Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Venator said: ... Linda Hamilton ftw diyorum :P Yeni Sarah da başarılı ama... ama işte :) Lost'ta Rousso'yu (French chick) oynayan kadın eksiksiz otururdu bence o role. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ilk bölümü izledim, güzele benziyor, izleyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mr_Hand said: Venator said: ... Linda Hamilton ftw diyorum :P Yeni Sarah da başarılı ama... ama işte :) Lost'ta Rousso'yu (French chick) oynayan kadın eksiksiz otururdu bence o role. Tip ve duruş olarak katılıyorum da, Sarah Connor'ın olayı daha çok "sert" anne rolüydü ve Linda Hamilton kaslarından tut davranışlarına kadar bu rolü çok iyi oynadı. French chick'te tam o performansı göremedim ben. Dizideki "sert ama anlayışlı" anne rolüne daha çok uyardı, ama şimdi Lena Headey de fena değil o rolde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bence lena headey çok güzel götürüyor rol olarak ama işte linda hamilton kolay eşi görülmeyecek şekilde fiziksel olarak da adamıştı kendini. ki zaten böyle performans olunca da milleti konuşturuyor, "piyanist'te bilmemkaç kilo vermiş adrian brody ya duydun mu?" geyikleri vb. :) ben yine de çok memnunum dizideeki performanslardan şu ana kadar, sırıtan ya da olmamış diyebileceğim biri yok doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 güzel bitti yeni sezonu 4 gözle beklioz bakalım cameron reese ilişkisi biraz daha şekillensin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Lena iyidir,gözleri güzeldir :)Ben unuttum bu arada neredeyse bölümleri çok uzun sürünce sezon arası soru Hangi bölümdü hatırlamıyorum Derek bir binadadaydı müzik sesi geliyordu hani bir odadan piyanomsu bir şeydi o odada ne görmüştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 altyazi yok hala malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 altyazısız izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Az önce izledim ikinci sezon güzel başladı diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben de demin izledim güzel bölüm. yalnız aşık bir teen robot çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Son çıkan bölümün başında çalan şarkıyı bilen varmıdır? Samson & Delilah diye arattım Limewire da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oy oy oy shirley manson :) (şarkıyı söyleyende o bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ahanda sub ben 3. sünü indirdim cuk diye oturdu hiç kayma felan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Başlamış hemen indiriyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Oha süperdi ikinci sezon uzun olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Türkçe Alt Yazı http://www.divxplanet.com/sub/m/13252/Terminator-The-Sarah-Connor-Chronicles.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hangi günler yayınlanıyo bu abd'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 pazartesileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Shirley Manson ablama buradan ne desem boş shirley Yürü be shirley efsaneyi geri getirdin ya :) Ayrıca T-1000 ulan T-1000!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ilk sezon dokuz bölümmü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 evet 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bari 2. bölümde çıksın da ikisini art arda çakarım.. eski sezonu da tekrar izlemek lazım şimdi pfff unuttuk iice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ilk sezonu bitirdim merak ettim bu t888 miydi hani tüm fbi ajanlarını peltek eden,neden siyah fbi ajanını öldürmedi acıdımı :p bide cameron uzun bir çubuk almıştı,şu yapıldıkları maddeden onu ne için kullanacak acaba merak içindeyim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar