Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Tudors

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kimse izlemiyo mu artık kaç sayfa arkaya düşmüş . Gerçi evlen öldür evlen öldür klasik oldu dizide ama olsun genede iyi gidiyo. Mary Tudoru oynayan kız çok tatlı ya fena bişey çıtır çıtır
Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

Thraine_Numeheru said:

kaçıncı eşi olacak bu sayan varmı

6. eşi bu.
Eşlerinin akibetleri şöyle:

Divorced/Beheaded/Died/Divorced/Beheaded/Survived.

oha bildiğin matematiksel kural gibi olmuş dsf
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Abi ben hiç hazırlıklı değildim sezon finaline. Bir baktım "aaa bitti" dedim. Çok mutsuzum şu an asdasf. Bence Mary ve Elizabeth dönemlerini de yapsınlar madem "the Tudors".
  • 3 hafta sonra ...
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
S3E4 te henry nin jane seymour un cenazesi başındayken çalan müzik var. 4. sezondada bazı bölümlerde çıkıyor karşımıza. Bu tür müziğe ne deniyor ? Hani wow dada stormwind de veya bir katedrala girdiğinizde çalar.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler yeni bitirdim. 3 haftada pat pat izledim. gecelerim tudorsun gri karakterleriyle daha da gri oldu.sdfsdfs
neyse işte,
beğendim ben bu diziyi. önyargıyla yaklaşmıştım, muhteşem yüzyılım biraz daha iyisidir diye. alakası yokmuş.
kıvamındaydı, güzel bitti falan.
sevmesem de üzüldüm henriye
suffolka hele içim gitti.
saygılar
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dizinin 3. sezonuna geçmişken bir paticik'e bakayım dedim spoiler üstüne spoiler yedim. Diziyi çok beğendim. Anne Boleyn'i başka bir oyunca canlandıramazdı. Natalie Dormer, favori oyuncularımdandı 2. sezon finalinde içim bir garip oldu. 3. sezona alışamadım bir eksiklik hissediliyor. Dizi gerçekten çok güzel herşey tadında ve rant sağlanması için sevişme sahnelerine abanılmamış.
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...