Darko2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Başladım izlemeye bayaa sardı :P kostümler harika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 3'ün başında kesmiştim izlemeyi ama 4. sezon ilk bölüm çıktı bu nedenle devam edeyim hemen mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 BAŞLADI MI BAŞLADI MI ENEEEE KOŞUP İZLEMEM LAZIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 OHAAA HABERIM YOKTU LAAAAAN Saat oldu 1.17, yarin da is var, ama izlerim direk 2 bolumu de yuppi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oha iki bölüm birden mi release? yamyamyam Jonathan Meyers görelim biraz yeaa özledik X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Dayanamadım upload ettim. http://www.youtube.com/watch?v=TUNzOp9QLfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 olmaz olsun lan böyle kraliçe, ben utanıyorum artık izlerken. yapılır mı böyle kral gibi adama bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Kimse izlemiyo mu artık kaç sayfa arkaya düşmüş . Gerçi evlen öldür evlen öldür klasik oldu dizide ama olsun genede iyi gidiyo. Mary Tudoru oynayan kız çok tatlı ya fena bişey çıtır çıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kaçıncı eşi olacak bu sayan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Son eşe geldi artık sıra Catherine Parr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Thraine_Numeheru said: kaçıncı eşi olacak bu sayan varmı 6. eşi bu. Eşlerinin akibetleri şöyle: Divorced/Beheaded/Died/Divorced/Beheaded/Survived. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Henry o kadın seni sevmiyo uyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ahh anne boleyn ah ondan sonra dikiş tutturamadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 QueenofSpades said: Thraine_Numeheru said: kaçıncı eşi olacak bu sayan varmı 6. eşi bu. Eşlerinin akibetleri şöyle: Divorced/Beheaded/Died/Divorced/Beheaded/Survived. oha bildiğin matematiksel kural gibi olmuş dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bitti lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 güzel diziydi. 4 sezon zevkle izledim. benzerini bizde yapabilsek keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 PADİŞAH herşeyi alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Abi ben hiç hazırlıklı değildim sezon finaline. Bir baktım "aaa bitti" dedim. Çok mutsuzum şu an asdasf. Bence Mary ve Elizabeth dönemlerini de yapsınlar madem "the Tudors". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 evet bende final bölümü olduğunu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bitti ya, sanki oğlum öldü. öyle hissettim yani. gerçi daha oğlum ölmedi çünkü yok ama. aaay neyse işte çok üzüldüm bitti diye. içim sızladı, çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 S3E4 te henry nin jane seymour un cenazesi başındayken çalan müzik var. 4. sezondada bazı bölümlerde çıkıyor karşımıza. Bu tür müziğe ne deniyor ? Hani wow dada stormwind de veya bir katedrala girdiğinizde çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 beyler yeni bitirdim. 3 haftada pat pat izledim. gecelerim tudorsun gri karakterleriyle daha da gri oldu.sdfsdfs neyse işte, beğendim ben bu diziyi. önyargıyla yaklaşmıştım, muhteşem yüzyılım biraz daha iyisidir diye. alakası yokmuş. kıvamındaydı, güzel bitti falan. sevmesem de üzüldüm henriye suffolka hele içim gitti. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Dizinin 3. sezonuna geçmişken bir paticik'e bakayım dedim spoiler üstüne spoiler yedim. Diziyi çok beğendim. Anne Boleyn'i başka bir oyunca canlandıramazdı. Natalie Dormer, favori oyuncularımdandı 2. sezon finalinde içim bir garip oldu. 3. sezona alışamadım bir eksiklik hissediliyor. Dizi gerçekten çok güzel herşey tadında ve rant sağlanması için sevişme sahnelerine abanılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 karısının hiç suçu olmadığı halde kellesini vurduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar