Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R.E.M.


Bone

Öne çıkan mesajlar

Huzur ve sakinlik aradığımda dinlediğim grup. Çok iyi müzikleri var.
Bir Rammstein, Bir Blind Guardian, Bir Barış Manço tadı veremiyor, onların tarzında değil belki
Ama En iyi gruplardan biri diyebilirim..

Daysleeper, Everybody Hurts, Losing My Religion, Lotus, Shiny Happy People, The Great Beyond, özellikle It's The End OF The World As We Know It gibi şarkılar hayatınızı (en azından hayatımı) değiştirebilecek şarkılar..

Son klibi de çok ilginç. Çok anlamı yok belki ama çok ilginç. En azından Bacaklarını sallıyan, popolarını dikip danseden, abidik gubidik bişiler söyleyen, bu partiye sinirlenip gelen komşular felan yok..

Ama REM hakkında fazla bişi bilmiyorum. REM'in açılımı nedir, solisti kimdir, bu grup nedir, ne yer ne içer vs..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?

not: söylediğin için saol.. yanlış yazmışım düzelttim

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 October 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

losing my religion güzeldir..
hele graveworm'ün engraved in black albümünde bulunan cover versiyonu daha da güzeldir...[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası
[i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn
wtf is goin on?!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rapid eye movements diye biliyorum.
everybody hurts'ı çok seviyosun heralde iki kere yazmışsın.
süper gruptur, bende leave adlı parçalarını çok severim.[hline]Lifestyle C&C

[Bu mesaj someone tarafından 17 October 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj someone tarafından 17 October 2003 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hadi blind guardian'ı pek bilmiyorum ama rammstein neyin nesi ki rem'le kıyaslansın? barış manço kıyaslamasını da anlayamadım. türleri apayrı bu saydıklarınla..

en sevdiğim gruplar arasındadır rem, davulcuları ayrıldıktan sonra performansları bence düştü ama halen gayet iyi. özellikle out of time ve automatic for the people albümleri süperdir..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ULAN NE ALAKASI VAR RAMMSTEINLA! :P
evet bence de güzel bi gruptur. Vaktiyle onları dinlerdim sıklıkla phil collinsle beraber. Sonra bi abi bana ddi ki sen de eninde sonunda bu yola geliceksin bak sana bi black sabbath dinletiyim. O pek diil de sonradan dinlettiği grup beni çok etkilemişti ki o grup ta Guns'n Roses idi albüm apetite for destruction. hey gidi hey..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eski R.E.M. topicini okuyunca öyle şeyler yazmak istedim. Ne biliyim "rammstein daha iyi." "metallica rulz, REM sux" gibisinden diyen hippiler çıkar grupları yarıştırmaya başlar diye "şu şu grupların tadı yok, zaten tarzları farklı" diye bir yazıyım dedim..

Dediğime diyceme pişman ettirdiniz saolun...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Losing My Religion la tanıştım R.E.M le ve bu taaa 5-6 sene önbcesine dayanır....geçtiğimiz seneye kadar hiç takmıyordum ama cnbc-e konseri ve arklardan alınan kasetler sonucunda farkettim ve gerçekten ç.ok sağlam bir grup olduklarını farkettim
şimdilerde kafamda olan planlardan biri de yeni çıkacak best of larını alıp en azında n kendilerince best oflarını dinlemek

bu arada bad day de muhteşem bir parça dinlemeyenler kendilerine yazık ediyorlar(bi de Muse-Time Is Running Out var ama o da başka bir topice)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...