilgili yapacağı bir şey yok adamın.

bu sene yine takımının en önemli adamlarından,delgado falan bilmiyorum o adamın yanında küçük kalıo bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Ricardinho'nun ismi var cismi yok şu ana kadar. BJK'ya geldiğinden beri ne bir maç çevirdiğini gördük ne de herkesi hayran bırakacak bir maç çıkardığını. Hani yıldız dediğin adam topu ayağına aldı mı farkı hissettirir, topla bir farklı gider, oyuna ağırlığını koyar. Ricardinho geldiğinden beri bunları gösteremedi pek. Ben çok daha fazlasını beklerdim ondan.

Alex aslında yıldız oyuncu denebilir. Adam maç boyunca koşmuyor etmiyor, ama golünü atıyor. Bütün maç duruyo adam tek bi hareketle sora maçın sonucunu etkileyebiliyo. Mesela son Anderlecht maçı. Adam maç boyunca takımını eksik bıraktı, rezil oynadı hiçbişi yapmadı. İsmini bile duyurmadı, ne pas ne atak ne şut... Ama sora tam çıkacakken çat diye golünü attı yine. O gol sayesinde Anderlecht tükendi, stresli maç rahatladı. Ha bana sorarsan hala ciddi maçlarda kötü performansı var, hala 4 4lük oyuncu değil. Çok fazla eksi yanı var. Ama adamın kumaşı çok sağlam. Eksikleri zaten teknik değil futbol anlayışı ve fiziksel yönde.

Lincoln'e gelince, adam daha yeni. Doğru dürüst anca 3-5 maçta izleyebildik. Ne yapar neler yapar bilmiyoruz. O yüzden konuşmak için erken. Ama şu anda bana bu üçlü içinde en "yıldız oyuncu" tipine uyan o geliyor. Adam takımı yönlendiriyor çünkü, koşuyor, atak başlatıyor, gollük paslar atıyor, şut çekiyor. Topu ayağına alışı, sürüşü bir farklı adeta. Teknik açıdan Alex'le karşılaştırma yapmak için daha çok izlemek lazım tabii. Ha, şimdi diyenler çıkacak madem öyle niye bu adam oynamadı da diğerleri oynadı milli takımda diye. Bi sebebi bu adam geç keşfedildi, bi başkası adam sorunlu bi adam. Ve son olarak da Brezilya'nın milli takım oyun stiliyle taban tabana zıt bir oyuncu. Lincoln takım yönlendirici şef bir adam, oyun kurucu. Ama Brezilya başına buyruk oyuncuların bireysel şovlarıyla, kurucusuz oynayan bir takım. Orada kimse Lincoln'ün şefliğini kabul etmez haliyle, oyun kurucu istemez takıma bildiğini okur. Yetersiz süre de olsa gözlemlerimi değerlendirmem gerekirse Lincoln teknik ve mantalite açısından çok çok üst düzey bir oyuncu. Adam hem çok güzel çalım atıp adam geçiyor, pas atıp şut çekiyor, hem de ne zaman ne yapacağını çok iyi biliyor, ara pasları asistleri şahane, rakibi şaşırtması çok iyi. Hatta henüz kendisine alışamayan takım arkadaşları da şaşırıyor arada kopukluk oluyor. Ama Lincoln'ün çok kötü bir özelliği var, fiziği zayıf ve mücadeleci değil. Adama dokunsan düşüyor, her pozisyonda yerde. Hani sırf sert müdahaleden ve fizik eksikliğinden de değil aslında, adam mücadele sevmiyor, hakemin lehine faul çalacağını hissettiği anda kendini yere bırakıyor.

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 02:21 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

lincoln modern bi 10 numara alexle rikardinyoya gore
topu kovaliyor elinden geldigince pres yapiyor
alexde roportajinda solemisti ben eski 10 numara tipinde bi futbolcuyum benim tipimde olan futbolcularin son orneklerindenim diye

lincolnle alex arasinda gordugum fark (gsin deplasmandaki avrupa maci disindaki maclarini izledim) lincoln topu almak icin mucadele ediyor pasini verdikten sonra topu almadan once kostugu kadar kosmuyor.(okadarida beklenemez zaten cus) alexde topu almak icin ugrasmiyor ama pasini verdikten sonra ileriye dogru kosuyor zaten alex 50% ortasaha 50% forvet gibi fenerbahce'de onun acigini kapatmak icinde aurello ile appiah/deniz kullaniliyor.

lincolnde sasirdigim sey saglak olmasi.cok akilli bi adam ama hakan sukuru anlamasi lazim.kaleciyle karsi karsiya falan atamaz kafasina aticak, kafasina carpan top ilk once direge sonra hakan sukurun karnina carpicak sonra gol olacak falan..biraz zaman lazim :P

richardinyoyu 1 kere izledim pek bilmiyorum iyi top sakliyor ama cok yan pas yapiyordu izledigim macta sampiyonlar liginde izlicez artik

alex, ricardinho, delgado, lincoln falan gibi adamlar olmasa turkiye'de ceyhun yusuf falan yildiz olabilirdi tabi ama onlarin yaninda bu futbolcular yildiz degil bence..sergen dunya'da bir yildiz olabilirdi ama keyfi istemedi herhalde..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...